Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fetyszysta123123

facet w damskich fatalaszkach

Polecane posty

Gość fetyszysta123123

witam, mam 39 lat i od zawsze z wielką ochotą wskakuje w damskie ciuszki, kiedy tylko mam okazje, raz nawet udalem sie w takim stroju na miasto i to bylo dla mnie bardzo podniacajace przezycie, niestety moja partnerka nie ma pojecia, ze mam taki fetysz, a chcialbym jej sie przyznac, tylko troche sie boje. czy sa tutaj tacy faceci jak ja, ktorzy lubia zakladac damskie ciuszki i szpilki/kozaczki? Jak tak, to czy wasze partnerki o tym wiedza, jak sie dowiedzialy, jaka byla reakcja?

Gość kana77
Tez mnie to podnieca, kiedys malowalem sie w domu i podniecalalem sie przed lustrem, pozniej ubieralem spodniczke lub sukienke i pokazywalem sie chlopakom w parku, nawet podniecalo mnie poruszanie dupka jak kobieta iuczucie ze moge byc pieszczony przez chlopaka jak kobieta. Raz w parku podszedl do mnie chlopak od tylu, zaczol piescic moje sutki izaraz poczulem jego naprezonego kutaska na mojej dupce a potem zaraz wszedl we mnie, powiedzialem mu co czuje, ze chce byc jego dziwka. pozniej spotykalismy sie wiele razy, przed kazdym seansem on sam malowal moje oczy i usya a pozniej bylo wspaniale. Ohhh......

Gość kana77
a potem sie obudzilem

Gość fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
PEDAUY!

Gość bleeeeeeeeeeeeeeeelelelelelele
ale syf ta fota

Gość ja też sie przebieram
jestes autorze jeszcze? bo nie wiem czy sie nie z pisze na darmo. moja Pani już wie fota fajna

Ja mam 16 lat i tez kocham się przebierać. Ale chciałbym żeby to laska z doczepionym na pasku penisem mnie posuwała w dupe. ^^

Gość ja też sie przebieram
autora chyba nie ma

olać go :p Założył temat i uciekł. Weź poopowiadaj coś. ;)

Gość malytransik
damskie ciuszki są super. Lubie sie przebierać i czuć sie tak bardzo kobieco. A, że mam ledwo 20 lat i jestem szczuply, to widok jest w miare przyjemny:) też o tym marze, zeby dostac didlo w tylek od laski:) ale facetowi/transowi tez bym sie oddał:)

Gość fetyszysta123123
lubię też wyciągać falującego pytonga w ciemnych niewielkich uliczkach najlepiej w stronę kontenerów ze śmieciami lub w kierunki nocnych lamp to dopiero jest extra podnieta :)

Ja bym w sumie też oddał się facetowi który by zrobił ze mnie dziwke i mnie piepszył. ^^

Gość malytrans
milusi23 widze, ze mamy podobne fantazje:)

No chyba. ;) Chciałbym sie poczuć jak kobieta. ^^ Przebieranie samemu tez jest fajne ale to nie to samo co z kimś. Ale jednak najlepiej by było jakby laska z doczepionym penisem waliła mnie w dupe i ja bym był jej suczką. ^^

Gość joannaLady
Facet w damskich fatałaszkach to nic innego jak POLICJANTKI BABOCHŁOPY inaczej TERMINATORY :)