Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krówkaMILKA

KAKAO :/

Polecane posty

Gość krówkaMILKA

Czy sex analny zakończony w "środku" zawsze kończy się ubrudzeniem od kału?

Gość filomona
nie musisz przed seksem wypróżnić odbytnicę a najlepiej to zrób sobie lewatywę i niech ci przed włożeniem wyliże kakaowe oczko

Gość krówkaMILKA
To było "niesmaczne"...Mój partner bardzo nalegał na sex analny, chciał tam też kończyć. Domyślam się, że nigdy tego nie robił i nie wiedział czego ma się spodziewać. Teraz jak mu uległam i kochaliśmy się analnie z wytryskiem w środku, po jego wyjściu na zewnątrz był brudny od kału. Speszył się i uciekł pod prysznic i powiedział z pretensją, że to moja wina i co ja najgorszego narobiłam?Początkowo roześmiałam sie i powiedziałam, ze to jest Kakao ale teraz juz mi nie jest do śmiechu bo mój partner w ogóle unika jakichkolwiek zbliżeń. Co mam mu powiedzieć?

Gość filomona
jak nie potrafi tego zrozumieć to sobie daj z nim spokój nie warto A czego on się spodziewał po seksie analnym (pomarańczy) mojemu to nie przeszkadzało teraz czasami jak mu robię loda to przy wytrysku masuję jego prostatę na początku też był nie zadowolony a teraz mu się podoba

Gość pol biedyy
filomona - masujesz od wewnatrz?

Gość filomona
a jak sobie wyobrażasz masaż prostaty z zewnątrz ( o tym nie słyszałam)

Gość krówkaMILKA
teraz widze jego wzrok na mnie i dostrzegam obrzydzenie moja osobą a ja to zrobiłam bo strasznie nalegał a teraz czuję się jak śmieć i jak chciałam z nim o tym pogadać to stwierdził, ze pewnych tematów nie należy podejmować i w tym przypadku tez o tym mówić nie będziemy.

Gość pol biedyy
filomona, prostate mozna masowac tez z zewnatrz - w miejscu miedzy moszna a odbytem, ale zapewnie lepsze doznania gwarantuje masaz od wewnatrz, ale moj nie chce mnie tam wpuscic... :) krowkaMilka, albo nie dorosliscie do uprawiania seksu - zwlaszcza analnego, albo Twoj chlopak jest po prostu niewiele wart i daj sobie z nim spokoj (a co by bylo np. gdybys zachorowala i musialby sie Toba zaopiekowac w roznych sytuacjach, takze toaletowych...?)

Gość filomona
miedzy moszna a odbytem to ja go całuje ale to nie to, jak mu wsadzę paluszek w chwili jego orgazmu to on wtedy odlatuję

Gość gość
Krówko Milko najprościej mówiąc, Twój facet okazał się totalnym łosiem (zwłaszcza w chwili gdy powiedział, że to Twoja wina) olej go i znajdź sobie kogoś z mądrzejszego Pozdrawiam :-)

Gość gość
Ja zawsze jak ide na rande do faceta do domu to robie sobie dokladnie lewatywe i jest wszystko okey, i jak jestem w pojak zgieta albo na pieska to zmienia sobie dziurki jak chce i na ktora ma ochote a ja wtedy wrzesze z roskoszy. Sposzcza mi sie prawie zawsze w odpyt kakaowy