Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

ale ci polityce są beznadziejni hahaha decyzja o zamknieciu stadionow a kaczynsk

Polecane posty

a kaczyński od razu , zamiast pochwalić albo skrytykowac ale dać lepszy pomysl, to broni pseudokibiców bo ich gnębi rząd jak opozycje:D a policja to zomo bo bije biednych kiboli demolujących stadion hahahah napieralski to sami:D:D:D: zamiast wesprzeć rząd w walce z chuliganami to krytykują niekonstruktywnie:/ żenada!!! zamknąć stadiony na pol roku kluby same sobie z kibolami poradzą bo kase mają z biletów. szczególnie lech i legia bo tam duze stadiony i dużo kibiców przychodzi.

Gość mam 20 kg nadwagi
w tym kraju nie ma rozsądnych rządzących

Gość 6hrthtrthrhtrhtrthgtfgf
a ty myślsiz że jaka jest rola OPOZYCJI? gdyby sytuacja byłaodwrotna to TUSK BY KRYTYKOWAŁ KACZYŃSKIEGO wogóle nie rozumiesz polityki a komentujesz :P

wiem że taka jest rola opozycji ale w polsce opozycja jest beznadziejna:D ta ich krytyka jest beznadziejna. niekonstruktywna. dlatego po ma nadal takie poparcie. bo pis , lewica też, krytykują w takiw idoczny oczywisty sposób na zasadzie "nie ważne co rząd zrobi zawsze źle":D a mogliby inaczej. mógły wyjść kaczyński z plikiem dokumentów i przedstawic pomysł walki z kibolami. mogłby. ale po co, wystarczy wyjść i gadać coś o tym że rzad walczy z kibolami bo są w opozycji:D:D:D:

Gość antypopraiec
wypad PO

Nie nazwałbym krytyki SLD niekonstruktywną. Wskazują niedociągnięcia proponując jednocześnie swoje rozwiązania. Za to PiS i podlizywanie się chuliganom w wykonaniu Jareczka...żenada!

no może fakt, lewica coś tam niesmialo proponuje ale i tak bardziej skupia się na tym co rzad zle robi niz na tym co moglby zrobic dobrze. o to mi chodzi. nooo Jarosłąw stanie się idolem chuliganów:D:D: jak pójdą na krakowskie przedmiescie i powybijają szyby w sklepach itd i policja ich spałuje to jarek stwierdzi że policja bije polskich patriotów i tłumi w kwiecie polskiej młodzieży wolność wypowiedzi i zgromadzeń:classic_cool:

no może fakt, lewica coś tam niesmialo proponuje ale i tak bardziej skupia się na tym co rzad zle robi niz na tym co moglby zrobic dobrze. o to mi chodzi. nooo Jarosłąw stanie się idolem chuliganów:D:D: jak pójdą na krakowskie przedmiescie i powybijają szyby w sklepach itd i policja ich spałuje to jarek stwierdzi że policja bije polskich patriotów i tłumi w kwiecie polskiej młodzieży wolność wypowiedzi i zgromadzeń:classic_cool:

mohery i kibole-niby tacy różni, ale wiele ich łączy :)

hech ......kaczyn poszedlby reke w reke z osama bi. byleby zgnebic tuska :D fanatyk piehdolony

Gość bhgvyhj
napieralski to idiota 🖐️

taa jak widza ze po traci w slupku to sie dystansuja ale jak slupek rosnie to wchodza w d... ile wejdzie :D