Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie to co w polsce

CZY WY TEŻ UWAŻACIE ,ŻE UKRAINKI SĄ PRZEPIEKNE??WIĘKSZOSC KOBIET TAM JEST PIEKNA

Polecane posty

Gość kamil85.85.85
ukrainki sa piekne fakt ale ja uwazam ze najpiekniejsze sa rosjanki maja sliczne buzie a srednia wzrostu to powyzej 170cm takze chodza tam po ulicach naprawde piekne zgrabne dziewczyny. u nas niestety wiekszosc to niskopodwoziowy po 165cm masakra

Gość lrprf[
Wszędzie sa ładne i brzydkie. Większe przemieszanie genów, ale wszystkie w miarę ładne pchaja się do miasta w nadziei na znalezienie męża... To jest ich główny cel życiowy

Gość lrprf[
Co do Polek to uważam, że ich sława jest przeceniana. Sa pospolite, wiekszość farbwana na blond z pospolitymi twarzami. Po urodzeniu dziecka juz nie mówie

Gość kłerty
znam jedną Ukrainkę- była lekko łysawa (miała 26 lat) i nie miała kilku zębów, więc sorry nie wiem czy są takie piękne. I w KAŻDYM kraju są piękne i brzydkie tak już jest, wszystkie ładne nie kumulują się tylko na Ukrainie i w Brazylii, a jak Polki uważacie za "przecenione" w tym względzie- szukajcie Ukrainek i tyle.

Gość zimny tusz na wasze głowy
może to trochę ostudzi Wasze zapędy, chcecie być świadomi i zdrowi to poczytajcie. Nie mam nic przeciw Ukraińcom, ale mit o tirówkach ze wschodu to chyba nie mit: Malutki fragment i link, zachęcam do przeczytania "Ukraina umiera na AIDS" "Według orientacyjnych statystyk nosicielami wirusa HIV jest ponad pół miliona mieszkańców Ukrainy. To najwyższy odsetek zachorowalności na AIDS w całej Europie, co najmniej dziesięć razy wyższy niż w Niemczech. Eksperci przewidują, że liczba chorych będzie dalej gwałtownie rosła. Bez zbytniej przesady można powiedzieć, że wirus HIV zagraża egzystencji całego narodu ukraińskiego, a dotychczasowe próby ograniczenia epidemii spaliły na panewce." http://www.google.pl/url?sa=t&source=web&cd=2&ved=0CB0QFjAB&url=http%3A%2F%2Fnasze-choroby.pl%2F%3Fact%3Dnews%26news%3D467&ei=zIYlTo3_KoKYOs2t5bIK&usg=AFQjCNGgInRML8LKdhOidoN-Kqtl5xcfIQ

Gość (:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:
amen

Gość przerazajacy tekst pod
linkiem, ktory podal "zimny tusz", jednym tchem przeczytalem i jestem naprawde przerazony jego trescia. Warto, by kazdy to przeczytal

Gość bnghngjyyjhy
ukrainki mają ''ciemną'' urodę ciemno brazowe i oczy i często o kilka ton ciemniejsza skórę niż rasa bial mi tam sie nie podobają, w mojej szkoile byly dwie i nie za ladne wolę jasną bladą skórę

Gość jujuujjjjjjjjjjjjjjuuuu
ukrainki wyglądają jak ruskie , ja tam nie widze pomiedzy nimi różnicy

Gość lrprf[
To duży kraj, maja więcej mieszkańców niz my, jest w czym wybierać rózne sa tak jak i u nas, sporo wygląda jak Polki, troche jak Ruskie, troche jest ciemnych.

wydaje mi się że ukrainki są nieładne, ładne bywają rosjanki, ale podajci jakieś znane nazwiska ładnych ukrainek to może się przekonam

Gość Królowa Polski
dasha astafieva, mila kunis,mila jojovich

Gość Królowa Polski
sory jovovich*, ani lorak,anna rudenko,ruslana korshunova

mila kunis- nie dasha astafieva- średnio mila jojovich- ładna ale średnia wychodzi tak przeciętnie :D chyba wolę rosjanki

Gość Królowa Polski
rosjanki jednak uwazam sa najpiekniejsze na swiecie. kiedys ogladalam wybory miss jakies 10 lat temu i posrod 100 jedna wygladala jak krolowa i wygrala przepiepiekna rosjanka dlugie blond wlosy, twarz ksiezniczki, lekko wyniosla była jak caryca. druga ladna rosjanka oxana fiedorova miss universum. uwazam ze polki sa przecietne zazwyczaj to niskie dziewczyny z krotkimi nogami, na 10 dziewczyn jedna trafia sie laska z dlugimi nogami, szczupla wysoka z łądna buzia. natomiast ukrainki sa troche tandetne. w moskwie chodza naprawde dziewczyny sliczne o figurach modelek, dobrze ubrane az milo popatrzec. ja niemoglam oderwac wzroku

Gość żona murzyna
a powiedzcie coś, o jakiś ładnych sławnych rosjankach

maria sharapova, anna kurnikova,alsou,ksenia sukhinova*,irina shayk,eva rivas duzo jest znanych rosjanen mozna wymieniac i wymieniac

Gość żona murzyna
no rosjanki ładniejsze

ja jestem wysoką blindynką naturalną, czesto jak ide ulicą slysze ''wow ale nogi'' ''widziales jaka sliczna'' i ma juz dziecko jak komus mowie to nei wierzy bo kazdy ma obraz matki polki jako zameczonej,zaniedbanej niskiej,kobiety z nadwagą anie plaskim brzuchem. ale malo jest w polsce ładnych szczuplych dziewczyn z dlugimi nogami zazwyczaj widze jak to moj mąż nazywa niskopodwoziówy.

ale są i piekne wysokie dziewczyny ostatnio widzialam w lublinie w plazie piękną dziewczyna. wysoka zgrabna i śliczna z buzi Miodzio!

ksiązkiewicz ma oryginalną urode nie mozna powiedziec ze jest brzydka czy ładna napewno ciekawa. dla mnie dziewczyny tyu ania mucha,doda takie karły to nie są laski tylko podróbki kobiet

Dodzina jest plastikiem, nie kobietą. Muszka też, choć nie ma tyle silikonu i botoksu, co dodzina. Ale o co Ci chodzi? o wzrost? Dodzina ma między 160-170 cm, więc wzrost ma idealny. Muszka jest za niska.

Gość DDdfdf
mla jovovivh to serbka a nie ukrainka idioci..urodzona na ukrainie tylko

Gość nie wiadomo co
mnie za granicą biorą za Rosjankę ;p dosłownie wszędzie, nie ważne wschód, zachód, północ czy południe, zawsze słyszę 'zdrasfujcie' i robię za atrakcję turystyczną ;] nie mam typowej 'polskiej urody', bo mam ciemną oprawę oczu, które są jasnoniebieskie, dość ciemną cerę i blond włosy. często słyszę, że 'niewiadomo, czy ja jestem jasna, czy ciemna' i że mam ciekawą urodę.