Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotusia19aga

Czy mogę by w ciąży mimo okresu?

Polecane posty

Gość kotusia19aga

Witam, Mam pytanie, ostatni raz kochalam sie z chlopakiem w lutym. Od tego czasu owszem miałam miesiączki (3) ale nie takie jak zawsze tzn. normalnie zawsze bardzo sie zle czuje podczas okresu i zawsze mialam go regularnie co do dnia lecz ostatnio jest nieregularny nie odczuwalam ani silnego bólu brzucha ani nie bolały mnie plecy ani nogi. Trwał on tyle samo co zawsze lecz był trochę (niedużo) słabszy. Mam codziennie wieczorem podwyzszona temperature ok 37,4. czuje sie zmeczona i oslabiona. moglabym czasami caly dzien przespac, a czasami energia mnie rozpiera. Czesto wieczorem mam mdlosci. Przytylam troche i zdaje mi sie ze brzuch troche mi się zaokrąglił... Również np tak jak dzisiaj bedąc w sklepie zrobiło mi sie duszno i słabo... Odczuwam też skurcze w nogach... Mam też zmienne nastroje... Lecz robiąc test troche po "pierwszej" z tych trzech miesiaczek wyszedl negatywnie. Dlatego nie wiem... Czy ktos moze mi cos doradzic? Z góry dziękuję za rady i Wasze opinie :)

Gość ale ale ale ale ale ale ale
dzieci nie powinny sie zabierać za seks , brak ci podstawowych wiadomości, jestes po 3 miesiaczkach, robiłaś test, wyszedł negatywny i jeszcze pytasz czy mozesz być w ciązy? jak masz nieregularny, ale masz! znaczy, że jakies problem hormonalny zaistaniał i stad tez te objawy, ale zeby była ciąża musza być hormony by tez ciąże podtrzymać i to w takiej ilosci juz na ten tydzień ciązy ze wyszedłby pozytywny wiec nie wkrecaj sobie