Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość osobabezrobotna

może wreszcie pojadę do pracy...

Polecane posty

Gość osobabezrobotna

OBY!!! Napisałam we wtorek bo może jutro ktoś zadzwoni w pomidory. Podpisałam umowę bądź co bądź i muszę uważać. Ale może wreszcie jakaś normalna praca. Podobałoby mi się w mieście bo wiecie - w razie co wyjdziesz na miasto, a tak? Ale żeby nie było, że stoję o miasto to napisałam we wtorek. Zobaczymy wiecie co pani odpisze - to jej napiszę, że najwyżej jutro wieczorem coś, ale mam umowę podpisaną gdzie indziej i powinnam być lojalna, a w tym mieście to też nic nie wiadomo. Ale i jedno i drugie się przyda i tyle. Wiecie już kota dostaję w tej chałupie. I powiem wam - wiecie wyrażam się strasznie, ale mam 100% racji. Omówiłam już dziś problem. Ta laska co mnie tak wnerwiła po prostu w Polsce źle się nazywa i wyjechała wiecie. Dlatego ona już mi nic nie zrobi bo teraz już powinna się trzymać JUŻ 1 rzeczy tylko z Polski a ona nie wymyśli tego bo to zero jest i wiecie - słownictwo mam straszne przez nią, ale mam rację i jak ją zdybam to dostanie wpier... i tak dalej przy wszystkich. I się będzie ze mnie śmiała - a ja jej powiem wynoś się ty zgniła kryminalisto ode mnie - powinnaś w kiciu zdychać a nie za granicą jeździć. Tylko imię ją tam ratuje. Naprawdę. Ona się mnie boi już bo ja pójdę na nią na policję. Co mam robić? Tu wszyscy ją mają gdzieś, a dziecko powinni sobie sprawdzić. A jak ma dziecko to też niczego nie zyska bo wtedy idę ofen - nie mam zwrotu podatku , niczego. Wszystko na policję i niech ją ścigają. Skąd ja miałam wiedzieć że ona 2 morderstwa popełniła. I patrzcie - ja można podlać benzyną i podpalić. Ona spaliła zwłoki przez to nie do wykrycia jest. I wiecie - i dlatego pali bo jak ktoś spali zwłoki to się ogień nie ima. Znacie się na takich rzeczach? I one chyba ją chciały popdalić ale jej się ogień nie ima. I wiecie - ona jest bezczelna, do miasta następnego jest 30 km , ja musiałam do domu zjeżdżać, 2 miechy przez nią bez pracy i jeśli ona chce ze mną zagrywać to ale na komisariat policji albo ja zgłaszam pracodawcy, że to jest DLA MNIE kryminalistka z Polski z mojej okolicy. BEZCZELNE GÓWNO - że wyjechałam bez sensu - od jakiejś ŚMIESZKI - jej koleżanki, po studiach, bez adresu. No i teraz chcą mnie załatwić bo taką mają opinię a ja opini nie mam nigdzie. A moralność przepraszam? BANDA LESBIJ to jest opinia? U kogo? No to wiecie podaję adres firmy - na policję i proszę zrobić wywiad u sąsiadów co się tam dzieje. A papiery z firmy. Jaki dowód , że tam pracowałam, prawda? I chyba tak mnie wciągają w to miasto teraz. No wiecie ja bym sobie zarobiłam ale mi nie pozwolą. Ja zrobiłam koniec z tą laską. Zobaczymy co będzie dalej. Ja walę na komisariat w razie co . Gówniara 21 lat - dziecko ma to se męza miała znaleźć, a ten stary cymbał co mnie wyrzucił też - gdzie żona i dzieci? I tyle mnie to obchodzi. Bo każda ma kompa po cichu teraz się dowiem. to dziecko też miało być po cichu jej powiem. Albo obrączka na ręcę. Przykro mi. Samotna matka? Co to ma być? Bo tak wyleciałam ze szkoły w sumie wiecie, że WSPÓŁCZUŁAM SAMOTNEJ MATCE. No wiecie - ja tam jej nie współczułam, ja w ogóle nie wierzyłam w to dziecko, ale tak sobie tam pieprzyła. No to niech się nim zajmie - a niech zacznie od obraczki to może dostanie alimenty i nie będzie musiała siedzieć za granicą i ciekawe co wtedy zrobi WIELKA PANI PROEFESOR dosłownie. 21 lat to niektóre mają pracę w Polsce, męża i 2 dzieci. Mieszkania tu nie miała? To miała stać o stały adres w Niemczech. A moje papiery? I tyle z całości wiecie :( TYLE :( G wielkie :( 21 lat najmądrzejsze na świecie. Nieźle. Na razie 2 morderstwa a co dalej? Nieźle :(

