Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAINSPIROWANA PEWNA WYPOWIEDZI

Nie chce mi się fajnie ubierać, bo czekam, aż schudnę te parę kilo...

Polecane posty

co oczywiscie nie nastepuje. ktora z was tez tak ma?

Gość świński ryjek@
ja nie, po prostu schudłam jak chciałam a i tak zawsze się starałam dobrze wyglądać

:(

:D

Gość ffffffffyyy-ona
ja ja ja:) czekam 2 lata:) teraz stopniowo cudne ale bardzo woooolnoooo

zaakceptuj siebie taka jaka jestes teraz, jak schudniesz to schudniesz a jak nie to co ? bedziesz chodzic smutna z powodu kilo wiecej ?...bez sensu...

Gość u mnie tak samo
niestety :-O fajne ciuchy w szafie leza ale 3 rozmiary za male. a ja nie kupie nowych bo nie bede nosic i kupowac namiotow i tyle. a ze nie chudne wiec nosze jedne i te same spodnie i bluzki. Inez tobie latwo mowic taka szczupla jestes:-(

ale po ciazy przytylam 7 kg i nie zamykalam sie w domu z rozpaczy...kupilam wiekrze laszki i chodzilam dumna jak paw ;)

Gość u mnie tak samo
7 kilo kochana..o czym ty mowisz:-( ja przytylam 20 ku.........za nic schudnac nie moge .

ja jakos wrocilam do mojej wagi-zajelo mi to okolo 6 miesiecy-jestem leniwa ;)

Gość odpowie mi ktos??????
ines 7 kilo w 6 miesiecy i ty mowisz o odchdzaniu? zart.

Gość Juz mam dosc...
Do u mnie tak samo Znam to, tez przytylam, ale ja ponad 20. Fajne ciuchy leza w szafie, nie chce kupowac wielkich bo mam nadzieje,ze schudne. Pozatym w moim aktualnym rozmaiarze nie ma nic fajnego. Dziewczyny, a moze w koncu zmotywujemy sie i beda zmiany???

ja nie mowie o odchudzaniu...wrecz przeciwnie :) jestem leniwa baba i nigdy nie mialam swira na punkcie diet...

Gość u mnie tak samo
ja przytylam na lekach ponad 10 kilo w 2 miesiace..pieknie co? a okazalo sie ze to byla i tak falszywa diagnoza i nie potrzebowalam tych lekow. a nastepne 10 kilo przez frust i zarcie :-( i niech mi nikt nie mowi ze w rozmiarze 42-44 sa fajne ciuchy :-O

Gość u mnie tak samo
ubieram sie schludnie, maluje sie, wlosy zrobione itp. ale sexy to jest co innego a nie brzuch taki, ze pytaja sie czy w ciazy jestem :-O jak mi ktos cos glupiego powie ide do domu i zre. a kiedys mialam figurke ze sie mnie pytali czy modelka jestem. wczoraj kolega sie pytal czy bodybuilding robie bo taka szeroka w plecach jestem...o k...

sa fajne...moja kolezanka nosi rozmiar 44 i swietnie wyglada, do tego zadbana i zawsze usmiechnieta...ja nie dostrzegam problemu...nie mowimy tu o 58 rozmiarze, tylko o kobiecie lub dziewczynie z tylkiem i piersiami a nie o wieszaku...

Gość u mnie tak samo
Inez tylek to ja mam w porzasiu.Jestem wysoka, moglo by byc gorzej..ale ten brzuchol :-O mowie jak w 5 m ciazy...piersi nie mam duzych t.z brzuch wiekszy od biustu.. no wiem zaraz sie zjada wyzwiska ala: wez sie za siebie wielorybie itp. nikt nie moze zrozumiec ze nie moge sie wziac na siebie bo wystarczy ze spojrze na siebie to mam dola..i potem zre i tyle...cale zycie bylam szczupla i przez te niepotrzebne leki ..ech :-O bledne kolo..nie wiem czy z tego wyjde czy bede dalej zyc w depresji.

