Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kikukikukiku

jak komuś zaszkodzić kto mi zalazł za skure

Polecane posty

Gość kikukikukiku

siemka mam pytanko jak komuś zaszkodzić kto mi zalazł za skure, np nadać na niego że ma powiązania z alkaidą, może coś związanego z netem, może jakoś inaczej prosze o pomysły mi by pasowała ta alkaida tylko jak to zrobić

Gość gvdfgbdfgbadbg
najpierw zajrzyj to słownika i zagniesz wtedy tą osobę znajomością pisowni, myślę że to najlepszy pomysł :)

Gość chlorek winylu
oplułam laptop

Gość kikukikukiku
nie mam więcej niż dwadzieścia i jedna dupencja z innego kraju mi zalazła za skure ona jest dość forsiasta i lubi sie lansować a jeszcze tak nicht mie nie wkużył t chce żeby było to dość wyjątkowy kawał

Gość bolo mi zumby
z tą alkaidą to mie rozjebałeś ale to jest dobry numer kiedyś bylła taka sprawa polka ktura mieszka w stanach miała dość namolnego adoratora to podobnie nadała na niego to służby specjalne wzieły go za pieże i wywiozły z kraju ale pewnie miała jakieś mocne argumęty i jej sie udało a że niechcieli mieć z takimi ludzmi kłopotu woleli dmuchać na zimne

Gość edgrrrtfgffr
odgryś jej dzyndzla to se cie popamięta aż do emerytury

Gość bolo mi zumby
kolego w służby specjalne to sie niebaw bo możesz mieć duże kłopoty, ale mam taki pomysł jak wnioskuje ona jest polką ktura poleciała na kapuche jakiegoś obcokrajowca i sie z nim hajtneła zrub tak zacznij pisać doniej listy od kochanka i tp wkącu dojdzie to do jej mena i ją pogna a znając życie jak lachon lub forse i zostanie na bruku to ją szlak trafi i jej rura zmięknie

Gość kikukikukiku
bolo mi zumby umiesz czytać w moich myślach to by było nawet dobre tylko mało wyjątkowe potżebuje coś ekstra

Gość kekaoekter
wyrwij hwasta

Gość alkaida mnie juz
roztentegowała ale proponuje bojówki putina , albo udaj sie do związku hokeistów na jamajce ,albo popros o pomoc pingwiny , które sa przeciwko związkom mieszanym

Gość bolo mi zumby
rusz pacyną i zacznij działać np. włam sie na jej e-mejl to każdy głupi wie jak sie to robi poczytaj co niunia tam ma i będziesz wiedział miejwięcej w jakim kierunku podjąć działania

Gość kikukikukiku
bolo mi zumby a ty skąd taki zoriętowany w tych sprawach?

Gość bolo mi zumby
bo miałem kiedyś podobny problem 5 lat temu też jedną niunie zgasiłem z wyższych swer to dotej pory płacze i żałuje że sie urodziła i skączyło sie wywyszżanie i hwalenie sie bogactwem, oraz poniżanie biedniejszych, nośiła drogie stroje a teraz kupuje łachy w lumpeksie, jadła kawior i owoce moża w najdroższych knajpach a teraz żywi sie w markiecie, nośiła brylanty a teraz nosi sztuczną biżuterie z sklepu za 4,50. czyli jednym słowem tych kturych miała zanic i uważała za gorszych i wytykała paluchami to sie stała jedną z nich i zrozumiała że błyszczenie i lans sie nie opłaci i że już będzie do kąca życia zwykłą prostą cizią

Gość kikukikukiku
bolo mi zumby a co zrobiłeś?

Gość bolo mi zumby
nie powiem bo niechce śiedzieć ale ci powiem jedno w takiej sytuacji warto zadziałać dla samej satysfakcji i hłopie pomyśl jak to zrobić bo zemsta smakuje a smakuje tym bardziej jak dłużej możesz się nią rozkoszować