Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia x.

Slubne basnie Zia86!! Bomba!!!

Polecane posty

Gość kasia x.

Zia przygotowala wspaniale Slubne Basnie o sobie, cytuje: "Jesteś więc, szanowny Gościu, świadkiem wydarzeń niezwykłych. Oto ten lipcowy dzień wybraliśmy na rozpoczęcie naszej wspólnej baśni. O księżniczce Pauli i rycerzu Mikolaju baśń to będzie. Wielki dla nas to zaszczyt, iż uczestniczysz w święcie miłości naszej. Chcielibyśmy baśń naszą rozpocząć od drogi pełnej kwiecia, ścielącego się pod stopami. Dlatego prosimy Cię, obsyp nas pachnącymi płatkami, nie żałując nam tego symbolu uczucia, abyśmy już zawsze drogą taką kroczyli. Na życzenia, przyjdzie jeszcze moment szczególny, racz więc cierpliwość zachować. Zwróć uwagę, Gościu drogi, na motyle. Te baśniowe ornamenta to symbol elfiej doskonałości Młodej Panny i Pana Młodego, którzy z kotłów inspiracji wybrali dla Ciebie najdoskonalsze okazy. Racz patrzeć a oczęta Twe nasycone radością będą." Co myslicie?? Dla mnie BOMBA. Mysle ze to powinno byc na kazdym porzadnym weselu.

Gość elfiej doskonalosci? doskonale
okazy??? Beda meczyc biedne motylki??? :(

Gość mondra dzioucha
jest coś jeszcze :D fajne :P:P

Gość ale dópa
:O

mi sie podoba. Wogole nie rozumiem wielkiego halo wogol Zia. Niech sobie dziweczyna planuje, pisze, wymysla i robi co chce. Zaraz zawistniaki mnie zjedza, ale zalosne jest zakladanie co chwile tematu o Zia i jej slubie tylko po to by sie pobrechtac i pluc jadem.