Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coruchna78

moja toksyczna matka-moze wy mi doradzicie co robic

Polecane posty

Gość coruchna78
dokladnie ona nie jest z mezem szczsliwa jak sie kloca to ucieka do mnie i tutaj wysuwa zadania ale ja z mama zycia nie ukladam sobie:O ma tylko mnie,jednak ja mam dosc takiej chorej sytuacji w koncu i ja sobie zycia nie uloze bo facet tego nie zniesie

Gość coruchna78
a to mieszaknie przepisala na mnie bo tak naprawde bala sie,ze zabiore za jakas wysoka kare pieniezna,ktora ma splacic jej maz on prowadzi nieczysty interes a matka nie pracuje bo zalatwila sobie rente twierdzi,ze pracy nie znajdzie a z czegos musi zyc:O

Gość Ropucha wstręciucha
Jedynym wyjściem, by Twoja matka nie miała podstaw do niezapowiedzianych wizyt i mówienia, że przyjeżdża do siebie, jest zamieszkanie gdzie indziej, nie "u niej". Chyba lepsze to, nawet kosztem większych opłat, niż ciągła frustracja itp. Wiem coś o tym, bo sama mam ciotkę, która miała niegdyś w zwyczaju niemal mieszkanie w mieszkaniu NIE SWOIM w dodatku, tylko moich rodziców. Tak jakby nie domyślała się, że coś jest nie tak (dodam, że było ją stać na wynajem, co też jednocześnie czyniła, choć poszły z dymem kolejne jej mieszania)...

Gość coruchna78
tak wlasnie przejrzalam iogloszenia i takie 3 pokojowe spokojnie do 250 000 sie kupi wiec macie racje lepiej kupic cos swojego niz ja splacac bo ona tu ciagle bedzie czula sie jak u siebie:O tylko nie wiem co pozniej z ta darowizna bo przeciez nie bede utrzymywala jej mieszkania

Gość znam tooo
darowizne mozesz chyba odrzucic :) no a wteyd masz to z glowy

wiesz co , pojęcie ''tokstyczna matka'' jest Ci obce . :O

Gość coruchna78
tak wlasnie uwazam,ze jest toksyczna:O zamiast zyc i ukladac swoje zycie to zajmuje sie moim:O nie zauwazyla jak doroslam bo cale moje dziecinstwo pila wiec teraz ciagle mysli,ze ja mam 5 lat:O

Gość Yolka...
Kochana - Ja nie wyobrażam sobie, aby moja matka spała w jednym łóżku z moim 18-letnim synem, bo właśnie takiego mam :-) To nie jest normale :-( Musisz odciąć pępowinę i zacząć żyć we WŁASNYM MIESZKANIU !!!!! Innego wyjścia nie widzę :-)

Gość coruchna78
no wlasnie to mojej matce nie przeszkadza:OAni to,ze jest ciasno i jak przyjedzie jeszcze z kims to spimy na podlodze:O nie pyta czy przypadkiem nie mamy gosci tylko po prostu przyjezdza,otwiera sobie swoim kluczem i zaczyna buszowac po szafkach:o tu zajrzy,tam zajrzy poprzymierza i sprawdzi co nsobie nowego kupilam:O