Gość playaa
Popelniasz wielki blad. Ja w ten sposob przez 10 lat przechodzilam ubrana jak lump (no moze troche przesadzam), w jednych czarnych spodniach, bo po co wydawac kase na ciuchy jak i tak schudne i wtedy obkupie sie od gory do dolu. Oczywiscie co schudlam pare kilo, to z powrotem przybierala i nigdy nie zobaczylam moich upragnionych 2 cyferek na wadze. W koncu powiedziala dosc i wybralam sie na zakupy i co sie okazalo?? Ze czuje sie jak jakis kosmita w sklepach z ciuchami i nie potrafie dobrac sobie ciuchow, polaczyc je w jakas calosc, bo przeciez od 10 lat nic prawie nie kupoiwalam, a jak juz w to w ciemnych kolorach. Jesli masz kase, to smigaj do sklepu i kup sobie super ciuchy, aby sue dobrze poczuc.

Noxelia w gruncie rzeczy nie jesteś taka głupiutka,na jaką się kreujesz. Nawet czasem cię lubie

u mnie tak samo______przeciez sa cwiczenia na brzuszek...a ile jestes po porodzie?

to po co wampir dba o tak przyziemne sprawy :) oj aniu,aniu, kłamczuszku :D

Gość cieeekawy
ines, pokaż swój brzuszek na forum!!!

Gość a ja mam w szafie dwa rodzaje
ciuchow w rozmiarze 34 i w rozmiarze 38 moja waga waha sie od 45 do 52 kg (jestem niziutka) mam problemy z odzywianiem jedzeniem reaguej na stresy na problemy emocjonalne itd zajadam sie wtedy czuje sie lzejsza bezpieczniejsza spokojniejsza tyje stopniowo i nie moge przerwac obzarstwa az w koncu jem bo juz nie chce mi sie dbac o siebie skoro i tak zaczynam przypominac balerona potem jest faza ostrej diety szybko chudne do 45 kg ale tez nie jestem zadowolona z wygladu za duzo tluszczu na brzuchu za male cycki i niesttey malo ciuchow w tym rozmiarze mam wzgledna figure ale wszyskto jst za duze workowate i jest takie zrezygnowanie z epo co ta dieta jak i tak nie moge ladnie sie ubrac bo wszystko wisi i figury nie widac przychodiz problem znowu sie zajadam i tak w kolko CZY KTOS PORADZIL SOBIE Z CZYMS TAKIM??

rozumiem was dziewczyny, tez sobie praktycznie nic nie kupuje, a jak już musze to z bólem serca, bo nie fajnie kupować "namioty", zamiast sie cieszyć zakupami to łapie doła bo w nic prawie sie nie moga dopiąć, ostatnio kupiłam pierwszy raz super dzinsy i w koncu jestem zadowolona :)

Gość u mnie tak samo
Inez ja przeciez nie jestem po prodzie:-O zalamie sie zaraz:-( nigdy nie bylam w ciazy. po tych lekach na tarczyce brzuchol mi sie zrobil jak w ciazy :-( nikt mnie nie rozumie, tylko wez sie za siebie itp. radze wam tylko jak bedziecie badac tarczyce to idczie najpierw do 5 roznych lekarzy zanim zaczniecie brac te swinskie hormony. ja bralam 3 miesiace, spuchlam jak swinia. i de do lekarza a on do mnie: niech pani nie zre tyle bo bedzie pani jeszcze grubsza. i podwyzyl mi dawke hormonow az nie moglam wstac z lozka. niby mialam niedoczynnosc tarczycy a gowno prawda. po tych hormonach czulam sie tak wlasnie i mialam takie objawy jak niedoczynnosc tarczycy. wlazlam na forum dla chorych na tarczyce, wsadzilam moje wyniki a zaczeli mi ludzie pisac, ze nic nie mam i do lekarza. to poszlam do 5 innych lekarzy to mi tylko gratulowali wynikow tarczycy. a ja podniesc sie z lozka nie mogla bo mialam jakas apatie. buuu..ryczec mi sie chce :-(

Gość u mnie tak samo
do dzisiaj tego przezyc nie moge, ze przez tego lekarza zamienilam sie w zakompleksiona babe nie umiejaca niczego z siebie zrobic. jedyne co robie to sport i tyle. a zadne diety mi nie pomagaja bo mam duzy apetyt a przez sport jeszcze bardziej. i nie chudne.

Gość u mnie tak samo
ech to juz 3 lata temu :-( co mam po sadachprowadzic sie..to kosztuje. jestem za granica to co myslisz ile to euro kosztuje a co udowodnie?moze powiedziec ze zaczelam sie obzerac i tyle. a cale zycie bylam szczupla. Noxelia dzieki i innym tez. ok, zaczne dieta same warzywa i owoce... od jutra :-O