Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdfcadsvaefvsfvsbrvc

czy faceci by puscili laske na taki wyjazd??

Polecane posty

hej jestem zalamana mam 25 lat 7 lat z faetem od 4 lat pracuje w turystyce dostalam za dobra sprzedaz darmowy wyjazd szkolenie w grecji ktory opiera sie na zwiedzaniu tamtejszej bazy hotelowej i moj facet mnie nie chce puscic i grozi odejsciem :(

słucham?? ale dlaczego?? jade ta, w celu poznania oferty touroperatora i tak na to patrze chce sie rozwijac masakra

Gość racjonalistka!!!!!!
to jest idiotą i ma coś na sumieniu, bo Ci nie ufa!!!!!!

tez uwazam ze to jet typowy brak zaufania :( chociaz nie ma powodow bo ja go nigdy nie zdradzilam, nigdy z nikim sie nie spotykalam za jego plecami ;/ a teraz mam szanse i on mi grozi ze to koniec ze poki z nim jestem nigdzie nie pojade :(

Mój nie widzi problemu jak idę gdzieś bez Niego. To kwestia zaufania. Wyjazd z pracy to nic strasznego

Gość zainstaluj sobie linuxa
nie słuchał tego frajera prawiczka, looser chuj ci w dupe koniobijco

Gość pułapka na myszy męskie
To niech spada na drzewo. Potrzebny Ci nadzorca z batem? :O

tym bardziej ze to nie wakacje jeden dzien wolny na odpoczynek po wyladowaniu i kolejne 6 zwiedzania hoteli a jest ich duzo, dla mnie to nowe doswiadczenie tym bardziej ze z ta branza wiaze przyszlosc :( 7 lat jestem z dupkiem boze

Gość facet 31lat
Znajdź sobie normalnego faceta,bo twój nie jest normalny za bardzo.Jeśli opiera wasz związek na zasadzie więzienia i posługuje się szantażem do będziesz mieć z nim przejebane.

Gość Zuzanna Ameliiia
Zmien faceta. Nigdy i nikomu nie wolno pozwalac sie szantazowac a skoro nie ma do Ciebie zaufania to nie powinniscie ze soba byc.

Gość nefretetetetetetetetetechujki
zalezy jakie sa wasze relacje jesli miedzy wami bylo cos takieo jak zdrada i nie ma zaufania to predzej czy pozniej to sie rozpadnie ty i on bedziecie siedziec w jednej klatce i sie dusic. Po 2 wedlug mnie powinnas pojechac to doswiadczenie tobie pomoze w ewentualnej karierze , przyszlosci no i odpoczniesz. Jesli on odejdzie z takiego blacheo powodu to znaczy ze nie podolal jako prawdziwy mezczyzna. Jesli miedzy wami nie bylo czeos takiego jak powyzej to nie rozumiem jego , tylko i wylacznie jeo obawy moa zepsuc wasze zycie bo nie ufa albo jest zakompleksiony bo mysli ze polecisz na innego.

nigdy nie zdradzilam, ani nie dalam powodow by mi nie ufal ;/

:(

Gość Karroolka
A co to w ogole znaczy, ze on nie chce cie "puscic"? Ty na uwiezi jestes, czy co? Dorosli ludzie, a zachowuja sie jak gowniarze. No szok.....Ty masz sie w ogole go nie pytac, tylko powiedziec, ze wysylaja cie z pracy na delegacje. I czesc. Kobieto, troche szczcunku dla samej siebie!!!!

Właśnie. Miałaś go po prostu poinformować o wyjeździe, a nie pytać. To ,że jesteś ambitna i masz swoje postawione cele w życiu, nie zobowiązuje Cie do poczucia jakiejś "winy"...a on nie "pozwalając" Ci zachowuje się jak egoistyczna świnia. Aha-jeszcze jedno-powiedz mu, że zazdrość to grzech :]

szkoda gaadc wierzcie mi mam dosc.

Gość malinowy soczek
Co ty gadasz??? czego masz dosc? Wybacz, ale chyba wlasnej glupoty...praca to praca, facet do tego wtracac sie nie powinien. To chyba ty decydujesz, gdzie i jak pracujesz, prawda? A jak on ma jakies anty, to niech spada na drzewo.

Gość Zinnka
Nie pozwol facetowi rzadzic twoim zyciem. Nie marnuj dla niego kariery. Facet, ktory ogranicza kobiete to jakies wielkie zero, ma kompleksy, sam pewnie niczego nie osiagnal i nie chce, aby ktos byl od niego lepszy. Uciekaj od takiego palanta. To dno!

pewnie macie racje bardzo go kocham... ale lece. trudno raz kozie smierc.