Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Paulinka2409

Kto był na wyspie KORFU???:)

Polecane posty

Gość nefretetetetetetetetetechujki
sztuczne palmy sa bo tam klimat zmienny :/ raz pada raz wieje w hotelu daja swetry z angory bo temperatura tak sie waha . Piasek jest z kamieniami i czasami mozna natrafic na cos ostrego najorszy jest sezon sierpien - luty wtedy plywaja toksyczne glony i wszedzie tabliczki zakaz kapieli

Gość Teraz w tym okresie to
najlepiej polecieć na portugalskie Azory. Moja siostra z mężem, 2 dzieci i 3 w drodze właśnie poleciała tam 3 dni temu. Teraz siedzą w Ponta Delgada. Lecieli Lufthansą z tego co wiem, bo LOT tam chyba nie lata.

trzeba sie przygotowac na wyspiarski klimat, na pelnym morzu skwar i upal a nad wyspa chmury :( taki urok, plaza piasek ze zwirem pol na pol, ogolnie fajnie, mnie sie podobalo al eja bylam 8 lat temu wiec moglo sie duzo zmienic

Gość najpiękniejsza grecka wyspa
bardzo zielona i super zapach gajów oliwnych. Ja byłam bardzo zadowolona. Byłam w 2 połowie września, upał. 1 pażdziernika było 30 stopni:)

Bylismy tam we wrzesniu. Bylo bardzo cieplo, plaze mielismy piaszczysta i duza. Wyspa jest piekna, warto wynajac auto i pojechac tu i tam, zeby zobaczyc cos poza hotelem. No i - mysle, ze wazne- lot jest bardzo krotki.

Gość solitude123
wlasnie wrocilismy z korfu.polecam hotelik kormoranos-przytulny i kameralny,ale przesliczny i cchutki.romantycznie, odpowiednia temperatura...boskie wakacje

Gość wolaczek-misiaczek
kormoranos:) wiele wspomnien sie z nim wiąże.ma hotelik klmat .a i ceny nie są wygorowane

Ja byłam rok temu- podróż poślubna! Serdecznie polecam, piękna wyspa, szczególnie północ, stolica, rezydencja Sisi, góry, piękne plaże.... ahhhhh

Gość brrrrrrrrrrrrr
polecam również kormoranosa.warto sprawdzic jesli chce sie przezyc romantyczne chwile