Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość krzychgość

Moja świńska dziewczyna

Polecane posty

Gość krzychgość

Zgłoś naruszenie [3 sekundy temu] Moja dziewczyna puszcza bąki, beka i dłubie w nosie Witam, Od razu zaznaczam, że to nie żaden fake, a mój prawdzimy problem. Od jakiś 8miesięcy jestem z pewną dziewczyną, nie jest ona żadną szmatą, brudasem ani innym grubasem. Zwykła, ładna, zgrabna, sympatyczna dziewczyna. Od momentu jak się poznaliśmy , gdy już się trochę zbliżyliśmy do siebie ona zaczęła przy mnie pier*zieć, bekać a nawet dłubać w nosie!! Na początku było to trochę zabawne, przez jakiś miesiąc , jednak teraz cholernie mnie to drażni. Rozmawialiśmy na ten temat milion razy. Tłumaczyłem jej że bardzo mnie to drażni. Jej reakcja była/jest zawsze taka sama jak po bąku, beknięciu - śmiech. Zawsze śmieje się tuż po. Nie mam już siły i nie wiem jak jej tego oduczyć. Ona ma 23 lata, ja 26 ,mieszkamy razem jednak ona nie potrafi uszanować tego że mi to bardzo przeszkadza. Średnio w ciągu dnia beknięć./pier*ów jest jeden na MINUTE!! Najgorsze jest to że robi to również podczas posiłków!! Prosiłem kilkunastokrotnie aby się wstrzymała chociaż gdy ja jem - na daremnie, oczywiście nie wstrzymała się i pier*zi/beka jak jem również. Robi to odkąd się znamy cały czas. Ja rozumiem że czasami można, sam zdarza mi się beknąć/pier*nąć ale nie od 8miesięcy dzień w dzień, średnio jeden na minute!! Pierwsze co słyszę jak się rano obudze to jej pier* masakra jakaś. Ma ktoś jakiś pomysł jak ją tego oduczyć? Dodam że się kochamy więc nie ma mowy o zostawieniu jej. Proszę o rady, pozdrawiam

Gość niuniiiia12345
może i jest ładna ale kultury nia za grosz, nie mogłabym dzielić z nią życia

Gość kwartnik
a co z siorbaniem i kichaniem oraz połykaniem glutów ?

Gość krzychgość
z siorbaniem i kichaniem nie ma problemu jednak gluty połyka całkiem często i pokazuje żebym widział. Oczywiście głupio się przy tym śmiejąc.