Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaśkaaaaa123456543

Praca/okres co zrobić ??

Polecane posty

Gość xxxxyyyzzz
Bo to kuźwa facet...

Gość kaśkaaaaa123456543
mysląłam o tym ringu ale lekarze mnie wystraszyli i odradzali powiedzieli że nie wchodzi w grę no to już sama nie wiem :/

Gość arlekin,..
kurwa jaki obobok ja pierdole brzuszek ją boli i księżniczka do pracy nie chced chodzic :D:D a w dupie sie nie popżewracało ?

Gość xxxxyyyzzz
Widzę, że nawet niektórzy nie wiedzą o tym jak ostry ból moze mieć kobieta podczas okresu :/

Gość gvebaebharbh
lekarz zlecił ci tylko krzepliwość i próbę wątrobową, a to nie ma nic wspólnego z badaniami hormonalnymi, które koniecznie powinny być wykonane w twoim przypadku. Leć do endokrynologa.

Gość kaśkaaaaa123456543
i tak chyba zrobię to ostatnia moja deska ratunku.

Gość dziwni ci lekarze jest mase
a dlaczego odradzal ring? sa to hormony uwalniane miejscowo a nie tak jak w przypadku tabletek. przynajmniej mogl zalecic probe.

Gość gvebaebharbh
arlekin,.., bóle okresowe są różne. Miałam koleżankę, która w liceum dosłownie płakała z bólu podczas okresu i musiała dostawać leki przeciwbólowe w zastrzykach, a i tak ten ból czuła. Tak jak z migreną, dla niektórych jest to "tylko" ból głowy, a inni nie mogą nawet oczu otworzyć, tak ich głowa boli.

Gość kaśkaaaaa123456543
odradzał ring i mówił że skoro mam uczulenie na tabsy to na ring na pewno tez będe miała bo to też hormony nic więcej nie powiedział.

Gość kasiu mma podobnie
tylko,ze u mnie pierwszy dzien okresu jest tak silny.W dodatku nie moge byc pewna kiedy dostane(mowie o dokladnosci co do dnia) np dzis,budze sie,wstaje z lozka i odrazu takie skurcze w brzuchu,ze myslalam,ze upadne,schylona poszlam do lazienki i co dostalam okres,pozniej znowu siadam,i bol jakby mialoby mnie rozerwac,pozniej troche slabszy ale teraz podwieczor znowu,tak mnie wzielo ze niewiedzialam co robic,i jeczalam,a jak juz moglam wstac to wzielam tabletke. nie cierpie okresu,kiedys jak chodzilam do szk,to najczesciej poprostu zostawalam w domu,traz jestem bezrobotna. niestety ale z takimi bolami musimy sie meczyc same,nikt sie nad nikim nie lituje :( slyszalam ze po ciazy przechodza takie ostre bole ale nie wiem :(

Gość rereg
dziewczyny bardzo Wam wspolczuje:-( ja mam 21lata i ani razu nie cierpialam z tego powodu, ale u mnie to chyba rodzinne, moja mama tak ma, moja babcia, prababcia tez tak miala, tez znam taka osobe, ze z bolu to az w szpitalu ladowala:-(

Gość fiuhaweifa
możecie mnie zlinczować ale ja od 5 lat nie pracuje przez moje okresy, nie jestem w stanie przez 3 dni podnieść się z łóżka. Lekarze też mówią że jedyne co może mi pomóc to ewentualnie poród, ale moja siostra miała takie same bóle jak ja urodziła dzieckoi ma jeszcze gorsze, także nie ma reguły. Nie wiem chyba zostaje sobie tylko strzelić w łeb.