Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukkajaca pomocyy

chce zalozyc konto w polsce aby wysylac na nie pieniadze z uk

Polecane posty

Gość szukkajaca pomocyy

hej potrzebuje porady, pracuje i zyje w uk i w lato-w czerwcu lece do polski.chce zalozyc polskie konto na ktore moglabym kazdego miesiaca wysylac pieniadze do polski na to wlasnie konto..i teraz potrzebuje porady w jakim banku najlepiej zalozyc to polskie konto i czy bede mogla wysylac te pieniadze przez internet?

Gość hahaha - chyba można
będziesz tracić niestety na przelicznikach i na dokładkę opłatach bankowych

Gość szukkajaca pomocyy
aha chodzi o to ze chce zalozyc jakies konto na ktore bede comiesiecznie przelewala moje oszczzednosci

Syn jest studentem, ma konto walutowe przy złotówkowym w ING. Jest to konto bezpłatne. Wcześniej miał w BZ WBK, ale tam się przepisy zmieniły i teraz każą sobie za wpływ dewiz na konto płacić. Ja mam w Niemczech konto w Volksbanku. Przelew do Polski kosztuje mnie jakieś centy (dosłownie). Naprawdę, nie są to duże kwoty. dla udowodnienia: http://www.ingbank.pl/indywidualni/konta-osobiste/przelew-europejski 0 zł za przelew zagraniczny w euro przychodzący z UE na Twój rachunek w ING Banku Śląskim. Pewnie inne banki też tak mają, ale uważaj. Jeden z banków, reklamowany przez p. Fronczewskiego ma darmowe przyjęcia na konto, ale korzysta z usług (oni tak określają) banku pośredniczącego i tenże bank powoduje, że część pieniędzy ginie po drodze. Ja znam tylko ING, dlatego tylko o tym piszę.

Gość England.pl
England.pl BEZPŁATNE PRZELEWY DO POLSKI ! - Bezpłatne przelewy dla wpłat internetowych. - Bardzo wysoki kurs funta! - Pieniądze błyskawicznie na koncie odbiorcy! - Potwierdzenie SMS-em! - Obsługa w języku polskim! - Wygodnie bez wychodzenia z domu! BEZPŁATNE PRZELEWY Z POLSKI DO W. BRYTANII ! - Po najlepszym kursie! - Błyskawicznie na koncie odbiorcy! - Powiadomienie SMS! - Na życzenie klienta bankowe potwierdzenie na wskazany e-mail. Przy większych transakcjach istnieje możliwość negocjacji kursu. Dołącz do grona naszych zadowolonych klientów! Zarejestruj się już dziś na www.england.pl UWAGA:Jeżeli nie korzystasz z bankowości internetowej. Standardowa opłata za przelew wynosi 5 funtów niezależnie od przesyłanej kwoty. Zapraszamy do współpracy. Tel /fax 01789 267 167 Mob 07841 679 442 e-mail: transfer@england.pl GG 9443678 www.england.pl Firma England.pl Ltd jest zarejestrowana w Companies House pod numerem 6776982, w HM Revenue and Customs jako Money Services Busines pod numerem 12255373 oraz w Financial Services Authority pod numerem 524 126

A może zwyczajne polskie PKO? W końcu ważne, żeby to była instytucja poważna, a nie pośrednik w rodzaju złotoweczka. Nie mam racji? Bo znalazłem takie coś: http://www.pkobp.co.uk/ Mają placówkę w Londynie, to może warto tam zajrzeć i spytać?