Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pingguo

co myslec o takim facecie

Polecane posty

Gość pingguo

ostatnio umowilam sie z pewnym chlopakiem, na poczatku poszlismy na spacer po czym zaproponowal wyjscie na piwo, gdy bylismy juz na miejscu i szedl zeby je zamowic dalam mu pieniadze za moje pwo, gdy wrocil oznajmil ze wzial jeszcze do tego frytki : P... a jak oddawal mi reszte odjal tez cene frytek... co myslicie o takim zachowaniu, czy to normalne, pomijajac ze nie chodzilo o wielka kwote, jesli sam wpadl na pomysl kupienia tych frytek to chyba niezbyt ladnie zeby bral ode mnie kase za nie

Gość Hannibal81
Ja bym się chyba spalił ze wstydu na jego miejscu

Gość ANAL i ZATORr
a jak się zachowywał w trakcie spozywania frytasów ? rozglądał sie nerwowo na boki? jadł szybko i łapczywie ?

Gość Hannibal81
Pewnie szuka drugiej mamy, która się nim zaopiekuje :)

Gość pingguo
chyba faktycznie dla niego to normalne, zastanawialam sie tylko czy jest to 'ogolnie' normalne... nawet jakbym spotkala sie z kolezanka i chcialabym cos wziasc dla nas sama z siebie bez uzgadniania, to chyba byloby dla mnie oczywiste ze to ja za to place.... tym bardziej dziwi mnie ze facet tak sie zachowuje.... niby nic wielkiego ale dziwnie sie czuje....

Gość jasiek siekiera2 213
zwykly cwok i tyle

Gość ghsfghdgj
olej go, widac wisiało mu co sobie pomyslisz. Niewychowany, każdy normalny facet wie jak wygląda etykieta randkowa. Facet płaci choćby nie wiem co tak juz jest:P

szok :D facet zabiera cie na randke a potem pozwala placic ci za siebie i jeszcze uszczesliwia cie frytkami za Twoja kase? :D nie no smiech na sali. kutwa jak nic :)

Gość h77770
hehe niezle to nie facet

Gość klarysa_m
kolejny dowod na to ze polacy sa kompletnie pozbawieni oglady i klasy, po prostu zalosne