Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość DarkSis16

Czerwona twarz, jaki makijaż aby to zakryć

Polecane posty

Gość DarkSis16

Witajcie Drogie dziewczyny :) Mam 16 lat i oczywiście problem z czerwoną twarzą. Mam go już ok. 6 miesięcy. Czy to w zimę czy to w lato moje pliczki stały sie czerwone. Mam cerę naczynkową. Mam już dość tego że jestem ciągle taka czerwona. W szkole ludzie dziwnie się na mnie patrzą , a co gorsza nawet jak rozmawiam ze znajomymi czy to chłopak czy dziewczyna to robie sie czerwona jak burak! Na lekcjach to samo. Siedzę a tu nagle jestem cała czerwona. Czuję to a znajomi mówią 'coś ty taka czerwona' ptrzez co staję się jeszcze bardziej czerwona :(. Mianowicie chodzi mi o to jak to zamaskować. I w jakiej kolejności. podkład, korektor, puder czy jak ?? Zapoznałam się że dobry jest korektor zielony czy tam puder. No ale jak mam nakładać itp?? Nie znam się nigdy nie używałam pudru czy innych :( Bardzo was proszę o pomoc. Cerę mam w kolorze hmm ogólnie deczko śniada ale cholerne policzki, nos są czerwone. Chcę sobie zamówić korektor vipera zielony ale czy sam korektor wystarczy?? Kiedy jestem czerowona czuje sie zażenowana ;( Tylko nie mówcie że z wiekiem przechodzi. Jeszcze raz proszę jaki puder, korektor co najpierw jak nakładać .. itp. Pomóżcie

Gość anitkaaaaaa
kup dobry puder fluid maskujacy niedoskonalosci..sam korektor nic nie zdziala.Do tego puder wykonczeniowy czyli w kamieniu. Ja mam bardzo blada skore z piegami ..kupuje fluid i puder z tej samej firmy i nic nie wiedac.

Gość DarkSis16
Tylko w jakiej kolejności co mam nakładać??

Gość anitkaaaaaa
najpierw puder w kremie..czyli fluid..potem po kilku minutach w kamieniu..ladnie wykonczy Ci make up i nie bedziesz sie swiecila Ja kupuje kosmetyki z maybelline..nie sa drogie ale dobre:-)

Gość monikdoro
kup sobie też jakiś krem wzmacniający naczynka, ale niestety całkiem tego nie zlikwidujesz, tylko możesz je trochę wzmocnić i zamaskować podkładami itp.

Gość kup sobie Rutinoscorbin
i bierz 1 tabletkę dwa razy dziennie- ja też mam cerę naczynkową i tak kazał mi dermatolog. Ja biorę też witaminę PP, ale ona jest na receptę.

Gość no to siup..
puder na korektor..ale najpierw w plynie a potem w kamieniu

Gość cbadef
myj twarz w zimnej wodzie

Gość DarkSis16
Od zimnej wody naczynka pękają a ja mam cerę naczynkową :|