Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sierpniowa żona

Jak byście sie zachowali?

Polecane posty

Gość sierpniowa żona

Niecały rok temu była mega awantura między mną i narzeczonym a jego bratem i dziewczyną tego brata. Wtedy ten brat mieszkał z moim, nie miał pracy ( wywalili go), zył na koszt mojego, imprezki z tą panną itp. Potem młody wyjechal do pracy za granice a panna szykowała u mojego w mieszkaniu gniazdko tzn podpytywała nas kiedy sie wyniesiemy do moich rodziców i to byłoby nieładnie gdybysmy nie wynajeli immieszkania. Dodam, ze młody pozyczył od mojego 1000 zł na wyjzd i do tej pory nie oddał ale z panną byli juz na morzem i w wenecji. Nocowała u mojego wmieszkaniu z tym bratem(czyli jej chłopakiem, maja po 20 lat) i rano nie mozna było dopchac sie do łazienki, nie dokładali sie do zycia, jak ja przychodzilam a nie mieszkalismy zmoim jeszcze razem, oni zamykali sie w pokoju i wiadomo co robili i ani czesc ani nic. Młoda sie na mnie wydzierała, ze smiałam kupic taka bluzke jak ona ma , i takie tam rozne dziecinady...ogólnie panna jest zarozumiała strasznie i uwaza sie za pępek swiata. Dałam jej do zrozumienia, ze niestety sie myli i od tamtej pory sie nieodzywamy. W sierpniu jest nasze wesele i nie wiemy czy ją zapraszac, wesele jest skromne dla najblizszej rodziny , własciwie to przyjecie do 24tej. Doradzcie...

Gość olej darmozjadów
i zasmarkanych gnojków

Gość sierpniowa żona
brata chcemy zaprosic ale ją nie zreszta dzis mój dzwonił do tego brata kiedy mozemy wpasc do nich z zaproszeniem no wiec młody najpierw gadał ze 2 tyg to on nie ma czasu a potem to on do nas przyjdzie po to zaproszenie no to ewidentnie jej nie ma co zapraszac...

Gość sierpniowa żona
tylko ja sie panicznie boje ze bedzie wojna na weselu bo oni ja ani ona sie nie lubimy...ba nienawidzimy sie

rozumiem, że jej nie lubicie ale prawda jest taka, że niestosowne jest, żeby pozwolić zenkowi przyjść z osobą towarzyszącą a jurkowi już nie, wiesz o co mi chodzi? to jest po prostu nie grzeczne i brak kultury, według mnie albo nie zapraszacie jego brata wcale albo na zaproszeniu piszecie jurek nowak z osobą towarzyszącą, a że przyjdzie z tą swoją, no cóż, to raczej pewne ale nie masz wyjścia jak się zaprasza pełnoletniego człowieka na wesele to należy zaprosić z osobą towarzyszącą jeśli w ten sposób trkatujecie pozostałych gości, chyba, że pozostałym też nie dajecie możliwości przyjścia z kimś to ok ale w przeciwnym razie raczej musicie ją znieść

Gość sierpniowa żona
reszta przychodzi z parą ale wszyscy sa po slubie a tylko oni na kocią łape i nigdzie razem na imprezy rodzinne nie chodza

Gość Jałłłłł
Dziewczyno piszesz jak byś nawet gimnazjum nie skończyła tego nie da się czytać

Gość salianka
Sytuacja nie jest zbyt komfortowa,bo to bliska rodzina (chodzi mi o brata,nie jego pannę).Odpowiedź jest uzależniona od tego,jak bardzo zależy wam na poprawności stosunków rodzinnych.Jeżeli liczy się dla was opinia innych, to niestety PASUJE zaprosić brata z os.towarzyszącą.Jeżeli olewacie zdanie rodziny,to postąpcie zgodnie ze swoim sumieniem. Jak zaprosicie tylko jego to jest szansa,że nie pojawi się wogóle :) Ja akurat wyznaję zasadę,że dzień ślubu jest świętem młodych i to oni powinni sobie wszystko ustawić, nie kierując się powinnościami, lecz własnym konfortem.