Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

GINEKOLOG - proszę o rady

Polecane posty

Wybieram się do ginekologa. To będzie moja pierwsza wizyta, chcę aby przepisał mi jakieś dobre tabletki antykoncepcyjne. Byłam już raz u jednego, ale ten bez badania (!) nawet mnie nie obejrzawszy, wypisał mi receptę! Możecie polecić jakiegoś dobrego specjalistę z Poznania?

Gość www.znanylekarz.pl
wpisz w wyszukiwarke miasto i specjalizacje (ginekolog) a wyskoczy lista lekarzy z opiniami pacjentek i srednia ocena :)

Gość www.znanylekarz.pl
ja chodze do prof.Kedzi, ale wizyta prywatna u niego to 200zl. Nie wiem, czy to dla Ciebie nie za duzo? Podczas pierwszej wizyty zrobil w tej cenie usg dopochwowe, wymaz cyto i oczywiscie badal na fotelu. O pigulki prosilam jakos po dwoch latach chodzenia na kontrole do niego, badan juz zadnych nie zalecal, przeprowadzil wywiad lekarski (choroby w rodzinie, Twoje wyniki badan uk.krazenia itp). Zapytalam, czy prob watrobowych nie nalezy robic, odpowiedzial ze nie. Troche sie zdziwilam, ale pigulki dobral takie, po ktorych nie mam zadnych przykrych skutkow ubocznych. Jesli wolisz ginekologa-kobiete, to w tym samym gabinecie (przy Katowickiej 77) pracuje tez jego zona. Kolezanka trafila do niej i tez bardzo sobie chwali profesjonalne podejscie i delikatnosc. Tylko nie pamietam nazwiska...zostala przy panienskim. Ale w tym gabinecie przyjmuje 3 ginekologow, w tym jedna kobieta, wiec nie pomylisz osob, jakby co ;)

www.znanylekarx.pl - dzięki bardzo za rady. :) Prof. Kedzia przyjmuje tylko prywatnie? Ile mniej-więcej trzeba czekać na wizytę u niego? 200zł to przyznaję, trochę drogo, ale w tej cenie w sumie zawiera się profesjonalny zestaw badań. Strasznie się stresuję przed pierwszą wizytą. :/

www.znanylekarz.pl - i jeszcze jedna rzecz: 200zł przy każdej wizycie czy tylko przy pierwszej? I co jaki czas należy chodzić na wizyty, kiedy rozpoczyna się przygodę z pigułkami anty?

Wiem, że są takie rankingi, ale wolałabym pogadać z Wami, kochane, żeby w razie czego dopytać o jakieś szczegóły. :)

Gość a.........b........c........
a z jakiego miasta?

Gość www.znanylekarz.pl
podalam wlasnie kolezance ranking :) to moj nick Kedzia przyjmuje "panstwowo"w szpitalu przy ul.Polnej. Jest szefem Pracowni Patofizjologii Raka Szyjki Macicy. Jesli chcesz zrobic bezplatnie badanie cytologiczne mozesz tam sie udac. Ten szpital realizuje program przeciwdzialania rakowi szyjki i ma na to przeznaczone fundusze, w ramach ktorych spora czesc badan i zabiegow jest darmowa. Aby pojsc do nich na cytologie nie trzeba skierowania, wystarczy telefonicznie umowic sie na konkretny dzien. Co do reszty to bardzo mile panie pielegniarki tam pracuja, na pewno udziela wszelkich informacji. Ja do Kedzi w ten sposob trafilam :) a pozniej "przerzucilam sie" do prywatnego gabinetu. W razie jakichkolwiek komplikacji wysyla ze skierowanie do szpitala, wiec mozna powiedziec, ze nie naciaga na wieksze wydatki (przy kiepskich wynikach cytologii, w szpitalu robil mi kolposkopie oraz wyslal na usg piersi - mam wlokniaka, ktorego musze kontrolowac).

Gość www.znanylekarz.pl
niestety, od czasu, gdy zdobyl tytul profesora 200zl to stala cena za wizyte. Jesli nic sie nie dzieje on zaleca kontrole raz na rok (tak czesto powinnysmy wykonywac badanie cytologiczne). Kiedy mialam kiepskie wyniki i musialam go odwiedzac czesciej raz za wizyte nie wzial nic. To naprawde bardzo dobry fachowiec i wart tej ceny. Tym bardziej, ze inni lekarze z tytulem profesora kasuja wiecej...250, 300 zl to raczej norma... Prywatnie przyjmuje w pn i cz. Kiedy dzwonie zeby sie umowic przewaznie rejestratorka wpisuje mnie na termin w granicach tygodnia, poltora tygodnia pozniej.

Dziękuję. :) Natrafiłam oprócz tego na bardzo dobre opinie o dr Jachowskim. Wiecie coś o nim może?

Gość www.znanylekarz.pl
aaaa! Pigulki wypisuje na 3 miesiace, ale nie trzeba isc na wizyte, by dostac kolejna - wystarczy zadzwonic i rejestratorka zadba oto, by recepta na nas czekala do odbioru. Bezplatnie.

Gość www.znanylekarz.pl
powodzenia autorko, dobrego zabezpieczenia i przyjemnosci z seksu ;! Mykam, pa pa

Gość Kasiula 007
Hej dziewczęta,znacie może ginekologów z Polanki? Możecie mi powiedzieć ile kosztuje wizyta i co wchodzi w jej zakres? Jak traktują pacjentki? Będę wdzięczna,to moja pierwsza wizyta :/ ksjpietrzak@gmail.com