Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjik

KTO WIE CZY MOGE ODEBRAC KURONIOWKE DO REKI CZY MUSZE NA KONTO?

Polecane posty

Gość hjik

W poniedziałek jade sie odchaczyc jako bezrobotna mam przyznany zasiłek ,teraz zrobili ze kuron jest na konto,no ale pytanie moje jest takie czy ja mogła bym zaraz po zarejestrowaniu pojsc do banku z ktorego robia przelewy i z dowodem (nie wiem moze z jakims ich potwierdzeniem) wybrac te pieniadze do reki czy absolutnie nie da rady ja mam bank w pko oni ze spoldzielczego wysyłaja kase mam dopiero na drogi trzeci dzien a ja bym na poniedziełek potrzebowała jak myslicie a moze wie ktos konkretnie jak to jest??

Gość hgjhbjbjhbmn
mozna odbierac osobiscie ale w urzedzie, mozna tez przelewem na konto, w banku ci tak nie wydadza w taki sposob jak piszesz

Gość hjik
Ja wiem ze naj lepiej bedzie jak na miejscu sie ich zapytam w pon. ale oni nie raz sa tam tak wredni ze wole wiedziec wczesniej czy jest sens w ogole sie odzywac na ten temat.. zeby nie było tak ze ja sie grzecznie tylko zapytam a oni wydra sie przy całej kolejce !!a co ty kobieto dwa dni na pieniadze zaczekac nie mozesz!! tak wiec mowisz ze oni by tam na miejscu mogli mi wydac? czyli ze jest taka mozliwosc:)

Gość hjik
ktos jeszcze cos wie na ten temat?

Gość opoiodj-----------
mozesz bezposrednio w urzedzie dostac kase. ja podawalam konto i na konto mi przychodzilo. ja tez nie lubie tych bab w urzedach jak mam tam iscs to az mnie trzesie

U nas odbiera się ze świstkiem w ręku w agencji banku.