Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd

egzamin na PRAWKO pytanie !

Polecane posty

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd

Mam w pon. egazmin . Na kursie jezdzilam tylko jednym samochodem : micrą . W ośrodku w którym zdaje oprocz micry jest jeszcze Opel Corsa C i Opel Corsa D , ani w jednym ani w drugim w zyciu nie siedzialam nie wiem nawet jak wlaczyc swiatla. Mam tylko obrazki no ale wiadomo ze z obrazkow wiele sie nie naucze. Moze mi ktos powiedziec jak poszczegolne swiatla sie wlacza? to znaczy jak przekreca sie tą gałkę , i jeszcze jedno : czy corsa c rozni sie czyms od corsy d jesli chodzi o ulozenie pod maska i wlaczanie swiatel?? Pomozcie nie moge przeciez liczyc na to ze moze akurat trafi mi sie micra.

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd
aha i mowie od raz nie znam nikogo kto mialby opla i moglby mi pokazac co i jak.

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd
up

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd
nie bede zdawac micra skoro jezdzilam micra . W tym osrodku nie ma znaczenia jakim autem sie uczylam jezdzic

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd
no niestety :( pozostaje mi jedynie liczyc na szczescie ze trafi mi sie micra

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd
up

Gość no nie wiem a na
stronie osrodka nie ma tych samochodow?na pewno w internecie zdjecia co jest pod maska to znajdziesz, a co do swiatel-jakos tak wielce nie powinno sie roznic-caly czas pokretlem w dol-a znaczki tych swiatel to w kazdym samochodzie takie same sa,ale rozumiem stres..

Gość oznaczenie
świateł w każdym samochodzie jest takie samo, różni się tylko ich lokalizacja, ale wszystko jest po lewej stronie kierownicy. Jak jest w oplach tego nie wiem, ale nie zrozumiałe jest dla mnie że się zdaje egz i nie wie się gdzie mogą być swiatła albo co jest pod maską

Gość Hannibal81
Przedtem zdawało się egzamin samochodem Renault Clio. O ile ja wiem miało się to zmienić chyba na TOYOT-e YARIS 5HIB. Wiesz konkretnie jakim samochodem będziesz zdawać???

u mnie było to samo cały czas jeździłam clio, możne ze 2 godziny puntem, egzamin zdawałam puntem, nie pytają jakim chcesz zdawać, sami wybierają

Gość Hannibal81
Albo podaj chociaż informację w którym ośrodku zdajesz exam

Gość dfsdfsdfsdfdfgdfgd
word czestochowa skad mam wiedziec co jest pod maska jak mi tego nikt na kursie nie pokazal bo nie maja tego auta ,maja tylko micre wiec tylko w niej umiem wszystko pokazac a nikt sie nie bedzie mnie pytal ktorym autem chce zdawac bo kursanci tu nic do gadania nie maja.

Gość Hannibal81
Postaram się poszukać czegoś w sieci. Sam nigdy Corsą nie jeździłem więc nie mam doświadczenia. Swoją drogą, to zadaniem instruktora jest pokazanie Tobie przynajmniej tych różnic w samochodach. Powinni mieć zresztą wszystkie trzy typy aut. Co to za szkoła niemająca samochodu, którym zdaje się egzamin. Liczą na to, że wylosujesz Micre?

Gość Hannibal81
znalazłem w pdf-ie instrukcję obsługi na razie na Corsę C. Jest tam wszystko po kolei opisane które światła jak włączyć. Jak mi podasz do siebie maila to Ci prześlę.