Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

asieen

problem z chłopakiem, pomocy!

Polecane posty

no więc tak. pewnego dnia natrafiłam w galerii na pewnego chłopaka, który spodobał się bardzo mnie i moim koleżankom. wtedy nie patrzył się wgl na żadną z nas. niedawno temu mój kumpel zapytał mnie czy podoba mi się pewien chłopak i okazało się,że to ten sam , który był w galerii i tak bardzo wpadł mi w oko. Dowiedziałam się, że mówił koledze że jestem ''ładna i wgl''. ten chłopak powiedział mu to jeszcze w tamtym roku, a cała sytuacja w galerii miała miejsce na początku ubiegłych wakacji. Teraz zaczęłam przebywać w miejscach gdzie jest ten chłopak i rozmawiam o nim z naszymi wspólnymi znajomymi. Ponoć on podoba się wielu dziewczynom, ale nigdy jej jeszcze nie miał i jest bardzo wstydliwy. Teraz powiedział koledze, że na razie się uczy żeby się dostać do dobrej szkoły i nie chce mieć dziewczyny. Dodam , że dwa razy z nim pisałam i czasem jak jesteśmy w tym samym miejscu to się na mnie patrzy. Wszyscy znajomi mówią mi, że skoro za niedługo wakacje to mogę zacząć do niego sama zarywać... co mam robić?

Gość na początek postaraj się
nauczyć, artystycznie popiardywać, może zwróci na ciebie uwagę....

zacznij z nim troche gadac to nic wielkiego