Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Berenika0905

GŁODÓWKA 10 DNI, kto ze mną? START 09.05.11

Polecane posty

bez obaw:) jestem:) dzien mialam calkiem udany, bylam strasznie zabiegana wiec nawet nie odczuwalam glodu ale teraz wrocilam do domu i juz nie jest tak latwo. Strasznie jestem glodna. Przez caly dzien wypilam 2 litry wody. Ide do kina, jak wroce pojde spac i mysle ze przetrwam ten dzien. A jak Tobie idzie anitkaaaa?

" [zgłoś do usunięcia] bjutiful :) Klaunie, mam pytanie intymne: czy podczas głodówek masz normalną erekcję i orgazm? Bo u mnie kompletnie zanika libido, a o orgaźmie nie ma mowy." U mnie prawie nic nie jest normalne w późniejszej fazie głodówki poza kiepskim samopoczuciem:O.A dziś mam 2 dzień głodówki:classic_cool:.Jeszcze pomyślę ile mam mieć ta głodówkę;).

Gość anitkaaaaaa
hej ciesze sie ze sie odwzwalas..milam tylko jedna godzine zwatpienia..ale dalam rade:-) Dzisiaj ide na dlugi spacer zeby dotklenic organizm..jak narazie czuje sie super:-) Powodzenia:-)

Gość anitkaaaaaa
Oj ale mi burczy w brzuchu..znowu chce mi sie jesc i jestem padnieta..przeszlam chyba z 10 km w upal.:-0 Pije juz 5 szklanke wody ale chec jedzenia jest silniejsza..ratunkuuuu:-(

Gość Berenik0905
wczoraj w kinie chyba kazdy slyszal jak mi burczalo w brzuchu:) wiec to chyba nie byl dobry pomysl z tym kinem:) dzisiaj dokladnie tak jak wczoraj, przez caly dzien w ogole nie czulam glodu bo caly czas gdzies sie spieszylam i bylam spozniona ale teraz juz odczuwam wielki glod

Gość anitkaaaaaa
Hej Berenika:-) Jakos dalam rade z glodem..wieczorem zajelam sie komentowaniem wystepow na eurowizyji i tak sie zdenerwowalam ze lod ustapil:-D to chyba dobrze..dzisiaj jestem oslabiona ale szczesliwa..3maj sie :-)

Gość anitkaaaaaa
Hej Maxio i jak sie czujesz? jak walczysz z uczuciem glodu?

Właściwie to nie walczę:O.Ale ostatnio nawet przy krótszej głodówce czuje osłabienie:O.Na tej od 2 dnia:O.Ale to moze przez to że wczoraj przejechałem około 15 km na rowerku który nie jest w dobrym stanie:O.Moze to też przez to ze jestem chudszy i moze mam tez niedobory:O.Po głodówce planuję je uzupełnić:classic_cool:.Te niedobory mogą być przez cukier i płatki owsiane:O.

Gość anitkaaaaaa
Dziekuje za odpowiedz.Ja tez wczoraj przezywalam wilczy glod i to chyba z wysilku..przeszlam szybkim krokiem chyba z 10km. Dzisiaj funduje soebie mniej ruchu..jestem oslabiona ale moze dam rade.Nie che sie glodzic za wszelka cene. Napisz mi jak mozesz czym robisz sobie lewatywy? Pozdrawiam

Hej, dzisiaj mialam male zawroty glowy ale caly czas sie trzymam. Glod czulam falami, tzn raz okropnie wielki a czasem minimalny. jutro bedzie 4 dzien, mam nadzieje ze bedzie lepiej

" [zgłoś do usunięcia] anitkaaaaaa Dziekuje za odpowiedz.Ja tez wczoraj przezywalam wilczy glod i to chyba z wysilku..przeszlam szybkim krokiem chyba z 10km. Dzisiaj funduje soebie mniej ruchu..jestem oslabiona ale moze dam rade.Nie che sie glodzic za wszelka cene. Napisz mi jak mozesz czym robisz sobie lewatywy? Pozdrawiam" Mam pojemnik z rurką co kupiłem w aptece za około 20 zł:classic_cool:.

Gość anitkaaaaaa
hej kochani:-) jestem oslabiona ale mam wiecej energi niz przed glodowka:-D wystarczy mi tylko 5 godzin snu a wczesniej w niedziele moglam spac 14 godzin i chodzilam zmeczona.Chyba zaczynam sie oczyszczac.Podjade dzisiaj do apteki i kupie eneme do lewatywy.wszystko oki..ale czuje sie jakas ciezka bez lewatywy. 3macjie sie cieplutko:-)

Gość anitkaaaaaa
Kochani jak samopoczucie i efakty..Dzisiaj jakos czuje sie skolowana,ale nie odczuwam glodu juz wogole.Powodzenia

Gość k kl k
jak wy to wytrzymujecie???? ja po jednym dniu w nocy tak mi cukier zleciał ze prawie straciłam przytomnosc serce tak walilo że aż maz sie wystraszył i normalnie drgawek dostałam, dopiero szklanka soku po 20 min postawiła mnie na nogi :(

Ale to wyglada na to że masz jeszcze inne niedobory:P.Ja kiedyś czułem sie w czasie głodówki tak jakbym miał zemdleć parę razy ale głodówki nie przerwałem:classic_cool:.Może to były początki cukrzycy:P.Ale wytrzymałem i sie poprawiło i nie mam od dawna takich objawów:classic_cool:.