Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Kasia 22

Dlaczego na tym forum ludzie ciąglę się obrażają i wyzywają ??

Polecane posty

Gość Ciekawa Kasia 22

W sumie nie tylko na tym ,o Onecie nie ma sensu mowic bo to hańba dla Polski , Wizaz - tam tez jadą po sobie ,ale zaraz sypią sie bany. A tutaj ? Ktos wstawi fotki ,nazywacie go garbatym , brzydalem ,ciotą, paskudą ,dziwką , biedaczką i setki innych okreslen. Co wam to daje? :D

Gość graberka
również dołączam się do pytania. Chyba żale z życia wylewacie tutaj bo w realu nie możecie sobie na takie coś pozwolić bo byście dostali po gębie :D

Ponieważ Polacy, to naród zawistny. Kiedy chcą mieć coś, co mają inni reagują wściekłością. Tak było przed rozbiorami i przed wybuchem 2 wojny. Tak jest też teraz. Jednoczymy się wtedy kiedy jawnie wyrzuci się nam wszystkim gówno na głowy. A wyzywają się tutaj, ponieważ są dwulicowi. W realu mają na sobie kłamliwe maski. Na każdej masce pojawiają się prędzej czy później zmarszczki. No tak już o prostu jest, że kiedy ludzie mają pewnego rodzaju poczucie anonimowości czy bezpieczeństwa - pokazują swoje prawdziwe oblicza. Nigdy nie darzyłem sympatią naszego narodu. Ja nie szanuje narodów, mas, szanuje jednostki, które się wybijają ponad schematy myślowe większości społeczeństwa.

Gość onetka
tez sie zastanwiam nad tym,i nie moge zrozumiec tego.ale widocznie ci co wyzywaja to patologia .ludzie bez kultury.obeznania, widza tylko siebie jako tych idealnych w reszta to beeee. ja nie reaguje na takie idiotyczne wypowiedzi ,wyzwiska .obrazanie

onetka W sieci nie jest to już patologia. Stało się to normalne (normalność ----> norma. Norma -przeciętność). Brak kultury w sieci niestety jest powszechny.

Gość zbyt duza frustracja
kiepsko w domu, kiepsko w zwiazku badz jego brak, kiepsko w pracy... frustracja narasta a obrazanie, wysmiewanie i gnojenie innych w necie staje sie najszybsza dostepn a forma poprawienia sobie humoru, odreagowania na smutne zycie.

zbyt duza frustracja kiepsko w domu, kiepsko w zwiazku badz jego brak, kiepsko w pracy... frustracja narasta a obrazanie, wysmiewanie i gnojenie innych w necie staje sie najszybsza dostepn a forma poprawienia sobie humoru, odreagowania na smutne zycie. no i nie grozi obiciem ryja :P

Kiedy net był droższy motłoch nie miał możliwości "wylewania z siebie" swojej nienawiści. Teraz może to robić i robi to.

Gość zbyt duza frustracja
nie sadze by strach przed obiciem ryja byl powodem milczenia czy dwulicowosci ;) jestesmy bardzo leniwym narodem i tchorzliwym, rzad nam dowala coraz barziej, lobby paliwowe tez a my jak barany pomedzimy pomedzimy ale robimy jak mowia. nikt nie wstanie naprawde w realu chocby sam by inni mieli sie dolaczyc (bo kazdy czeka az ktos inny za niego cos zrobi) i zrobi jak krzyczy w necie, wiec watpie by komus sie w ryj chcialo dac za to ze mu powiedzial w twarz: spierrdalaj zalosna brzydka dzifko' ;) pewnie by sie rozplakal albo zwyczajnie odszedl mowiac ze ten ktos jest chory psychicznie... ludzie nie powiedza czego takiego (co napisalam wyzej) ze strachu, by inni w realu nei pomysleli o nim jako o zlym, wrednym, rąbnietym czlowieku. kazdy chce wypasc w oczach innych (na pewno w realu) dobrze cokolwiek by nie utrzymywali w necie ;) ktos moze tu twierdzic ze nie lubi ludzi, ze unika ich, ze chcialby widziec koniec swiata zeby wsyztskich szlag trafil, ale w realu, naprawde to nikomu w twarz zle nie powiedza ot tak 'bo ludzi nie lubia'....

Zmarszczki pojawiają się na twarzy, która nie jest prawdziwa. :) Na maskach ludzkich zawsze pojawiają się zmarszczki. :P źle to ująłem więc miałeś prawo skrytykować tę wypowiedź :)

Przepraszam, muszę iść, obowiązki wzywają :P

Gość gość
noo... smutny fenomen, że aż czasem odechciewa się chcieć...

