Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość graberka

w co on ze mna gra?

Polecane posty

Gość graberka

nie dawno poznałam chłopaka przez koleżankę na imprezie, ma on dziewczynę co wiedziałam od dawna bo się kojarzyliśmy od dawna(zawsze czułam jego wzrok na sobie kiedy byliśmy w jednym pomieszczeniu) Jakoś tak zaczęliśmy rozmawiać na portalu społecznościowym, potem pytał się mnie, gdzie idę w piątek. powiedziałam mu gdzie, a potem jak przyszłam on tam był. potem wypił trochę i powiedział mi, ze przyszedł tu bo wiedział ze ja będę. cały czas kręcił się koło mnie, ja bawiłam się z innym kolegami to cały czas mnie obserwował. potem porozmawialiśmy trochę , a na koniec jak miał iść tańczyliśmy i mnie pocałował w policzek i powiedział że musi iść. potem przepraszał mnie, ale i tak dalej rozmawialiśmy i dał mi swój numer i już mamy datę spotkania ( że niby na stopniu koleżeńskim ).Cały czas z nim rozmawiam i bardzo dobrze się dogadujemy. Nie wiem o co mu chodzi? Czy traktuję mnie jak koleżankę czy nie wiem kogo . przecież ma dziewczynę.Nie rozumiem, bo po co by szukał nowej koleżanki jeśli ma ich mnóstwo ? Może odpisuje mi litości bo odczuł,że mi się podoba? Chciałabym wyplątać się z tej nie jasnej sytuacji ale już nie potrafię...

Gość pssssssssssssssst
on sobie pogrywa.