Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szszsz

Praca - Telefonistka - 200 zł / h ???

Polecane posty

Znalazłam ofertę pracy w salonie masażu jako telefonistka. Wysłałam e-maila z pytaniem o zakres obowiązków i możliwość zakwaterowania (ponieważ nie mieszkam w mieście gdzie funkcjonuje salon). Odpowiedź brzmi: "Witam, napisze w skrócie jest to praca , która polega na odbieraniu tel. i umawianie klijentów na prywatce.Oczywiscie moze pani zamieszkac.Godziny pracy ustalamy tak jak pani pasuje. godzinna stawka minimalna jest 200zl oczywiscie napiwki sa wszystkie pani." Dalej dane kontaktowe i prośba o kontakt i spotkanie. O co tu chodzi? Może ktoś z was jest bardziej ogarnięty i powie mi na czym polega ta praca...?

"polega na odbieraniu tel. i umawianie klijentów na prywatce" (pomijając ten okropny błąd, który odstraszył mnie równie bardzo jak nieświadomosć tego co to za praca) jest napisane, że chodzi o odieranie telefonów i umawianie klientów na prywatce (a nie rozmowa) - to znaczy, że stanowisko to chyba nie dla Pani sex telefon...

Gość detale
Lewe ogłoszenie, nie widzisz czy co?

Wydaję mi się, że tu nie chodzi o sex telefon i nie jest to żadne lewe ogłoszenie. Przed chwilą znalazłam kilka takich ogłoszeń w innych miejscowościach. To jest salon masażu erotycznego, a nie sex telefon. Telefonistka, czyli osoba, która umawia na usługę. Chyba, że się mylę to proszę mnie poprawić.

Gość no ,ok tylkoże kwestia
napiwków tu niegra...jakim cudem masz mieć napiwki skoro kontakt z potencjalnymi klientami tylko przes słuchawke telefoniczną? Czyli przez ta słuchawkę masz dostać napiwek?-Wiadomo że nonsens.A wiec zostaje kontakt z klientem czyli..sex telefon albo usługi ;P (ps no i kto daje jeszcze zakwaterowanie telefonistce,oraz dostosowuje dla niej godziny pracy skoro to salon masażu? :) )

Gość gvebaebharbh
przeciez to praca w burdelu, na pierwszy rzut oka widać:) Przeciez nie napiszą "praca dla prostytutki", muszą to jakoś ubrać w słowa, żeby nikt się nie czepił, ale praca na prywatce, 200zł/h i napiwki to agencja jak nic. Agencje często działaja pod przykrywką salonów masażu.

Gość gvebaebharbh
zwłaszcza, ze proponują zamieszkanie:)

wiem właśnie, że agencje lubią zasłaniać się salonami masażu, dlatego skierowałam do was kilka pytań. Jednak telefonistki i salon masażu erotycznego też jest i właśnie starałam się to rozgryźć. Nie no jak agencja to chyba sobie daruję.. ;p

Jest to praca prostytutki, przyjmowanie klientów w prywatnym domu. Wszystko na temat.

Gość gvebaebharbh
niby po co telefonistka w salonie masażu?? W normalnych salonach telefony odbierają babki z recepcji, to nie infolinia, że muszą osobni ludzie na telefonach siedzieć. Poza tym godziny do wyboru i napiwki nie pasują do telefonistek:P

Gość ???????
Na prywatce tzn w domu klienta

Gość jaska z poduszki
Jej jakby mi płacili 200pln za udawanie seksu przez telefon, bez wahania bym brala :) To nie prostytucja tylko czyste aktorstwo :) Tyle że mam dziecinny głos przez telefon wiec raczje odpada :/

Gość gość
Taka praca to tylko u prostytutki odbiera pani telefony od klientów umawia i za każdego dostanie 200 zł i może nawet załapać się na seks ..niech pani na takie coś nie idzie bo pózniej są problemy .pozdrawiam;)

Gość gość
Ja również znalazłem bardzo fajny seks teleofn to strona http://sekstelefon.top zabawa erotyczna z tymi laskami jest naprawdę przednia

Gość Czarnuleczkaaa ciekawska
Taka praca nie polega na prostytucji tylko odbieranie telefonu od potencjalnych klientów. I rozmowa z nimi sensowna przez osobę postronne która nie wczowa się w sytuację tylko przedstawia oferowane usługi. Taka osoba ma stałą pensję a nie prostytuluje się dziewczyny nie mają często czasu na odbieranie telefonu i rozmowy ponieważ muszą przygotować pokuj na następnego klienta posprzątać po nastepnym. Muszą same się wykąpać przygotować. Więc taka Telefonistka wykonuje taka prace. Dodatkowo dba o porządek na takiej mieszkaniowe. Ponieważ często jest kilka pokoi kilka dziewczyn i dba aby nie naciagaly na lewo pieniędzy zachowywały czystość i było wszystko tak jak powinno być. Więc pisanie że Telefonistka to sex telefon to nie prawda ponieważ klient ma przyjść a jak wykonasz sex telefon to klient sam sobie zrobi dobrze przy telefonie a nie na tym rzecz polega. Więc dziewczyny to nie jest żadną straszna robota jak w call center tylko innych regulek się uczysz odbierasz telefony i odpowiadać na pytania klientów i mówienia co za usługi są dostępne w danym miejscu np. Jakie rodzaje masażu są wykonywane mam nadzieję że wytłumaczyła wwm w same sedno