Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Proszek do prania

Ale nuda dzisiaj na kafe

Polecane posty

Gość hiuhiuhiu
zabierac gnaty i na spacer anie gnic na kafe jełopy. Ja wlasnie ide z mym ukochanym szynszylem;D

A ja się wybieram na plaże,pogoda piękna więc trzeba korzystać:D

Gość i i i i i i i i i
autorko- TY MASZ NUDNE ŻYCIE, a twój udział w kafe to udowadnia

Pójdę ale trochę później, jeśli pozwolisz 🖐️ Facet pojechał na giełdę sobie, córka leży jeszcze w łóżku a mi rosół pyrka i tak sobie siedzę... kawki bym się napiła ale robić mi się nie chce

Marika Zazdroszczę plaży, bardzo bym chciała nad morzem mieszkać Noxelia Twoja hipokryzja, aż wali po oczach :O Jak samej siedząc na kafe można zarzucić komuś że nie ma życia realnego? Jeszcze samemu pisząc że "nudzę się"... qrwa to wyypierdalaj w podskokach książkę jakąś czytać

Noxelia Nie przesadzaj... ja też odpaliłam kompa żeby sprawdzić pocztę, gg itp zajrzałam na kafe i stwierdziłam że nudą wieję... to że lapka nie zamknęłam nie znaczy że siedzę tu wpatrzona w monitor i zamulam :O Szykuje z doskoku jedzenie, łóżko ścieliłam, siebie pomału ogarniam... a pracochłonnego nie chce mi się nic robić bo ledwo oczy otworzyłam ... Widzisz Tobie się nie opłaca i zajrzałaś tutaj, ale jak ktoś tak zrobił to już jest porażką życiową? A temat też nie jest nie wiadomo jak narzekający, wg mnie to taka zaczepka do rozmowy tylko więc się już tak nie podniecaj... bardziej nie rozumiem po co odpowiadasz w temacie u osoby z którą się kłócisz? Jasne rozumiem FORUM - KAŻDEMU WOLNO, ale kłócić i wyzywać się chcesz z rana? Ja omijam zyebane dla mnie tematy bo szkoda klawiaturę dla takich ścierać 🖐️

Już jestem na plaży tzn na swoim ogrodzie jeżeli mogę tak nazwać. Trochę wieje zimny wiaterek ale za parawanem jest super:D

Proszek No właśnie to mnie czeka... Moja w połączeniu z córką znajomych + plus malutki synek ( też tej samej znajomej) = latanie za dzieciakami w moim wykonaniu bo przecież ona będzie pchać wózek ;) Ale nie ma to tamto, planuje dzisiaj udawać, że bardzo źle spałam i bolą mnie plecy więc niech tatusiowie pobiegają ;)

Juzek Ja się kłócić nie zamierzam.. wyznaje złotą zasadę .... i N mogłaby mnie pokonać doświadczeniem ;) Marika A mieszkasz w PL czy poza? Bo u mnie na dolnym śląsku to pogody dzisiaj zbytnio nie ma :(

Mieszkam w Polsce. Pogoda jest ładna tylko korzystać puki jest jeszcze cicho:D

Marika U mnie szaro, buro i ponuro :O Nie cierpię takiej pogody :O Juzek ... i jeszcze mnie zwyzywa, że powinnam mieć swoje życie jak frytka 🖐️

Dlatego my miejscowi teraz korzystamy:D Zawsze śmiejemy się z tego że miejscowi są mniej opaleni:D Po tym nas poznać:D

Ja za miesiąc też się chyba zbytnio nie poopalam ale zadowalają mnie same spacery brzegiem morza nawet jakby nie było słońca :)

Gość hiuhiuhiu
kurcze od proszku do prania wieje chamstwem i prostactwem,c zego Ty babo nauczysz swoje dzieci, oby swiat nie musiał sie o tym przekonywac

Gość macie strasznie nudne życie
:(

Coś moje słoneczko zrobiło sie takie jakieś nie wyraźne:D Przechwaliłam czy co?

Heh, nie zaglądałam tu chwile a widze że się temacik rozkręcił Obiad się gotuje, posprzątałam, zmywarke włączyłam, i znowu kafe, dzieci latają jak szalone a mężuś jeszcze śpi leń jeden ;), może dlatego że go troche wczora wymęczyłam :P