Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce wymazac to z pamieci

przespalam sie wczoraj z kims i bardzo tego zaluje...

Polecane posty

Gość ANAL i ZATOR
dzięki :-) to fajnie chyba

Gość ale ja tego zaluje
nie wiem ale byl naprawde maly, taki cienki to moja porazka uczucie fatalne choc przykro mi to mowic bo gdyby sie dowiedzial jego zycie napewno juz nie bylo by takie samo

Gość ale ja tego zaluje
ehh nie uwierzycie ale przed chwila byl dostawca pizzy, zobaczyl mnie rozplakana i przytulil mnie, zaczal pocieszac... nie moglam sie powstrzymac i zrobilam mu lache... co robic? mam ochote sie zabic :(

Gość ale twoi znajomi to widzieli
że tak ubolewasz nad ich opinią?

Gość ale ja tego zaluje
zadnemu dostawcy pizzy loda nie zrobilam hahah pomaga! no pozbylam sie niedyskretnie kolegi zeby zostac sama z tym facetem a wezta fuuu ble ble

Gość asidada
ile masz lat?

Gość ale ja tego zaluje
asi dada nie wnikaj w szczegoly mloda petera jestem heh

Gość ANAL i ZATOR
masz kurwa teraz przesrane ,będziesz czuła tego mikroskopa w sobie aż do następnego wypełnienia

Gość ale ja tego zaluje
czyli co? myslicie ze powinnam teraz dac dupy innemu zeby zapomniec o tym wczorajszym? szczerze mowiac mam juz kogos upatrzonego... jest czarnoskory wiec na pewno mikrusa nie ma...

Gość ale ja tego zaluje
hehehe

Gość ale ja tego zaluje
dodam jeszcze ze w ciagu tygodnia przyjmuje klientow w domu i biore 100 zl za godzine... czy to znaczy ze jestem kurrwa?

Gość .Inga87.
Wrzuć na luz :) Stało się i już tego nie cofniesz ale przynajmniej wyciągnęłaś wnioski na przyszłość. Teraz tylko zostaje powiedzieć temu facetowi, że niestety ale bardzo Ci przykro, popełniłaś błąd byłaś w rozpaczy i pijana czyli niepoczytalna i to się więcej nie powtórzy :) A znajomi to znajomi - chyba wiedzą że jesteś w kiepskim stanie. Głowa do góry :)

Gość Ania ze Slaska
nie zalamuj sie mala..doskonale Cie rozumiem. Bylas sprawgniona troche alkoholu i stalo sie. Zapomnisz o tym..

Gość ale ja tego zaluje
dzieki za slowa otuchy... znajomi sa bardzo w porzadku, przed chwila wpadls jeden dobry kolega i tak mnie przeoral ze do konca zycia tego nie zapomne :) kochany jest 🌻

Gość Ania ze Slaska
tez ostatnio taki koles sie do mnie dobieral,no i jzu troszke cos sie zaczelo ale jak zwzielam w rece jego meskosci to mi sie slabo zrobilo i wszytskiego odechcialo. Mial takiego malego w sensie cienkiego strasznie i krotkiego,ze nie wyobrazalam sobie z nim tego zrobic. Obrzydzilam go sobie skutecznie,ale tez mialam wyrzuty sumienia ze w ogole go do siebie dopuscilam.

Gość ale ja tego zaluje
a jakie penisy lubisz najbardziej Aniu? masz jakies fotki na wymiane? ja obciagalam juz z 50 kutaskow w swoim zyciu i wg mnie najlepsze sa takie 20-22 cm

Gość Ania ze Slaska
chyba ktos sie podszywa;p hm takie chociaz 16 cm..mysle ze 20 cm to przesada,bydlaki nie sa fajne bynjamniej ja takich nie lubie. Wole by byl po prostu grubszy bo cienizna mnie obrzydza,zylasty...mm

Gość mamciaaaa
idiotko z takim tematem wypierdalaj do zycia erotycznego a nie na ogólnym to pisz!! dzieci też tu wchodza!!

Gość Ania ze Slaska
to niech nie wchodza,to ne strony dla dzieci.

Gość ale ja tego zaluje
ania tak to podszywy a wiesz co jest najgorsze nie chce sie kontaktowac z tym chlopakiem z wczoraj ale juz ta godzina a on nie zadzwonil nawet co mnie dobija jeszcze bardziej poglebia moj zly stan

Gość telepizzaaaa
nie ty pierwsza i nie ostatnia. za 20 lat juz nie bedziesz o tym myslala

Gość telepizzaaaa
za 20 lat bedziesz juz miala tyle kutasow na koncie ze jeden nie robi roznicy... wiem po sobie

Gość .Inga87.
ale ja tego zaluje- skoro i tak się pewnie spotkacie jeszcze z powodu wspólnych znajomych to ja bym jednak jakoś wyjaśniła tą sytuację, chociażby smsem. Ten chłopak nie jest głupi, wie że go odrzuciłaś, że żałujesz, więc nie pisze. Ale przydało by się po prostu wyjaśnić do końca sytuację żebyście nie musieli siebie unikać.