agaczar13 0 Napisano Maj 7, 2011 HEJ Dziewczyny..jestem tu nowa... mam pytanie czy na którymś z forum jest jakiś spisany jadłospis. Nie bardzo wiem gdzie szukać..POMOŻECIE!!!!! Czytałam sporo pochlebnych opinii na temat diety Diukana mam chęć ją zacząć stosować!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Maj 7, 2011 a co to za dieta Diukana? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w dukanie Napisano Maj 7, 2011 nie ma jadłopisu , kótry powinnas przestrzegac, jest tylko lista dozwolonych produktów z których sama układasz sobie posiłki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaczar13 0 Napisano Maj 7, 2011 sorki dukana!!! oczywiście---dziecko pomaga mi pisać na kompie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaczar13 0 Napisano Maj 7, 2011 to może jakieś przepisy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaczar13 0 Napisano Maj 7, 2011 dodatkowo mam pytanie czy na tej diecie faktycznie nie można ćwiczyć tj biegać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w dukanie Napisano Maj 7, 2011 przeczytaj ksiązke, bo chyba nie czytałas jezeli zaczynasz 1 faze,to tak naprawde z przepisami nie ma co cudowac, bo jesz tylko białko to masz forum , przepisy porady itd http://www.dieta-dukan.pl/ a ja osobiscie nie polecam tej diety Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Maj 7, 2011 będę nudna i zaraz znowu ktoś mnie zwyzywa za to co napisze, ale PRZECZYTAJ KSIĄŻKĘ(są w niej przepisy). Tytuł "Nie potrafię schudnąć" dostępna w necie do ściągnięcia za darmo. są tam wyszczególnione wszystkie dozwolone i zabronione produkty i wtedy jest dużo łatwiej układać posiłki, jak już wiesz co można jeść. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandrulek89 0 Napisano Maj 7, 2011 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4225828 tutaj sa przepisy i jeszcze jak wpiszecie w googlach dukan chomikuj to wyskocza do sciagniecia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Maj 7, 2011 co do ćwiczeń, to są jak najbardziej dozwolone, tylko w I fazie raczej się odradza, bo organizm i tak doznaje szoku, więc lepiej go nie forsować. A Dukan wrecz zaleca codzienne spacery i marsze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaczar13 0 Napisano Maj 7, 2011 fakt księżki nie znam...dla tego pytania do Was DOŚWIADCZONYCH napewno kupię albo ściągnę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Maj 7, 2011 my, doswiadczone, radzimy właśnie przeczytac książkę, bo tak jak w diecie warzywno-owocowej książka Ewy Dąbrowskiej jest "biblią" tak tutaj książka napisana przez Dukana:) jak podasz maila to wyślę Ci ją za kilka minut bo mam:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandrulek89 0 Napisano Maj 7, 2011 Jesli chcesz mam do sprzedania ksiażkę dukana :) mi juz sie nie przyda :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agaczar13 0 Napisano Maj 7, 2011 jaka cena z przesyłką? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Maj 7, 2011 ale po co płacić skoro możesz mieć za darmo? nowa kosztuje 19,90-"Nie potrafię schudnąć" A kolejne mają ceny około 30 zł, dokładnie nie pamiętam ale po co przepłacać?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość w dukanie Napisano Maj 7, 2011 przeciez w necie jest pełno ksiazek do ściągnięcia:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sandrulek89 0 Napisano Maj 7, 2011 Niektorzy (tak jak i ja) wola miec ksiazke :) nie wiem 12 z przesylka ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
FankaDrDukana 0 Napisano Maj 7, 2011 e book to tez książka, tylko w formie elektronicznej:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach