Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemyzkobietaisiostra

Problem z dziewczyna i siostra!! Chodzi o dziecko!

Polecane posty

Wiec tak! Ja bardzo uwielbiam dzieci i staram sie na sile do tego przekonac do tego swoja kobiete. Moja siostra ma 6letniego syna, ktorego staram sie zabierac jak najczesciej do siebie, dzieki czemu przekonac swoja kobiete do dziecka. To ona mi mowi wprost ze nie lubi dzieci, a ja i moj ojciec nie mozemy sie z tym pogodzic, oboje chcielibysmy by doszlo jakies nowe dziecko w rodzinie. Siostra! Siostra, ona zaczela odrzucac moja pomoc przy dziecku, bo powiedzialam siostrzencowi ze moze mnie w moim domu nazywac tata jak nikt nie widzi, moja narzeczona przekazala jej to i zabroniono mi kontaktow z siostrzencem. Ojciec twierdzi ze nic zlego nie zrobilem a siostr ajest innego zdania.

Gość barrakuda...
bo to dziwne, ze kazales sie nazywac tato! barrakuda...rulez!!!

Skoro dziecko nie ma ojca, ja pragnę dziecka to chyba nie ma w tym nic dziwnego że pozwalam tak do siebie dziecku mówic. Poza tym to miało przekonac moją narzeczoną by zdecydowała się na urodzenie mojego potomka :)

Gość i dobrze robisz
niech mały wie już od małego że baba ma gówno do powiedzenia!

Gość sandra buldog
Po primo: jeżeli laska nie chce dziecka, to jej na siłe do tego nie przekonasz. Swoją drogą - vkurvia mnie jak facet myśli że może sobie wymagać od kobiety potomka - pomęczyłby się jeden taki z drugim rodząc, to by szybko się przekonał jaki to ból i spyerdalałby gdyby mu kazali rodzić. Po secundo: dziecko ma ojca, tylko ten go nie wychowuje, Ty jesteś tylko wujem i tylko wujem mały ma prawo Cię nazywać.

Gość kli[iufghjkcv
k...w jak nikt nie widzi moze mnie nazywac tata ale z ciebie niedojrzaly ... lecz sie