Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość i co ja mam zrobiiiccc

Strzelił mega focha

Polecane posty

ale ja lubię spierać sie z tamtejszymi frustratkami to jak u ciebie z tym czasem ?:) bo w tej chwili marnujesz go na mętne tłumaczenie się:P

Problem w tym że on tak dosyć często wzbudza we mnie poczucie winy bo to działa :)

Czy facet któremu zależy na kobiecie tak się zachowuje?" powiem tak :) nie ma faceta który by nie strzelił focha :P A czy to normalne? chyba tak o ile ten foch nie trwa kilka dni :P bo wtedy trzeba sie martwić a nie zastanawiać :)

Gość kalejdoskopka
Manipulacja? Przemoc psychiczna?

Manipulacja? Przemoc psychiczna? bez przesady to zwykła potyczka w związku walczysz tym co przyniesie efekt nie wiem od kiedy foch ma zaliczać się do przemocy psychicznej:)

to jak u ciebie z tym czasem ?" ikuś kiepskawo ... czekam na przyszłą żonę aż przyjdzie :) ja dzisiaj nie mogę prowadzić nawet roweru :P to kwestia kilku minut :)

Gość kalejdoskopka
Może zrób tak, że on chce wzbudzić w Tobie poczucie winy, a Ty: NIE. Nie daj się. To on wtedy przestanie.

no właśnie o to chodzi

foch to MANIPULACJA ale tylko w wydaniu kobiecym :P w meskim wydaniu to tylko prośba o uwzględnienie proporcji damsko męskich w związku

Gość kalejdoskopka
Ikuś, pożyjesz dłużej, to (nie życzę Ci) możesz się dowiedzieć. Foch, że czegoś nie możesz,foch, że masz okres, a jemu "sie chce", foch, że jesteś w połogu, a potem to już: foch, że pada deszcz, że są schabowe, a nie mielone, że skrócisz włosy "bez uzgodnienia....

foch to MANIPULACJA ale tylko w wydaniu kobiecym w meskim wydaniu to tylko prośba o uwzględnienie proporcji damsko męskich w związku tak samo jak faceci nie plotkują tylko zdają raporty?:D:D:D widzę, że zaplanowane spotkanie odbiera ci rozum foch to foch

Ikuś, pożyjesz dłużej, to (nie życzę Ci) możesz się dowiedzieć. Foch, że czegoś nie możesz,foch, że masz okres, a jemu "sie chce", foch, że jesteś w połogu, a potem to już: foch, że pada deszcz, że są schabowe, a nie mielone, że skrócisz włosy "bez uzgodnienia.... żyję wystarczająco długo jak to mówią? masz to na co się godzisz takie fochy ucina się na początku związku

Gość kalejdoskopka
Nie mam żadnego zaplanowanego spotkania. :( Chciałabym. :O

a to do regresa bylo:)

nie ike :) foch meski a foch kobiecy to 2 diametralnie różne sprawy ... foch damski ma za zadanie wyegzekwowanie pewnych celów foch męski to tylko riposta na te zbędne cele :P

foch damski ma za zadanie wyegzekwowanie pewnych celów foch męski to tylko riposta na te zbędne cele yhy:) szkoda, że w praktyce twoje słowa się nie sprawdzają:) albo na tym łez padole jedynym facetem jesteś ty:P

o widzisz regres długo nie trzeba szukać z przykładu koleżanki:P Foch, że czegoś nie możesz,foch, że masz okres, a jemu "sie chce", foch, że jesteś w połogu, a potem to już: foch, że pada deszcz, że są schabowe, a nie mielone, że skrócisz włosy "bez uzgodnienia....

a widzisz ikuś ... moja pyta mnie ile ma skrócić włosy :) więc to zły przykład z twoje strony :)

a widzisz ikuś ... moja pyta mnie ile ma skrócić włosy więc to zły przykład z twoje strony to ty podałeś zły przykład bo ma się nijak do dyskusji:) czym innym jest pytanie i odpowiedź " nie skracaj" czym innym foch, że ktoś skrócił bez pytania powiedz, że widzisz różnicę albo udaj, że na narzeczona już przyszła, żeby się nie pogrążać:)

powiedz, że widzisz różnicę" nie mogę tego zrobić gdyż będzie to nie etyczne :P

nie mogę tego zrobić gdyż będzie to nie etyczne fakt masz prawo się mylić :)

pozdrów ją serdecznie ode mnie :)

Gość cichutkaaaaa
up

Gość i love you regres
❤️