Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co jest ????

hej mam pytanie do osób które podają swój email na kafeeri

Polecane posty

Gość co jest ????

czy dostajecie jakieś dziwne emaile od Miss Aliyah Khalifa Jama pochodzącej z Liberi??? nie wiem czy ktoś mnie wkręca czy to na serio??

Gość .-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.
spam 😴

Gość co jest ????
a też takie coś dostajesz? o co chodzi?:O

Gość mama synka babki
zesrałam się :(

Gość co jest ????
ale ona mi wysyła swoje zdjęcia i chce żeby przyjechał tylko nie do końca rozumiem o co chodzi?

Gość co jest ????
jej zdjęcie www.fotoszok.pl/upload/b686b158.jpg email pierwszy: My name is aliyah I am tall ,good looking, perfect body figure and sexy.I saw your profile today at(f.kafeteria.pl)and was delighted to contact you, l think you will be the true loving, honest and caring man that I have been looking for, And I have something special to tell you about me, So please contact me directly through my email address so that I can also send my picture directly to you.regards aliyah

Gość co jest ????
i takie kiepskie tłumaczenie do tego było: Nazywam się alija jestem wysoki, przystojny, idealnej figurze ciała i sexy.I Widziałam dzisiaj swój profil na (f.kafeteria.pl) i był zachwycony, do skontaktowania Ci, myślę będzie prawdziwy kochający, rzetelny i opiekuńczego człowieka, które been looking for, i mam coś do powiedzenia o mnie, więc proszę o kontakt bezpośrednio na mój adres e-mail tak, że mogę również wysłać moje zdjęcie także bezpośrednio do Ciebie. odniesieniu alija

Gość co jest ????
raz dałem email

Gość co jest ????
2 email:: po polsku chyba że ktoś chce orginał Witam, Jak się masz?. Czy więc przepraszam za moje opóźnienie w odpowiedzi do ciebie ze względu na mój stan nieszczęśliwy tu, byłem zamknięty w dół, nie mając dostępu do komputera, aby odpowiedź do wiadomości e-mail na czas. Cóż, nazywam się Miss Aliyah Khalifa Jama, am 24 lat, jestem sierotą, a ja wciąż jednym pani, jestem jasnobrązowej w cerę, jestem z Liberii w Afryce, ale obecnie, żyję pod opieką Kościół tutaj w Dakarze w Senegalu. Kocham muzykę, miłości do gotowania, i miłość do tańca, pływania i kocha sport. Ja mam 1.70m wzrostu z 58 kg wagi. Jestem wrażliwą osobą, opiekuńczy, kochający, inteligentny, romantyczny i Bóg obawiając typu. Nienawidzę kłamstwa, oszustwa, zdrady i samotności. Muszę poważny związek, jak dobrych znajomych i partnera, który może mi pomóc w inwestowaniu moje dziedzictwo, ale zanim cokolwiek innego i jak będzie wiedzieć, czy możesz mnie odwiedzić w Senegalu do mojego celu dziedzictwo, które jest mój rozum i celem kontaktu z Tobą. Będę wiedzieć, jak o tobie. Jaki jest Twój wiek? Jaki jest Twój stan i kraju? Jaki jest twój zawód? Czy mieszkasz sam? Czy masz jakiś pomysł u wszelkiego rodzaju inwestycji przedsiębiorstw? Czy możesz mi pomóc w inwestowaniu moje dziedzictwo w dochodowy biznes w swoim kraju? Czy możesz przyjść się ze mną pierwszy tu w Senegalu? O mojej rodziny, moich rodziców i Mrs.Waheed Dr Khalifa Jama są martwe. Mój ojciec Dr.Waheed Khalifa Jama był jednym z byłych dyrektorów DFI (Diamond Fields International Ltd) w Liberii moim kraju. Otóż mój koniec ojciec nie żyje, został zabity przez wrogów ze względu na jego pozycję w społeczeństwie, które mocno wierzę, że jego śmierć została spowodowana przez jego partnerów biznesowych, / partnerów i jego brata, który jest moim wujkiem z powodu jego bogactwa i pozycji w społeczeństwa. Moja matka też zmarła, gdy byłem tak młody przez dziecko realizacji ........ Jestem jedyną córką moich rodziców i byłem naprawdę kochany przez ojca. Mam zabezpieczone kilka ważnych informacji na mój ojciec późno w dokumentów, które mnie jedynym beneficjentem jego majątek i bogactwo jest. Będę jak ty mi pomóc przenieść się do kraju, jak jestem naprawdę cierpi tutaj. Mam nadzieję, że będzie z tobą i moje dziedzictwo inwestować w kraju, a także skończyć także edukacji. Szczerze mówiąc, byłem tak bardzo boi się ujawnienia tej sprawy, dopóki nie jestem pewien wiarygodne osoby mi pomóc stąd, a także uzyskać stąd moje dziedzictwo, czy możesz być w stanie obsługiwać go prawidłowo, a także pomoże mi inwestować mądrze. Powiem wam więcej o sobie w mojej następnej mail i dać numer telefonu, gdzie można dotrzeć do mnie i ja również wysłać Ci moje zdjęcia i obecnie. Mając nadzieję usłyszeć od ciebie i pamiętaj, aby wysłać mi swoje zdjęcie i numer też. Z poważaniem, Aliyah Jama Khalifa

Gość co jest ????
Hi, How are you?. Am so sorry for my late reply to you due to my miserable condition out here, I have been locked-down without having access to a computer to reply back to your email on time. Well my name is Miss Aliyah Khalifa Jama , am 24 yrs, i am an Orphan and I am still a single lady, I'm a light tan in complexion, I am from Liberia in Africa but presently ,I am living under the care of a church here in Dakar Senegal. I love music, love cooking, and love to dancing, loves swimming and sports. I am about 1.70m tall with 58 kg weight. I am sensitive person, caring, loving, intelligent, and romantic and God fearing type. I hate lies, cheating, betray and loneliness. I need a serious relationship as good friends and a partner that can help me in investing my inheritance but before anything else i will like to know if you can visit me in Senegal for my inheritance purpose which is my reason and aim of contacting you. I will like to know about you. What is your age? What is your state and country? What is your job? Do you live alone? Do u have any idea of any kind of business investment? Can you help me in investing my inheritance into a profitable business in your country? Can you come to meet with me first here in Senegal? About my family, my both parents Dr and Mrs.Waheed Khalifa Jama are dead. My father Dr.Waheed Khalifa Jama was one of the former directors of DFI(Diamond Fields International ltd) in Liberia my Country. Well my late father is dead and he was killed by his enemies because of his position in the society which i strongly believe that his death was caused by his business associates/partners and his brother who is my uncle because of his wealth and position in the society. My mother too, she died when i was so young by her child delivering........ I am the only daughter to my parents and i was really loved by my father. I have secured some vital information's of my late father's documents which he made me the sole beneficiary to his fortunes and wealth's. I will like you to assist me to relocate to your country as I am really suffering here. I hope to be with you and invest my inheritance in your country and also finish my education too. Frankly i have been so afraid to reveal this matter, until I am sure of the reliable person to help me out from here and also get my inheritance from here if you can be able to handle it correctly and also help me to invest it wisely. I will tell you more about myself in my next mail and give you a telephone number where you can reach me and i will also send you my photo too now. Hoping to hear from you and remember to send me your photo and number too. Yours Sincerely, Aliyah Khalifa Jama

Gość co jest ????
generalnie miałem nadzieje ją troce na kase naciągnać:P