Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mac borys

Możecie po mnie jechać, ale...

Polecane posty

Gość mac borys

moja dziewczyna zaczęła mnie irytować... wszystko zaczęło się odkąd moi kumple niby w żartach stwierdzili, że fajną dziewczynę wyrwałem, ale jest jakaś taka... flegmatyczna. powiedzieli i tyle, jednak od tego czasu zacząłem na nią inaczej patrzeć... widzę można powiedzieć jej "ślamazarność" w ruchach, gestach, sposobie poruszania. najdziwniejsze jest to, że nie wiedziałem tego wcześniej, a już na pewno mnie to nie drażniło... no i kurwa teraz nie wiem, kocham ją, ale cały czas mi te słowa brzmią w uszach i chciałbym ją poprawić, żeby była w towarzystwie bardziej stanowcza, pewna siebie, konkretna, nie chcę jej traktować jak słabej płci... fuck... to mój pierwszy związek :o

Gość 22334455
miłych masz kumpli moze z któryms z nich zaczniesz chodzic?

Gość nzbxvc
i chciałbym ją poprawić, żeby była w towarzystwie bardziej stanowcza, pewna siebie, konkretna,----i dała ci po mordzie choju

Gość jeżeli zdanie kumpli
na temat twojej dziewczyny tak strasznie sie dla ciebie liczy to ........ nie dorosłes jeszcze do tego, zeby miec dziewczyne

Gość retropulover
a kumple maja dziewczyny ??

Gość fuuuuuuuuj
no i rzucily sie sfrustrowane dzieweczki :D

Gość mac borys
nie chodzi o to, że ich zdanie się liczy, ale przez to co powiedzieli zacząłem ją inaczej postrzegać, widzieć wady itd. mi te jej cechy tak bardzo nie przeszkadzają, ale w towarzystwie czasami krzywo na nią patrzą i jest mi głupio po prostu :/

Gość mac borys
większość ma dziewczyny, że tak powiem... "jednorazowe" ;)

Gość twims
Nie łudź się, że uda Ci się ją "poprawić"..

Gość retropulover
no to jak , którys z nich sie zakocha i bedzie miał stałą dziewczyne i powiesz cos na jej temat , a w odpowiedzi usłyszysz --- wez sie odpieprz od mojej laski stary --- to zrozumiesz

Gość jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa78999
po pierwsze musisz się w końcu dowiedziec ze nie ma ideałow a po drugie kumple moga ci jej zazdroscic,przekonasz sie ze jak z nia zerwiesz to ten ktory mocno krytuje zacznie do niej zarywac

Gość mac borys
tylko wiecie.... ja też się dla niej zmieniam i idę na pewne ustępstwa np. odnośnie ubioru itd. itp. więc ona nie mogłaby być bardziej wygadana i śmiała w towarzystwie? na razie oczywiście jej nic nie mówiłem, bo nie chcę jej robić przykrości, ale i tak czuje, że coś jest nie tak...

Zależy czym się ta jej "ślamazarność" objawia. Pewnych cech się nie pozbędziesz, bo jest ich po prostu za dużo. Co innego zmienić sposób ubierania, a co innego mówienia, żartowania, chodzenia i trzymania szklanki.

Gość ja gdybym miał
...ślamazarną córkę, która: - siedzi jak ciota, bez charakteru - która obnosi się z tym, że jest łajzą - po której widać, że można jej napluć w twarz - która swoimi gestami zdradza, że jest przedelikacona ...to jakbym walnął w plery i przez łeb, to by się nauczyła charakteru i stanowczości! Trzeba być twardym, a nie miękkim - szczególnie jeśli jest się kobietą w dzisiejszych czasach!

Gość defcyhgjkl;pl,/
fawila a ty od czasu do czasu wychodzisz z kafe na sranie czy srasz z kompem na kolanach ?

Zazwyczaj jestem ciągle w takie dni jak ten - czyli kiedy jestem chora. Poza tym bywam tylko wieczorami i też nie zawsze :)

Gość siepacz
to musisz wymienic na taki model, co kumplom bedzie odpowiadal. nawet jak tobie nie, to sie musisz meczyc, najwazniejsze ze kumple beda zadowoleni.