Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

amerykus

pieniadze w chipsach

Polecane posty

czy kiedykolwiek ktos wygrał jakies pieniadze w chipsach????czy to w ogole mozliwe????czy to jakas sciema

Gość babaa za kierownicą
Ja kiedyś wygrałam 10 zł, ale było to ..naście lat temu :)

Gość blaplablablaplabla
Tak! ja raz w lejsach dyche ! ale to bylo wieki temu... jak jeszcze wszyscy byli uczciwi :)

Gość a ja nigdy, mimo ze laysy
kupuje codziennie od kilku lat :o Wiem, że są niezdrowe ale wpieprzam je codziennie bo lubię ;) Ps nie jestem baleronem :classic_cool:

Gość ggggggggggggjm
Ja dyche to kilka razy a mój koleś wygrał raz 100zł:) Ale to kilka lat temu wszystko,teraz nie jem chipsów.

Gość tojest tonjest
tak ,wygralam 100 zlotych - mozliwe to jest :)

Gość hunt
Wygrałeś stówe... albo ściemniasz albo miałeś niebywałe szczęście. Polecam na przyszłość przeczytanie regulaminu "promocji" - http://www.lays.pl/pdf/regulamin.pdf, 3. NAGRODY Dla celów Loterii Promocyjnej ufundowano następujące nagrody: 3.1 5 600 000 sztuk opakowań chipsów Lays 28g lub chipsów Lays Appetite 30g lub chipsów Lays Stix 30g w różnych smakach, o łącznej wartości 5 600 000 PLN; 3.2 20 014 nagród w postaci banknotów będących środkiem płatniczym na obszarze Rzeczpospolitej Polskiej w następujących proporcjach: 1x200 PLN, 3x100 PLN; 5x50 PLN, 5x20 PLN; 20 000x10 PLN. TYLKO 14 NAGRÓD TO BANKNOTY POWYŻEJ 20 ZŁ, reszta to same dychy, ucwanili się i to mocno :)

ja miałam banknocika, był starannie poskładany w taki kwadracik 2x2 cm :)