Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawa Kasia 22

Dlaczego na tym forum ludzie ciąglę się obrażają i wyzywają ??

Polecane posty

Bardzo mądra filozofia: "Opróżnij akwarium z wody - niech ryby pozdychają".

Gość gość
swyft, ale z ciebie przychlast :o

Gość gość
Ja też nie rozumiem, spotkałam sie na tym forum z okropną krytyką. Maskra. Założyłam wątek odnośnie ślubu i w zyciu bym sie nie spodziewała takich wpisów. Kobieta kobiete obraża, zero wspracia. Wyzywają od idiotek , niewinne 3 miesieczne dziecko od bękartów. No brak słow.

Gość gość
dlatego, że są tu anonimowi. nie podpisują się imieniem i nazwiskiem, są nienamierzalni - wtedy każdy z nich jest "odważny". przy konfrontacji twarzą w twarz większość była by onieśmielona i zagubiona :)

Gość Łona jest Aniołem
"Opróżnij akwarium z wody - niech ryby pozdychają" z flanki i poniżej progu mojej percepcji ...:D i co ja amator mogę przy takich zawodowcach ...ech ;)

Z plotek nie powinno się wyciągać wniosków. Ale z plotek często płynie pewna sugestia. A sugestie często są wskazówkami do szukania prawdy i znajdywania właściwych wniosków. X Istbieje taka plotka,że Bóg nie istnieje X A poza tym możesz tego nie zrozumieć, bo wy ateiści macie problem z rozumowaniem dedukcyjnym. X Nie będę w stanie zrozumieć kogoś kto twierdzi,że plotki są wskazówkami do szukania prawdy i znajdywania właściwych wniosków i twierdzi przy tym ,że Bóg napewno istnieje ;) Trochę to płytkie nie uważasz? ;) Chyba właśnie poległeś ;)

Gość gość
A po co się już wyzywacie i kłócicie?

Wniosek o istnieniu Boga jest właśnie skutkiem właściwej dedukcji, przy wykorzystaniu aksjomatów. A plotki to rzeczywiście wskazówka do znalezienia prawdy. Czasem jest w nich pół prawdy, czasem ćwierć prawdy. Ale informacje trzeba umieć selekcjonować, aby dochodzić do właściwych wniosków...

PisaćzTobą to jak monolog prowadzić. Ty i tak wiesz najlepiej, jedynie Twoje poglądysą słuszne, a kazdy kto się z Tobą nie zgadza to lewak i ateista :O

Gość gość
Łona odpowiedz coś chłopcom bo chcą o coś zapytać albo nieudolnie zasugerować ...:D Na Boga i św Dyskordię !nie godzi się tak nie reagować ;)

Gość gość
Autorko ale prawiczki to nie są ludzie i ich mona obrażać i wyzywać!