Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MDA .

siedzie i ryczę .

Polecane posty

Gość MDA .

bo dusze w sobie emocje . ojciec pije . a mi z tym ciężko . nie mam z kim pogadać . jakoś teraz wpadłam w cholernego doła .

Gość MDA .
; /

Gość 37letnia
www .dda.pl topik dorosle dzieci alkoholikow na ogolnym

Gość uyeuyee
a co z mamą ????

Nie sluchaj tego czubka wyzej. Pogadaj z ojcem powiedz mu co czujesz ze cierpisz ze przez niego jestes w ciaglym stresie. Glowa do gory wiem ze masz ciezka sytuacje ale musisz zaczac mowic o swoich uczuciach bo inaczej ktos bedzie robil zle a ty bedziesz na to patrzala i plakala w kacie

Gość doloress82
mama diluje

Gość doloress82
sorry to byl zart ciezko jest dotrzec do kogos kto wpadl w alkoholizm

idz do opieki czy na policje ze ojciec alkoholik a matka diluje

Gość MDA .
w życiu z nim nie pogadam . tylko się wściekam i płaczę . strasznie drażliwy temat . mamę mam najwspanialszą na świecie . tyle że ona musi wyjechać teraz na 5 dni za granicę .. czarne myśli mi po głowie chodzą . jakby jej się coś stało (Boże broń) to zostałabym z nim i młodszym bratem .. a to nie wyglądałoby pięknie .

Ni sluchaj tej gambety o nicku beybe20 ! Alkoholik jest alkoholikiem i nikt go nie zmieni , sam musi to zrozumiec . A tlumaczenia ze zle robi , dzialaja na alkoholika , jak plachta na byka . Kup flache i wypij razem ze swoim starym !

Gość MDA .
tia .. wiem doskonale jak to działa .. ale zakładając , że się napiję i co .. chwila fajnie , fajnie .. a życie jest inne . obowiązki , takie tam . zresztą .. nie wiem czego oczekiwałam .. :(

"Kup flache i wypij razem ze swoim starym !"- a ty puknij się w głowę, młoda dziewczyna widocznie jest podłamana całą sytuacją a ty dajesz jej taką rade:-O

Gość a,,,,,,,,,,
może twój ojciec chleje bo pała mu sztywnieje ?

Klotnie z ojcem , tez Ci nic nie dadza , bo bedzie jeszcze wiecej chlal ! Alkoholik musi sam przestac pic , musi sam to zrozumiec , nie pomoga zadne odwyki , ani zaszywki !

na twoim miejscu jeżeli faktycznie nie masz komu się wygadać , wszystko dusisz w sobie- poprosiłabym o pomoc w specjalnych ośrodkach do tego przystosowanych, masz prócz taty jeszcze kogoś w rodzinie? tata często pije?

Gość MDA .
mam normalną rodzinę .. wszystko gra , żadna patologiczna rodzina . tylko zamknęłam się w sobie przez to wszystko . ehh . ojciec jest tylko taką "czarną owcą" . kocham go trzeźwego . nie ma lepszego taty .. poczucia humoru i takiego wylajtowania to żaden ojciec nie ma . ale jak się napije to mnie wkurwia nieziemsko i ma w dupie moja mamę , mnie , brata i generalnie wszystko .

Gość MDA .
sama nie wiem . czasem codziennie . czasem kilka dni przerwy . szkoda gadać . w życiu takiego faceta nikomu nie życzę jak on . a zwłaszcza na ojca .

Gość MDA .
w życiu nie powiedział mi że mnie kocha .. chyba że sama o to spytałam. :( jak byłam mała . albo wtedy mnie przytulał . chyba . bo nawet tego nie pamiętam .