Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oxxxy

Pomóżcie! Jak go zaciągnąć do łóżka?

Polecane posty

Gość zgwik
czy jak się mocno schlejesz możesz zajść w ciążę :D :D :D Boże dziecko ile ty masz lat???

Gość zgwik
a on twierdzi że jak się mocno schlejesz to nie zajdziesz :D :D :D

Gość zgwik
dajcie mi krzesło bo upadnę ze śmiechu

Gość Oxxxy autorka topiku
Tak powiedział.:o I ja mu wierzę.:o

Gość zgwik
ok lekcja seksuologii: jeśli się nie zabezpieczysz zajdziesz nawet jeśli się upijesz do nieprzytomności lekcja otwierania oczu ślepemu: co to za typ który twierdzi powyższą bzdurę-jest to jasne jak słońce że chce żebyś się ostro nachlała tylko po to by mógł cię zerżnąć, od odpowiedzialności za ewentualną ciąże pan nie bierze skoro uważa że nie zajdziesz jak się schlejesz lekcja moralności myślę że nie będzie w tym momencie skuteczna ponieważ trzeba tobie dziewczyno otworzyć oczy na tego pana któremu na tobie nie zależy, wkopie cię w kłopoty tylko i potem umyje od tego ręce nie ma u was na wsi wartościowszych chłopaków?

Gość pomocna2078
To że faceci lecą na seks to nie znaczy że trzeba im dawać koniecznie to czego chcą żeby ich zdobyć. Może najpierw popróbujesz go tradycyjnie poderwać albo jeśli uznasz to za lepszy sposób - szczerze porozmawiać o tym że go kochasz i chcesz z nim być ? Jeśli sama go pragniesz to możesz oczywiście go zaciągnąć do tego łóżka, zaproponować seks oralny czy masturbację ale boję się o Twoją psychikę następnego dnia po tym jak on Cię oleje.....

Ale dodał,że jak tego dnia będzie pełnia to choćby spuszczał się milion razy to nie zajdę na 100%.:) Nawet jak będę schlana jak świnia.

Oby tego dnia była pełnia,oby tego dnia była pełnia,oby tego dnia była pełnia...[ modli się ]

to nie jest wieś. tych pierdół do kurwy nędzy nie pisałam ja, tych o ciąży, trafiło? na jakiej podstawie twierdzisz, że mu nie zależy?

Gość zgwik
trzeba tobie dziewczyno otworzyć oczy na tego pana któremu na tobie nie zależy, tylko na twojej dupie!!! nisko się cenisz dziewucho!!! zauważ to!!!

Oxxxy będzie mieć stosunki , Oxxxy będzie mieć stosunki!:D:D:D

Gość zgwik
na jakiej podstawie TY twierdzisz że jemu zależy?

to nie jest wieś. tych pierdół do k**wy nędzy nie pisałam ja, tych o ciąży, trafiło? na jakiej podstawie twierdzisz, że mu nie zależy? no,no tylko nie pierdół!

on nie jest taki, że sie do mnie nie odezwie i się będzie zachowywał jakby mnie nie znał..

Zależy mu,bo obiecał mi,że w Boże Narodzenie z nią zerwie.:)

no ok podszywie. przynajmniej dzięki tobie cały czas topik jest na górze i ktoś tu zagląda. :)

Gość zgwik
on nie jest taki, że sie do mnie nie odezwie i się będzie zachowywał jakby mnie nie znał.. daj spokój, to nie jest odpowiedź na moje pytanie

Gość zgwik
ja go mogę zapytać :P

boze ja nie wiem co mam robić :( kolejne lato zmarnowane, bo ciągle się on będzie pojawiać... :(((( a pozniej powrot do szkoly i znowu rok spokoju i znów wakacje... i przypomnienie sobie o nim. nie przeszło mi przez 3 lata i nie wiem czy kiedykolwiek przejdzie.

podszywaczy nie brakuje skoro nie wiesz a znacie się tak długo to chyba sprawa jest jasna

Gość zgwik
znam ten ból :o ja od 3 dni kocham się w Levviatanie i nic :o

kiedyś jak byliśmy razem to mowil ze mu zalezy.. :( a zerwał bo chcial wrócic do byłej :(:( która go olała, peszek.

Gość oj tam oj tam :)
no generalnie to, że facet idzie z dziewczyną do łóżka nie znaczy że mu zależy. Nie licz raczej, że takie gadki z podtekstami coś znaczą, facet może chcieć tylko sexu i nic więcej. Skoro nie jesteście do tej pory ze sobą, to pewnie cię traktuje jako koleżankę do sexu i raczej podjeścia nie zmieni...

Gość pomocna2078
Porozmawiaj z nim o tym czy mu zależy, po prostu. A jak jesteś tak bardzo napalona to go po prostu weź, ja bym tak zrobiła, ale ja mam więcej lat na karku i grubszą skórę, do seksu bez zobowiązań trzeba dorosnąć. A już na pewno jest bardzo raniący kiedy jedna ze stron robi sobie jakieś nadzieje.

co to za typ czy wogóle jest wart twojego zainteresowania??? czemu wy dziewczyny nie traktujecie siebie jak księżniczki jak chcecie zbudować związek w wierności i miłości skoro chcecie jakiemus kolesiowi którego darzycie platoniczna miłościa wskoczyc same do łóżka bez specjalnego ich starania nawet!!! Jak dla mnie on wie że się w nim bujasz i to wykorzysta!!! Wdepniesz w bagno jak się z nim prześpisz bo bedzie się z ciebie po tym śmiał!!!