Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ona 987 987

Tęsknie za miłością...

Polecane posty

Gość ona 987 987

Właśnie obejrzałam zdjęcia sprzed 2óch lat z moim byłym.. Byłam wtedy tak przeraźliwie szczęśliwa do granic możliwości. Rozstaliśmy się, do dzisiaj nie mogę z nikim ułożyć sobie życia. Wtedy mając 20 lat, gdy się rozstawaliśmy, myślalam że milość czeka na czlowieka na każdym kroku, jakże się myliłam... Ludzie szanujcie swoją miłość, bo nie wiecie jak ciężko znaleźć prawdziwe uczucie w dzisiejszym świecie.

Gość pssssssssssssst
My szanujemy swoja milosc,pytanie tylko czy ona nas szanuje?

masz 22 lata prawda? więc wiele jeszcze przed tobą i po co się dołować ;-)

Gość ja tez tesknie...
ale jestem po rozstaniu i w o tyle gorszej sytuacji, ze jestem starsza a za miesiac mialam brac slub. A tak pozostaje mi sie pogodzic z tym, ze do konca zycia juz bede samotna.

Gość ona 987 987
Wiecie, byłam ostatnio u mojej babci, która ma 83 lata (jest wdową od 23 lat) i ona przez godz. opowiadała mi o swojej pierwszej i największej miłości, którą de facto nie był mój dziadek... Przez całe życie wspominać pierwszą miłość... To mnie dobiło całkowicie. :|

Gość aneczka854
większosc męzczyzn woli caly czasz sukac czegos nowego, przygod niż miec przy sobie osobe ktora naprawde kocha.. :(

Gość pssssssssssssssssst
Tak to jest ze starcza pamiecia.Nie pamieta sie tego co bylo wczoraj, czy m-c temu a wraca sie do lat mlodzienczych. Wiem,ze bylo to dla Ciebie przykre,bo jak kazda wnusia kochalas swego dziadka.

Gość pssssssssssssssssst
sory,to nie ten temat.

Gość ona 987 987
@aneczka854 Niestety wiem o tym - przekonałam się na własnej skórze .. Najgorsze jest to, że nie tęsknie za byłym, tylko za tym uczuciem, które nas łączyło i które wydaje mi się już nie do powtórzenia... Za tymi chwilami, gdy potrafiłam smiać się do łez i góry przenosić. a może zbyt to wszystko idealizuje z perspektywy czasu, sama już nie wiem.

Gość aneczka854
chyba mam podobnie,... tesknie bardziej za ta miloscia niz za nim.. bo wiem jaka ona byla ogromna, i swiadomosc ze nigdy juz taka sama sie nie przydarzy jest okropna...

Gość a ja sie zastanawiam
nie wiem czy powinnam pozostac w zwiazku w ktorym jestem... moja pierwsza milosc, kilkuletni zwiazek a teraz kryzys

Gość ona 987 987
Kiedy rozstawaliśmy się, po 3 latach, (to on zostawił mnie, ale okoliczności w jakich sie rozstaliśmy - no powiedzmy, że były wynikiem zdarzeń, na które tez ja miałam wpływ) myślałam sobie "Boże, mam 20 lat będę miała jeszcze wielu facetów 100 razy lepszych od niego, ciekawszych, przystojniejszych". Po pierwszej próbie wejścia w związek- klapa. Odechciało mi sie wszystkiego na kolejny rok, otoczyłam się warstwą ochronna odstraszającą facetów. Po jakims czasie- próba kolejna, facet nawet ok, ale kilka jego wad, nie do przejścia, a ludzi zmieniać nie chce. Masakra. A wokół tylko "sex dupa sex cycki sex"- taki jest otaczający nas świat, jak tu podchodzić z zaufaniem do facetów, jak sie otworzyć to ja nie wiem. :/

Gość aneczka854
ze mna nie raz chciał być jakis inny facet, ale co z tego jak nie potrafie poczuc takiego uczucia jakie czuje do tego jednego... eh.. ciezko.. http://www.youtube.com/watch?v=6YO5hLFxFKA

Gość ona 987 987
@aneczka854 Słucham Twojej piosenki, widzę że jesteśmy w podobnym nastroju w to niedzielne popołudnie. :) Czy Ty z Twoim byłym macie ze sobą jakikolwiek kontakt, ile już nie jesteście razem?

