Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martszyaq

Znowu kupiłam paczkę papierosów...

Polecane posty

Gość martszyaq

Znowu kupiłam paczkę papierosów i red bulla... co robić? nie mogę się odpędzić od tych fajek... a każdego dnia rano kiedy palę i piję red bulla to jest mi bosko...

Gość khymkhymkhym
Skoro czujesz sie bosko, to po co pytasz... nie wiadomo o co? Wrozba gratis: Poki czujesz sie bosko, poty nie rzucisz :P

Gość Mirabelka85
A nie myślałaś, żeby zamiast sobie ciągle kupować nowe paczki papierosów wyłożyć raz np 100zł na elektronicznego papierosa? Na pewnie mniej by Cię to kosztowało, zwłaszcza jak będziesz sobie sama uzupełniała wkład liquidami :)

Gość martszyaq
Tak pytanie tylko jakiego ja kupie elektronicznego papierosa za 100 zł??? Jak patrze to wszędzie kosztują one po 300-400 zł a szkoda mi trochę inwestować tyle na początek...

Gość zakonnica Alicja
nie wchodzić do sklepu:P wtedy nie kupisz fajek:D

elekroniczny papieros na prawde kosztuje ok 100zł wiec nie wiem gdzie widziałaś te ceny, w każdym razie ja tez mam problem z fajkami, niby nie pale a jednak pale, nie kupuje codziennie paczki ale to jednka palenie, mama przyjdzie podbiore jej 2 a jak spróbuje to sama kupie paczkę, później się przepale i mam kilka dni przerwy a później znowu.

Gość khymkhymkhym
Problem z paleniem nie tkwi w nikotynie a w glowie. Trzeba zmienic sposob myslenia i podejscie do palenia - z glowa ;) Ja w ten sposob rzucilam, nie pomagaly zadne czary mary, to nie nikotyna nie daje zyc a nastawienie do fajek. Poki wewnetrznie nie jestes NAPRAWDE przekonana do rzucenia, to niestety nie bedzie latwo. Pranie mozgu w kierunku nie palenia jak najbardziej wskazane :D :D :D Powodzenia

Gość martszyaq
Szczerze przyznam że nie widziałam elektronicznego papierosa za 100 zł, po za tym sprzedawca twierdzi że takie nie są za dobre... Jak znasz taki to podaj przykład, wtedy się zastanowię...

Gość Mirabelka85
Bo są zestawy w różnych cenach, takie bardzo drogie to są z olbrzymimi bateriami itd. Poza tym mi się nie podobają bo są dosyć duże i nieporęczne. Za 100zł najbardziej popularny jest Cigito, bardzo go ludzie chwalą.

Gość martszyaq
No rzeczywiście nie jest drogi i wydaje się być w miarę sensownym rozwiązaniem na swój pierwszy raz ;) Chyba zaryzykuje i zobaczę czy coś mi pomoże. Dzięki za odp...

Gość Mirabelka85
Nie ma za co :) Tylko lepiej sobie poczytaj najpierw różne fora o paleniu elektronicznych papierosów żebyś później się nie rozczarowała. Jednak jest to trochę inne uczucie niż palenie zwykłych i jak się spodziewasz, że będzie tak samo tylko taniej/mniej szkodliwie to możesz się zawieść. Trzeba się przyzwyczaić do tego uczucia :)

Gość martszyaq
Jak na razie pale i nawet mi się podoba , są różne smaki więc można kombinować, ograniczyłam trochę palenie mam nadzieję że uda mi się ograniczyć jeszcze bardziej, a nawet rzucić:)