Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jakub89

Czy jest tu ktoś kto jest brzydki i ma brata albo siostre

Polecane posty

ktora jest ladna albo uwaza ze jest ladniejsz i musi sluchac tekstow rodziny i znajomych jaka to ona jest ladna albo przystojny?

Gość czekoladowaaićczekoladowa
ja tak mam

Gość moja siostra jest śliczna
ja taka przeciętna.

Gość czekoladowaaićczekoladowa
ja muszę nadrabiać ciuszkami,bo moja siorka choć ładniejsza ode mnie to gustu za grosz

Gość moj brat jest zajebiscie
przystojny, a ja przecietna bardzo (lagodnie mowiac :P ) Ale ciesze sie, ze przynajmniej jemu sie udalo ;)

ja mam większy kompleks na tym punkcie ze jest ode mnie inteligentniejsza. dostala wszystko co najlepsze - ciemna karnacje, piekne ciemne włosy, idealna twarz, a do tego łeb jak sklep, dostala sie na medycynę:/ no i ma świetnego faceta. a ja sierota po przejsciach ze świnska urodą i gównianym wyksztalceniem. pech to pech.

Gość malve mia
ja mam brata, który jest ładniejszy ode mnie za to ja jestem ta inteligentniejsza :)

Gość A u mnie
To wszyscy są super i się pierdołami nie przejmują :)

Atrakcyjność to prawie wyłącznie charakter i to co się ze sobą robi. Normalni ludzie nie mają problemu ze związkami. Tylko jacyś zaburzeni. Taka prawda

Ja tez mam czasami wrazenie ze zebraloe mwszystkie najgorsze geny a moj brat najlepsze ja jestem prawiczkiem a on ma trzcia dziewczyna a jest mlodszy i duzo kolegow a ja zadnego i jest wyzszy sileniejszy ma ma proste zeby zdrowy kregoslup nie ma przepukliny ma duzego penisa i jadra i sliczny meski usmiech i fajna klate i wogole wszyscy go lubia i we wszystkim jest odemnie lespszy jedzil na zawody w szkole a ja bylem patalachem i nadal jestem chociaz moja siostra jest tez troche nieudana to ja bym sie z nia zamioenil bym sie przynajmniej nie przejmowal malym penisem i mogl sie normalnie ruchac

Gość i i i i i i i i
pamiętaj- MAŁY PENIS NIE WZIĄŁ SIĘ Z NIEBA. na pewno ojciec lub twój dziadek miał takiego- więc są szanse zaruchania

Mogl sie wziac z wad nabytych a nie z genow 11cm mozna miec dzieci a pozadnie zaruchac to raczej nie przynajmniej tak zaruchac zeby zatrzymac kobiete przy sobie. Chyba ze sie ozeni za mna i bedzie bardzo wierna.

Gość i i i i i i i i
jesteś ciota i dlatego nigdy nie znajdziesz dziewczyny