Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość utrata kuzyna

Mój kuzyn popełnił samobójstwo!

Polecane posty

Gość utrata kuzyna

Otóż mój kuzyn trzy tygodnie temu popełnił samobójstwo, patrząc na to z boku można powiedzieć że miał trudne życie. Moja ciotka jedyne co umiała to drzec się na niego, czasami nawet przy całej rodzinie, jej mąż a jego ojciec bił go przy każdej okazji, później tak się złożyło że odszedł od rodziny a ciotka go nienawidziła, wypominała mu że jest podobny do swojego ojca. Zresztą mój kuzyn był wnukiem niechcianym. Zarówno przez dziadków ze strony ojca, jak i z naszej strony Potem on miał kilku prześladowców w szkole, podstawówka, gimnazjum, liceum. Za rok by zdawał maturę, ale dwóch chłopaków z klasy ośmieszyło go przed wszystkimi, jeszcze podpuścili jedną dziewczynę by wmówiła wszystkim że on próbował ją zgwałcic. A wiem o tym bo dwaj inni nasi kuzyni powiedzieli mi o tym, oni chodzili z nim do klasy i nawet nie chcieli się z nim kolegowac bo bali się odrzucenia grupy. Kuzyn udał się do rodziny ojca został odepchnięty, udał się do naszych dziadków również powiedzieli mu że jest bydlakiem. Wszyscy byliśmy na jego pogrzebie, nawet jego ojciec się pojawił.

Gość nie kombinuj nie nie
A ty co zrobiłaś żeby mu pomóc? NIC!!

Gość uytr
ci którzy mu dokuczali będą mieli go na sumieniu teraz . Bo poniekad dzieki nim zginął

Gość uytr
napisałas ze ktos go osmieszał z klasy no to teraz bedą miec go na sumieniu do konca zycia i bede myslec ze poniekad przyczynili sie do tego samobojstwa .

Gość utrata kuzyna
W rodzinie teraz wszyscy czują się winni. Jakoś wszyscy go odpychali, może tylko ja z nim rozmawiałam a reszta rodziny albo go olewała, albo nawet nie chciała wiedziec o jego istnieniu a nasi kuzyni, chodzili z nim do jednej klasy ale po prostu nie chcieli miec z nim nic wspólnego, teraz sama się czuje winna całej tej sytuacji.

Gość malgusiennkakka
nienawidze takich ludzi jak Ty, po co to teraz piszesz, liczysz na kongolencje?? jesteś pojebana, cudowna kuzynka teraz... co?? tęsknisz może??? żal :/

Gość utrata kuzyna
Łatwo jest oceniac innych, a ja jedyna z rodziny wyciągnęłam do niego rękę i nie odpychałam go.

Gość malgusiennkakka
taaa jasne, zajebiści wyciągnęłaś, ze się zabił, taką ręką to sobie w dupie pogrzeb

Gość współczuje twojemu kuzynowi
takiej rodziny.

Gość to chyba prowokacja
jw???

absolutnie nie rozumiem jeszcze gdyby to był gej albo człowiek biedniejszy który wpakował się do waszej rodziny to mógłby być tak traktowany ( sama tak traktowałam mojego brata geja) aletej całej sytuacji nie rozumiem

Gość ćwiczącaaaa
to wiadome, że to przeżywasz wszystkim łatwo gadać i atakować Cię, że mu nie pomogłaś itd ale wcale nie jest łatwo komuś pomóc wiem sama, bo mój były popełnił samobójstwo i do tej pory sobie z tym nie potrafię poradzić współczuję

Gość twqoj biedny brat
13:38 [zgłoś do usunięcia] Kingusia_124 absolutnie nie rozumiem jeszcze gdyby to był gej albo człowiek biedniejszy który wpakował się do waszej rodziny to mógłby być tak traktowany ( sama tak traktowałam mojego brata geja) aletej całej sytuacji nie rozumiem zle trakowalas brata bo gej? ja nie moge :-O

Gość pozabijam was wszystkich
ćwiczącaaaa tzn jak nie mozesz sobie z tym poradzic? nie pierdol ,pewnie go zostawilas debilko

Gość była fanka fejsa
zle traktować kogos bo jest biedniejszy?

twqoj biedny brat tak źle go traktowałam dla mnie i całej rodziny był trędowaty, gorszy i słabszy, wyjechał do Holandii bo chciał być głupek szczęśliwy z chłopakiem, ale moi rodzice i rodzina tamtego Szweda rozbili to małżeństwo, teraz nędznik mieszka w Holandii, jest samotny i dostaje co tydzień 100 złotych od moich rodziców, 500 złotych od Moniki i 150 zł ode mnie co dwa tygodnie na życie. Dewiacji nie można tolerować niestety on nie jest normalny

Gość twqoj biedny brat
ty nie jestes normalna i twoja rodzina. brzydze sie takimi ludzmi ktorzy potepiaja innych za ich oreintacje seksualna. brak slow :-O

a ja i moja rodzina brzydzi się wszelkimi dewiacjami, nierządem i ludźmi którzy to popierają, on powinien się cieszyć że go utrzymujemy mimo że Monika ma swoją rodzinę, ja go nienawidzę a rodzice zamiast pożytku z syna mają ciotę

Gość kingusia a lesbijke też byś
źle traktowała? pewnie nie bo byś się z nią pieprzyła.

była fanka fejsa niech biedacy obracają się w swoim towarzystwie, klasa średnia w swoim, a bogacze w swoim

Gość o matko ci corko ...
kuwa a kto to Monika :D

kobieta ma wolność wyboru swojej orientacji ja i cała rodzina popieramy lesbijki ich prawa , za to geje powinni być karani co najmniej grzywną mój głupi braciszek by zmądrzał

Gość o matko ci corko ...
o ja pierdole :D pewnie faceci to dla ciebie podgatunek ? ;d

Monika to moja siostra jest trochę bardziej tolerancyjna jeśli chodzi o dewiacje brata ale też używa krytyki pod jego adresem ale nie tak mocnej jak krytyka moja, krytyka mamy i taty

Gość kingusia mimo że jesteś
kobietą to powinnaś dostac od faceta w ryj, ja bym go poparła i jeszcze ci poprawiła

facet to nie jest dla mnie podgatunek ale facet nie powinien mieć takich praw jak kobiety i taka jest prawda

widać że jesteś prosty / prosta jakbyś nie wiedział / wiedziała to kobiet się nie bije to my mamy pierwszeństwo to my jesteśmy lepsze i mądrzejsze

ale ja bym ciebie mogła spokojnie uderzyc bo sama jestem kobietą :)

a kobieta to nie święta krowa, byłaś oburzona że chłopak zlecił gwałt na jednej suce a drugą sukę polał kwasem :)

ja też bym cię mogła spokojnie uderzyć :classic_cool: a temu nędznikowi nigdy nie wybaczę gejostwa i pedalstwa, jestem nietolerancyjna i co z tego ?