Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppppfpfff????

Ludzie atrakcyjni są zazwyczaj aroganccy i zbyt pewni siebie

Polecane posty

Gość ppppfpfff????

Takie cos zauwazylam. Zwlaszcza u facetów , im bardziej przystojny i lepiej zbudowany tym bardziej chamski , arogancki i wyniosły :O

Musi być równowaga w przyrodzie. Na czymś muszą tracić.

Gość a co dziwisz sie....
A dziwisz się ? Skoro wszyscy im nadskakują ? :D

Gość kasmaron
Racja.

Jak byś pompowała w siebie tyle testosteronu co oni to też byś była chamska i agresywna. Może spróbuj łykać permen :P.

Gość ppppfpfff????
Kocham oferma :O

Gość __uuuuuuu
zauwazywalm juz dawno cos takiego :O Nie wiem dlaczego,ale ci bardzo fajni czesciej zdradzają i wolą ''wolny''styl zycia

Gość ten co wie
a księżniczkowanie przez co atrakcyjniesze? mam na to alergie, zaden normalny facet z taka na dluzej nie wytrzyma wiec ona w koncu wiaze sie z jakims dresem

Gość Atrakcyjna babka
Chyba ktoś Ci dał kosza skoro wrzucasz wszystkich do jednego worka. Brzydale tez są chamscy, aroganccy i zazdrośni co widać na Twoim przykładzie ;)

Gość bo ruchają na prawo i lewo
dlatego ;)

Gość lot-komety
Atrakcyjni zdradzają.

atrakcyjni zdradzaja czesciej bo co rusz ktos im ten zdradzieecki seks proponuje, w śród tychy proponujacych tez sa atrakcyjni i weź tu powiedz nie!!! ;)

Gość lot-komety
Każdy atrakcyjny jest gówno warty.

Gość lot-komety
jestem brzydka, szczerbata i nie golę bobra dzięki temu jestem lepsza od tych ładnych kurewek

Gość ppppfpfff????
ja uwazam inaczej , mam ptwierdzenie swoijej teorii na kilku zywych osobach

Gość zupełnie nie rozumiem
To nieprawda, bo ludzie atrakcyjni nie mają żadnych powodów do bycia aroganckimi, a pewność siebie jeszcze nikomu nie zaszkodziła, no ...chyba, że ktoś przesadza z nią. To pozory arogancji albo ..... atrakcyjności. Tacy ludzie o których piszesz mają dużo kompleksów i są niedowartościowani, dlatego zakładają "nierozpoznawalną" maskę arogancji i tupetu i wiem, że nie koniecznie idzie to w parze z atrakcyjnością. To nie najlepsze zestawienie.

Gość anka...shsdh
u facetów można to wytłumaczyć wyższym testosteronem, skoro jest wysoki, dobrze, zbudowany, męski

Gość a co dziwisz sie....
są aroganccy bo brzydale ich napastują i nie dają spokoju :D

Gość lot-komety
Lepiej mieć brzydkiego, niż takiego chama. Wszyscy atrakcyjni zdradzają na boku każdą kobietę.

Gość * BzYLI *
Nie generalizowałbym tak. Jedynym faktem który ja zauważyłem jest to że jest silna korelacja (choć nie reguła!) między urodą a towarzyskością, ekstrawertyzmem, pewnością siebie, co jest wynikiem tego że ładnym osobom więcej się wybacza, do ładnych zawsze ciągną ludzie (do ładnych kobiet faceci, do przystojnych facetów kobiety) nadskakują im, przez co nabywają znacznie większą pewność siebie i poczucie własnej wartości. Faktycznie niektórzy mogą dzięki temu stać się aroganccy, zarozumiali. Ale zarazem są też ładni którzy są bardzo w porządku, pozbawieni kompleksów i takich cech jak zawiść, złośliwość, a przy tym wcale nie zarozumiali.

Gość anka...shsdh
czy ja wiem? ktoś może nie być towarzyski, ale z powodu kompleksów a nie faktycznego braku atrakcyjności, mam nawet taką koleżankę - śliczna dziewczyna, ale zakompleksiona od dzieciństwa (w sumie z winy matki) i unika ludzi jak może, jest nieśmiałą i niepewna siebie

Gość lot-komety
Każdy przystojny miał na boku inną, albo koleżanki do seksu.

Gość fsfsfsfda
* BzYLI * -> Ile masz lat??

Gość * BzYLI *
47

Gość anka...shsdh
Niektórzy twierdzą że jest właśnie na odwrót - brzydcy ludzie dostają po tyłku przez swoje życie, przez co stają się złośliwi i zgorzkniali. A atrakcyjni są sympatyczni, bo życie nie dało im po tyłku, więc są przyjaźnie nastawieni

przesadzacie - to jakies zabobony tak samo jak to ze czarny kot przynosi pecha :D

Gość * BzYLI *
"czy ja wiem? ktoś może nie być towarzyski, ale z powodu kompleksów a nie faktycznego braku atrakcyjności, mam nawet taką koleżankę - śliczna dziewczyna, ale zakompleksiona od dzieciństwa (w sumie z winy matki) i unika ludzi jak może, jest nieśmiałą i niepewna siebie" oczywiście że tak też może być, dlatego też podkreśliłem że nie jest to reguła, ale silna korelacja (między urodą a ww. przeze mnie cechami). :* BzYLI * -> Ile masz lat??" 35

Gość gxgxx
Looooser i oferma to stare prawiki