Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wymazac to z pamieci

przespalam sie wczoraj z kims i bardzo tego zaluje...

Polecane posty

Gość chce wymazac to z pamieci

niedawno poznalam cudownego faceta przespalismy sie ze soba, bylo wiadome ze pozniej kazde sie rozjezdza do swojego kraju i raczej ciezko bedzie znow sie zobaczyc, kontaktujemy sie czasem ze soba wspominamy...facet jak to facet sie napewno ogarnal a ja zostalam ze zlamanym sercem! nic mi sie przez to nie uklada, nikogo nie dopuszczam do siebie bo liczy sie tylko on, nie moge sobie go wybic z glowy, wczoraj ze znajomymi pilismy....byl pomiedzy nimi chlopak ktorego znam z jednej imprezy, przystojny dobrze nam sie rozmawialo, nie chcialam nic z nim ale strasznie duzo wypilam od slowa do slowa zzaczelismy sie calowac gdy zostalismy sami siedzialam na nim, calowal mnie po piersiach w koncu zsunal mi spodnie i stalo sie chwile po tym przejrzalam na oczy i kazalam mu isc, nie chcialam tego..do tego mial tak malego ptaszka ze myslalam ze zwariuje...dzis wstalam i nie chce mi sie zyc...tak bardzi zaluje...chcialabym to cofnac! jak ja spojrze w oczy znajomym..caly czas nim jeszcze pachne...chce mi sie rzygac! popelnilam straszny blad nie chcialam zamazywac wspomnienia po tamtym chlopaku w ktorym sie zakochalam tamto to bylo cos prawdziwego z mojej strony a to sie stalo i jest mi z tym bardzo zle..nie mozna od tak sypiac z kim popadnie czuje sie fatalnie nie chce myslec nawet co mnie czeka! jak sie moge po tym pozbierac?

Gość jak ja tego zaluje
ide wziasc prysznic bo nie zniose zapachu jego perfum

nie cofniesz juz tego.. zle zrobiłas ze sie tak nachlalas..staraj sie bardziej nad soba panowac..czlowiek uczy sie na bledach..

Gość jak ja tego zaluje
ludzie pomozcie mi to jakos wymazac z pamieci jak to moge zrobic przeciez ja zzwariuje

Gość jak ja tego zaluje
iii raczej lubie se popic, ale wczoraj stracilam panowanie nad soba...wogole wczesniej rozplakalam sie czulam sie fatalnie, caly czas mi wracaja wspomnienia po tamtym czlowieku nie moge ssie ogarnac a po tym czuje sie juz bardzo zle czuje sie brudna! zwlaszcza ze to ktos kogo jeszcze zobacze napewno...nie wiem co pomysla o mnei moi znajomi! strasznie mi z tym zle! nienawidze samej siebie!

Gość blumpblump
a dfaj juz spokoj, bylo minelo a czego tu sie wstydzic ? zyj dalej i nie mysl o tym

Gość ANAL i ZATOR
spuścił się do srodka ? dotykał kakaowej dziurki? lizał twoją muszelkę ?

Gość przespalam sie wczoraj z kims
Wszystko przez te małe kutasy ..Nienawidze mezczyzn.

latwiutka jestes.........co mnie wcale nie dziwi :)

Gość ale ja tego zaluje
no pewno ze trzeba zyc dalej....ale mam wstret do samej siebie....jesli chodzi o ten podszyw, to fakt naprawde nie mial duzego penisa mial malego co poteguje wczorajsza porazke i jeszcze bardziej dobija mnie wspomnieniami o tamtym!ja pierdole!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość ANAL i ZATOR
ale czy kakauko dotykał bo jeżeli tak to jesteś skalana na wieki

Gość ale ja tego zaluje
ne mow latwiutka ja nie podchodze do seksu w ten sposob, jesli dochodzi miedzy mna a facetem do czegos to nie dlatego ze on mnie zarwal tylko dlatego ze ja tez tego pragne...seks jest dla kobiety rowniez przyjemnoscia ....dlatego tez bardzo mnie boli ze zrobilam to pod wplywem alkocholu i smutku tesknoty po tamtym, nie twierdze ze mnie ten z wczoraj nie krecil ale nie chcialam z nikim spac na dodatek jak tylko do tego doszlo to zaraz to skonczylam kazalam mu wyjsc...porazkanoc

Gość mkljk
Przez takie puste szmaty Polki za ganica maja opinie latwych worow na sperme.

no wiec umyj sie , schowaj wszystkie lusterka w domu i staraj sie nie chodzic na imprezy - moze swiat bedzie wkoncu wolny od takich dziewczyn

Gość ANAL i ZATOR
no to jak dotykał czy nie ?

Trzeba było myśleć przed a nie teraz wypłakiwać sie na forum jak jakaś ofiara, której ktoś zsunął spodnie i zanim zajarzyła o co biega było po wszystkim :p

Gość ale ja tego zaluje
ale do czego ty zmierzasz? co za podejscie do zycia...jak mozna tak szufladkowac osoby...nie wazne czy jestes kobieta czy mezczyzna seks jest przyjemnoscia jezeli dwie osoby sie pragna to nie widze nic zlego w zrobieniu tego...czego nie rozumiem to robienie to z kim popadnie dlatego podchodze bardzo krytycznie podchodze do wczorajszej nocy! mam do siebie zal bedzie mi zle z tym juz zawsze ale to moja sprawa...ale seks tak czy siak jest kwestia bardzo przyjemna...moze popatrz na swoje podejscie do zycia nie mozna potepiac ludzi tylko dlatego ze maja inne zasadyt i poglady niz ty! jesli jestes gejem lub prawiczkiem to ja cie uszanuje bo to ze nie jestem na twoim miejscu nie znaczy ze jestem na lepszym miejscu! lecz sie

Gość ANAL i ZATOR
co z kakaukiem ?

Gość ale ja tego zaluje
zaje ajna co racja to racja:/nie robie z siebie ofiary...a moze? ja tylko potrzebuje troszeczke wsparcia psychicznego bo juz sie kurwa gubie

Gość ANAL i ZATOR
majty ci ściągnął czy sama zdjełaś ?

Gość takie prawde
achtung kurrwa :O

Gość ANAL i ZATOR
ile trwał stosunek? poszłaś w slinę czy bokami?

Gość asidada
ile na oko mial cm?

Gość ale ja tego zaluje
no nic trzeba to zaakceptowac wyciagnac wnioski i mniej pic, bynajmniej nie pic do czasu kiedy moj stan sie nie poprawi...

Gość ANAL i ZATOR
no to na koniec opowiedz coś o tym zdarzeniu,czy w łóżku ,na stojaka, na podłodze na stole no opowiedz coś

Gość ale ja tego zaluje
na sofie, ja siedzialam na nim....

Gość ale ja tego zaluje
wszystko piknie, poze ta uwielbiam az mi nogi miekna tyle ze zamiast faecta ktorego naprawde pragne byl ten z wczoraj i dupa teraz jest gorzej niz bylo

Gość asidada
ile ten jego maly mial cm tak na oko?