Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość iwonkka22

jaki welon do tej sukni?

Polecane posty

Gość welon to przeżytek
do wiejskich remiz pasują welony :o

Gość iwonkka22
ale ja chce mieć welon i nie uwazam że to przezytek.

Gość piekna suknia nie przesadzona
wcale moim zdaniem.dala bym do niej welon prosty bez zadnych haftek tylko z tych dluzych welonow

Gość iwonkka22
tak myslałam że najbardziej bedzie pasował -niestety prosty, niestety-bo bardzo podobaja mi się hiszpaskie..

Gość piekna suknia nie przesadzona
fakt hiszpanskie sa piekne ale moim zdaniem nie pasuja do takiej sukni ale proste tez sa bardzo fajne przynajmniej sie wie ze sie nie przesadzi:)

Gość ???????
Suknia śliczna, ale bez welonu wyglądałaby tak jakos ... no lyso powiedzmy.

Gość xxxxyyyzzz
Do takiej sukni, bez dodatkow to tylko prosty welon :) bo z dodatkami itp. to pasowac nie będzie. P.S śliczna suknia ;)

Gość obojetnie czy mlodosc
gdyby do tej sukni pasowal welon to medolka chyba mialaby go na sobie czy nie??? Ludzie skad wy sie bierzecie??? ze wsi?? suknia jest sliczna i z welonem tylko wszystko zyebane bedzie.

Gość nr4589760
prosty welon zeby cie do polowy zaslonil

Gość iwonkka22
akurat nie wydaje mi sie że modelka nie ma welonu bo nie pasuje do sukienki, akurat wiekszośc modelek prezentujacych suknie nie ma welonu.. sukienka jest prosta i skromna wiec i taki musi być welon, a Łyso nie będzie bo moja ozdoba bedą czerwone róże i czerwone szpilki :) wiec nie moge przesadzić ze strojna sukienką..

Gość iwonkka22
a poza tym co do niej zamiast welonu-skoro tak bardzo nie pasuje?? mam na wzgledzie czerwone róże we włosach ale z samymi kwiatkami bedzie tak łyso...

Gość sylvii22
Według mnie prosty, średniej długości tj do bioder. Sukienka nie ma falbanek więc hiszpański odpada.

Gość taki do pasa, bioder
prosty

Gość welon może być
suknia sliczna :) Jedyny welon jaki pasuje, to prosta, JEDNOWARSTWOWA mgiełka bez żadnych ozdóbek,obszyć czy koronek, dluga do rąbka sukni. Welon krótszy (do pasa, do bioder) brzydko skróci sylwetkę i nada jej przysadzistości - zwłaszcza, że suknia ma bardzo szeroką spódnicę. Coś takiego będzie IMHO optymalne: http://www.cistko.nazwa.pl/LadyM/weloniki_pl/merezka/190merezka.jpg tylko bez tej upiornej mereżki ;) lub welon prościutki, za to jeszcze dłuższy (ładnie wydluży sylwetkę i nada smukłości): http://republika.pl/blog_mo_3443439/3980584/tr/2k7f7a21ef59.jpg

Gość iwonkka22
bardzo podobaja mi sie te propozycje welonów :) generalnie nie boje się optymalnego skrócenia sylwetni bo mam 178 cm wzrostu..no i do tego jeszcze szpilki..:) ale bardzo podoba mi sie ta dluga "mgiełka":)

Gość welon może być
cieszę się :)

Gość salianka
Suknia jest piękna - uwielbiam taką elegancką prostotę :D Co do welonu - najlepiej będzie pasowała prosta, długa mgiełka z delikatnym, ozdobnym wykończeniem (coś w stylu Kate MIddleton).

Gość iwonkka22
właśnie bardzo podoba mi się welon Kate z tym że ona też miala koronkową sukienkę..a moja jest cała atłasowa...:/

Gość na sukni nie ma nawet
skraweczka koronki, więc welon z koronkowymi elementami odpada... powinien nawiązywac do tiuolwej chmurki tworzącej spódnicę - i sięgać conajmniej kostek, a najlepiej rąbka sukni

Gość iwonkka22
dzieki za pomoc:)

Gość afrodytt
Moim zdaniem welon to nie przeżytek. Faktycznie teraz coraz więcej kobiet decyduje się jedynie na jakiś mały dodatek we włosach, np. kwiat, jednak mnie osobiście welony się podobają. Myślę, że do tej suki pasowałby , delikatny, krótki welon.

Gość A moim zdaniem welon to
przeżytek.