Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smakosz.............

właśnie jem - kiełbase i szynke ze zmielonych kości i skór

Polecane posty

Gość smakosz.............

polaną ketchupem z brukwi, pod spodem oczywiście masło z rzepaku i oleju palmowego a jeszcze niżej bułeczki z mąki GMO, polepszaczy papieru z makulatury, nym popjam to wszystko super piwkiem nie ważonym, czyli wodą zabarwioną spirytusem z barwnikami Jeszcze mam też super jogurt o smaku brzoskwiniowym z mąki kukurydzianej soi Mniam mniam samo zdrowie :P a Wy co najbardziej lubicie :) :) Piszcie

Gość ja lubie
uwielbiam parówki z...... tłuszczu :classic_cool:

Gość najlepsze pasztety są
z końskich kopyt i pazurów gęsi, dziobów kur :P Uwielbiam i codziennie się nimi zajadam :) :) bo chcę być silna i zdrowa :classic_cool:

Gość ddsssss)Ss
ja lubie parówki ze zmielonych kości ,skór, z wypełniaczami w postaci wstrzykniętego starego tłuszczu zwierzecego , i wody by producent mogl dac mniej mięsa Kocham też pasztety ,ze z kurcząt obdzieranych mechanicznie na taśmie ,z kościami , skórami ,włosami Dziś jadłam równiez chleb razowy który tak naprawdę jest chlebem białym ,zafarbowanym karmelem by takie idiotki jak ja wierzyly,ze jedza zdrowo Bylam wczoraj w KFC , jadłam frytki z ziemniaków opryskanych pestycydami , i smażonych w starym kilkudnuiowym oleju...hmmmm pycha :D Jadłam tez masełko , które jak sie okazało było margaryną stworzoną z oleju roślinnego z 5% dodatkiem masła :( zaraz idę na rakotworczego papieroska, nawdycham sie smoły i cyjanowodoru

Gość najlepsze
mięcho jest z biedronki... dużo w nim białka i chityny bardzo potrzebnych do prawidłowego rozwoju człowieka żabki też są niezłe ale nie tak zdrowe jak biedronki

Gość *****Tina*****
ja dzisiaj jadłam w mc donalds najbardziej smakowały mi tam frytki zrobione z mąki ziemniaczanej i aromatu frytki :D

Gość a lubicie
poczarniałe udka kurczaków z Chin :P