Gość aneczka854
obecnie nie mamy kontaktu.. nie jestesmy ze soba 2 miesiace (wiem ze krotko) ale to juz nie pierwszy raz jak sie rozstawalismy.. poprzednio nie bylismy ze soba 9 miesiecy,a potem wrocilismy.. ja kocham calym sercem, a on? raz pokazuje ze mu zalezy, potem wybiera wolnosc i kumpli.... nie mam juz sił...

Gość EL NINKA
rzygam tym

Gość ona 987 987
@EL NINKA Też bym chciała wyrz**ać sie tym i mieć święty spokój, zazdroszcze podejścia. Eh niestety musiałam się urodzić w znaku raka i jestem popiep**ną romantyczką. Crap.

Gość EL NINKA
Może Tobie tak nie dopiekł. Mi jeden baranek za bardzo różkami sforsował moje czułe raczkowe serduszko. Inne podejście po zaczerwienieniu z płaczu wydaje się najb. stosowne, no i jeszcze pisanie o tym.

Gość takajakaśona
Życie.

Gość In_extenso
Autorko wysyłasz negatywne sygnały i może dlatego nie potrafi Cię odnaleźć jakiś wartościowy mężczyzna. Poza tym nie wszyscy są tacy sami i nie wszyscy myślą tylko o jednym. niektórzy mają pewne ideały, którymi się kierują nawet jeśli owe ideały sprawiały, że wiele rzeczy się nie udawało... Ja sam jakiś czas temu przechodziłem dość emocjonalne rozstanie ale nie zakładam z góry, że każda kobieta jest zła, a uwierz mi mam do tego mocne przesłanki. Pozdrawiam :)

Gość fgffghggfgfg
tez tak mialam, ale po kilku latach znalazlam naprawde prawdziwą milosc, a tamto uczucie, ktore minelo bo tez mnie chlopak zostawil... to bylo nic w porownaniu z tym co jest teraz... :)

Gość przed podjeciem decyzji
do - ona 987 987 rewelacyjny utwor, pierwszy raz go slysze, cudowne slowa :)

Gość fgffghggfgfg
masz racje, ciezko znaleźć fajnego wartosciowego faceta, wszedzie tylko dupy, cycki, ruchanie i nic innego... no ale na szczescie ja znalazlam naprawde kogos porzadnego :) nie ciagnie mnie do lozka ani nic

Gość 1234567890111
Faceci tez tesknia.

Gość In_extenso
A może autorka miałaby ochotę powymieniać się doświadczeniami i nie tylko ? :)

Gość zwierzaczek25
Ojj tęsknią :O

Gość ona 987 987
@fgffghggfgfg Takie wypowiedzi jak Twoja napawają optymizmem, szczególnie "po kilku latach znalazlam naprawde prawdziwą milosc" czyli warto czekac, a mi czasem się zdaje, że im dłużej jestem sama, tym jakoś bardziej się do tego przyzwyczajam i trudniej się angażować w coś. @przed podjeciem decyzji Też się zakochałam w tej piosence od pierwszego "usłyszenia" ;) jest świetna, można słuach jej non stoper. @ 1234567890111 Może i tęsknią.. niektórzy, inni wyrywają inne dziewczyny jedna za drugą, w mgnieniu oka zapominając o "starej miłości"

Gość ona 987 987
@In_extenso Może rzeczywiście wysyłam te "negatywne sygnały", 2 tazy słyszałam już od kolegów, że jestem "niedostępna". Hm ale nie wiem jak to rozumieć, bo obydwaj mają dziewczyny i próbowali wejść ze mną w bliższe relacje, więc... czego oni niby się spodziewali.. :/