Paru chłoptasiów pracuje w niemieckich firmach.Są tutaj na cafe.Odreagowują tak jakby mieli otrzymać za to w realu zapłate w euro.Tylko nigdy nie zobaczą ponieważ nie mają pochodzenia niemieckiego.Tak Niemcy traktują swoich pracowników.Jeśli jest nasz to w euro jeśli z Polski w złotówkach.uposażenie o 50 % niższe od tych pierwszych.Nie moga narzekać maja powyzej 3 tysiecy złotych.natomiast Ci"lepsi" w euro.I tutaj wściekłość swoja wyładowują.W firmie nie moga bo wylatuja n a łopacie.Więc dalejze dane osobowe ujawniać potencjalnych przeciwników na cafe.Gnoić ,deptać i wtedy sie czuja doskonale.:D

Gość serce serce
tez sie nad tym zastanawiam

Gość Łona jest Aniołem
Jedni próbują sprawdzić i dowieść czegoś czego nie udało się dowieść przez kilka lat ,widoki są na to marne ,no ale jeśli robimy coś kosztem kogoś- czas to nie pieniądz ,dupa nie szklanka (zwłaszcza gdy to czyjaś dupa a nie własna ;) Drudzy grają na czas gdyż słowo "normalnie" u innych wywołuje u nich torsje ;) Trzeci wreszcie wypełniają wreszcie podręcznikową definicje trola i hejtera ;)

Gość Łona jest Aniołem
kategorie mieszane to też norma ;)

Gość gość
no dobrze ale tak na zdrowy rozum kto madry wstawia swoje foty???? No kto? zatem wpierw nauczyc sie norm bytowania w spoleczenstwie nabyc zasady kultury i wiedziec co wolno a co nie a potem miec pretensje o to ze ktos mnie wyzywa od grubych skoro jestem na tyle glupi zeby publicznie wystawiac sie na pokaz ! to jeden z przykladow !

Gość gość
Dlaczego "Łona" moje potencjalnie "fajnie ,normalnie " wywoływać miało by u kogoś cierpienie ...to chore ...:) Ale podsumowanie jako tako mucha nie siada .:)

"Ponieważ Polacy, to naród zawistny." To sobie poczytajcie np anglojęzyczne wpisy na YT:p A co do pytania, to już jest taka formuła tego forum, że przyciąga różne osoby, w tym impotentów życiowych, jak taki syn fubu na przykład, albo pavlo1985. Dzięki takim forom maą w życiu swoje 5 minut....

Gość Łona jest Aniołem
Z reguły "Swyft" gdy pojawiają się epitety ,ludzie dokonują forumowego obnażenia ... Jeśli nie potrafisz inaczej ,prawdopodobnie o tobie jest ten wątek ? ;) A dobór wyzwisk to także często bolączki które najbardziej nam samym doskwierają ...:D

Ja tutaj przychodzę tylko podyskutować, podzielić się przemyśleniami, pchać idee do przodu, et cetera. A fubu i pavlo to dwaj nawiedzeni ateiści, którzy zawsze pojawiają się tam, gdzie jest mowa o Bogu, żeby wtrącić swoje trzy grosze. Kafeteryjna wieść gminna niesie, że pavlo jest synem alkoholika, a fubu sam jest alkoholikiem, narkomanem i przychodzi na forum nawalony, żeby obrażać ludzi. Wiem, że nie powinno się posiłkować plotkami, ale z nikąd się nie biorą...

swyft widzę,że ułańska fantazja BSA ci się udzieliła. Jakieś jeszcze newsy z mojego zycia masz prawiczku? Może dowiem się o sobie jeszcze czegoś nowego ;) X Odpowiadając na pytanie tematu - dzieje się tak tylko i wyłącznie dlatego,ze ludzie starają się lansować za wszelką cenę, a w internecie o wiele łatwiej niż w świecie realnym piąć się po trupach do celu :)

Moja agenda wywiadowcza działa w porządku. I zbiera użyteczne informacje, na temat osób WARTYCH uwagi. :D A nie takich pavlów, czy fubów.;)

Wiem, że nie powinno się posiłkować plotkami, ale z nikąd się nie biorą... X Z nikąd się nie biorą-najczęściej są wyssane z palca osób równie inteligentnych co osoby które takąplotkę za pewnik od razu biorą ;) Swoją drogąmusi być z Tobą coś nie teges skoro piszesz,,że plotkami nie powinno się posiłkować i jednocześnie to robisz ;) Przeczysz sam sobie co świadczy o jakimś rozechwianiu emocjonalnym

Gość Łona jest Aniołem
jesteście dla mnie zbyt inteligentni i sprytni ...:classic_cool: może jest i tak jak piszę Swyft któż to wie ,ja tu tylko wpadam poopiewać ;)

Z plotek nie powinno się wyciągać wniosków. Ale z plotek często płynie pewna sugestia. A sugestie często są wskazówkami do szukania prawdy i znajdywania właściwych wniosków. Oczywiście piszę teoretycznie piszę, bo wasze lewackie życie po mnie jak po kaczce spływa. A poza tym możesz tego nie zrozumieć, bo wy ateiści macie problem z rozumowaniem dedukcyjnym.

Gość Łona jest Aniołem
"Mam bardzo prostą filozofię: Napełnij to co jest puste. Opróżnij to co jest pełne. Podrap tam gdzie swędzi. ..."