Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mozaika kolorowa

Czy wasze dzieci tez krocej spia po bebilon pepti 1?

Polecane posty

Gość Mozaika kolorowa

jw. moja corka nie potrafi spac dluzej jak godzina a co 2,5 chce jesc. gdy chce jej dac wiecej zeby rzadziej jadala to niechce;/ wczesniej zwykly bebilon jadla co 3.5 100ml

Gość Mozaika kolorowa
3 miesiace

mój syn też ale je po 150ml plus proszek zwykłego ebilonu śpi po 40 min między kamieniami córka była za to na pepti i spała podobnie, moim zdaniem jeśli twoje dziecko jest głodne rób większe porcje, przecież rośnie poza tym to juz nie noworodek że ma wciąż spać

Gość Mozaika kolorowa
Ale je to mleko od 3 dni i równo od tego momentu przestała spac. Wczesniej w nocy potrafiła przespac te 3-4h, a teraz sie budzi co godzine. A niechce zjesc wiecej jak 100ml wiec nie ma sensu zebym wieksze porcje robiła

Gość siwulec8333
moja córka ma 3 miesiące bez tygodnia.jest na bebilon pepti 1 od początku.podobno skaza.ciagle jej się ulewa i to dużo.zjada po 150 ml i płacze po posiłku tak jest zakazdym razem prawie.próbowałam dac jej więcej po 180 ml zjadała i tez marudziła po.boję się ze daje jej zadużo.między posiłkami marudna.jak już nie mogę jej uspokoić to podaje jej mleko.masakra.to pierwsze dziecko.ile powinnam jej dawać żeby nie była głodna.jak powinno się zachowywac dziecko po posiłku gdy jest najedzone,czy powinnam jej dawać tyle mleka ile chce i czekac jak sama odrzuci butelkę.czy mleko zacząć już z kleikiem podawać,jakieś porady?słucham

Gość do siwulec
musisz isc do pediatry i zmienic mleko na nutramigen bo jesli ulewa i placze po pepti to uczula ja to mleko i skaza bedzie nadal nutramigen jest najbardziej zhydrolizowany i zawiera kazein bialka a nie tylko sama hydrolize bialka wteczas takie mleko moze uczulac

Przede wszystkim powinnas unormować karmienia.Dziecko dostaje za często mleko a żołądek nie ma czasu tego trawić.I stad bóle brzuszka,ulewania i dyskomfort.Miałm taki sam problem,zaczełam karmic z zegarkiem w reku co 3 godziny.Spróbuj,moze i Wam to pomoże?Pozdrawiam.