Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ktk

plastry Evra a plastry Niquitin

Polecane posty

witam, szukałam od jakiegoś czasu informacji na temat jednoczesnego stosowania plastrów antykoncepcyjnych Evra i plastrów Niquitin, niestety nie ma nawet najmniejszej informacji na ten temat. Również w ulotkach obu leków. Czy któraś z Was stosowała je jednocześnie? Wydaje mi się, że nie jest to zbyt bezpieczne i są jakieś przeciwwskazania, ale niestety nie jestem w stanie tego sprawdzić, wizytę mam dopiero za 2tygodnie a bardzo nurtuje mnie to pytanie. pozdrawiam Was serdecznie

Gość tkt
witam, mam straszny problem, który mnie już przerósł.. jestem z mężczyzną, który ma problem z alkoholem.. Zawsze, gdy wychodzi spotkać się z kolegami, pyta mnie wcześniej o to, mówi, że nie będzie dużo pił, że niedługo wróci.. Jednak zawsze, wraca kompletnie pijany, siedzi do rana i dochodzi do poważnych kłótni, których potem oczywiście nie pamięta. Ja bardzo to przeżywam i boli mnie to, że nie pamięta tych najgorszych chwil, tych jak mnie potraktował, jak mi naubliżał. Kiedyś starał się ograniczyć wychodzenia i udało się. Sielanka trwała dość długo, jednak po kilku miesiącach wszystko wróciło na stare tory. Przekonuje mnie, że nie ma problemu, że przesadzam, że to nic złego wyjść i się napić. Wg mnie problem istnieje, bo jak już zaczenie to nie może przestać. Nie zna umiaru.Dodam, że jestem osobą 'za dobrą' wiele mu przebaczam bo jest to mężczyzna mojego życia i wiąże z nim wielkie plany, on również. Wszystko jest dobrze, dopóki nie pije... Proszę Was pomóżcie mi, doradzcie co mam zrobić bo ja już nie wytrzymuje fizycznie i psychicznie..