Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marry3001

Czy mogę być w ciązy? Pomocy!:(

Polecane posty

Gość marry3001

Witam. Mam 18 lat, w trakcie seksu z moim partnerem jego nasienie spłynęło mu po jądrach. Nie wiem czemu skoro gumka była dobrze założona. Jednak wydaje mi się, że nie dotknęłam go wówczas moimi narządai bo odrazu sie wycofałam. Przez kilka dni po stosunku źle się czułam, bolała mnie głowa i byłam bardzo płaczliwa. Może przez to, że wkręciłam sobie fazę, że jednak mogę być w ciąży. Mam bardzo nieregularne miesiączki(pojawiaja się nawet co trzy miesiące). Zaczęły boleć mnie piersi i dziwnie się powiększyły, pomyślałam, że nadchodzi okres ale niestety go nie dostałam. Więc 13 dni po tym ferelnym seksie zrobiłam test ciązowy. Jednak wykonałam go po południu bo nie wytrzymałam do rana. wynik natychmiast sie pokazał. Był on negatywny więc się uspokoilam. Jednak dzisiaj znowu nachodzą mnie straszne mysli o ciązy bo piersi nadal mnie bola a temperatura mieżona w pochwie ciągle przekracza 37 stopni. Tyle, że teraz jest już o dwie kreski niższa niż zaraz po seksie. Co mam robić? Mam sie martwic dalej? Mozliwe zeby to byla ciaza? Zrobic jeszcze jeden test? prosze pomozcie mi:( Ja tez postaram się odpowiedziec na Wasze pytania.

Gość sdfghjkl
jasne że nalezy powtórzyc test,zrób teraz innej firmy dla pewności,najlepiej z porannego moczu po takim czasie będzie wiarygodny

Gość kallinnkaa
już chyba domyslem sie z kim zaszłas