Gość osobabezrobotna
Ona powinna OD RAZU PO MNIE zjechać i tyle jej zostało. OD RAZU. I koniec. Jest naiwna i tyle. 30 km i ona nie ma znajomego, żeby stałą pracę tam dostać? Dajcie spokój. Nigdy w to nie uwierzę. Po co jej te kwiatki. Właściciela chciały zabić i zwalić na mnie. Kto to zacżął? Ona i ten co mnie wyrzucił. On to właściciwe zaczął. Jak coś to ja wszyściutko powiem co sie tam dzieje I WSZYSCY WYLECĄ. Zobaczycie. Ich wojna religijna. Ja im dam wojnę religijną. Oby je tam szlag trafił - PIORUN Z NIEBA W BIAŁY DZIEŃ niech je trafi i spali na śmierć. WSZYSTKIE. Ojcobójców popierają. Bo wiecie - tam jedna ma 3 dzieci, ale to jest stara lesba pewnie też. A piją wszystkie ło matko. I to 3 dzieci i też lesbija i to trzeba mówić - ja powiem, że wyleciałam bo do lesb przyjechałam. A w sumie powiem FAKT - miałam tej ŻAKLINIE wylizać jak tego pragnęła. Ale co dalej? Co to tak za darmo? A poza tym za opłatą to jak to nazwać? A kogo to obchodzi sie dowiem. ALe tak jest i o nie wiedziałam gdzie jadę i tyle :(A co - po 1 dniu miałam spadać. Wariatki. A co ja bym zyskała jakbym ją wylizała powiem - zostawało ją przez okno wyrzucić, ale po nagu. No ale kto by mi tam pomógł i tyle. I koniec. Jeszcze ja bym wyleciała po nagu bo jej wylizałam to jestem niemoralna. Takie zera tam siedzą, piją, a liżą się, ale telewizora nie potrzebują, ani mebli. I to jest dobra opinia im powiem. To jest dobra opinia - a ja mam złą :(

Gość osobabezrobotna
Ja im się nie dam wiecie. ABSOLUTNIE. Tam klucza nie ma, niczego. A ile ja mam lat i tyle. :( Takie zera dajcie spokój. Ja ją wylizać miałam przez okno wiecie - w wyobraźni i nie dałaby mi rady. A ja ją OLAŁAM. Też można ale takie to wylizać na zbity pychol i tyle. I to 21 lat. I wiecie ona mnie po prostu wkurza. Może ktoś ją obleje benzyną i spłonie niczym zapałka. Tak powinna skończyć. 2 morderstwa w tak młodym wieku. I żeby ja jeszcze zgwałcił ten jej adorator. NAWET JEJ NIE DOTKNĄŁ. I wszyscy myślą , że on wyjechał po cichu. Jakąś znalazł i uciekł BO MU SIĘ uczyć nie chciało. A on sobie nie żyje. Teraz się może śnić rodzinie. Bo wiecie - szkoła. Zalety i wady. Bo ze szkoły uciekł go zabiła - przez to mogłam być. No ale ja miałam 2 procesy i piłam strasznie w szkole - tak mówią. I koniec :( Oby ją wsadzili bo chyba nie sądzi , że gość jest po jej stronie. KOLOROWYCH SNÓW JEJ ŻYCZĘ. Byle jej się obcięte głowy nie śniły. - Nie martw się - ona na to. - Pomartw się, pomartw - ja na to. - No wiecie co - ile ja mam lat a ile ona? I gdzie to dziecko? No nie wiem - pożyjemy zobaczymy co dalej. Ja już nie. Ale inni? Razem z nią się chcą hajcować? No problem :(

Gość osobabezrobotna
Wiecie one mi już ady nie dadzą, ale to sie POWINNO skończyć pożarem tego mieszkania tam. Bo tak i już. Bo miały sie we mnie nie wtrącać. jakim prawem? To miały mnie nie chcieć? Przecież to było BEZ SENSU po co ja tam pojechałam - a patrzcie jak mnie teraz ciągnie znowu do dziwnych osób kontaktowych choć ten wyjazd teraz to się ciągle pojawia i jest imię i nazwisko. Z DENATÓW po prostu. Żebym im wrąbała. I bez tego im wrąbam i tyle. Ale życie - nieźle :( Miałam sobie przemyśleć wiecie różne rzeczy i tyle :( Te wyjazdy też, że ludzie głupi jak buty, naiwni. Nie wszyscy , ale... a zboczeństwo - o matko :( I zajob nie wiadomo po co i na co :( I tyle. No ale co mi zostało, nie :(

Gość osobabezrobotna
wiecie ożarte latem latają tam po nagu. Ale chyba DO BALKONU się to ogranicza. No a co to jest balkon. W razie jakby policja bo uważają, że pracy nie ma tam przez sąsiadów. Nie - przez ich koleżków, ale czemu oni razem orgii nie mają - oni i te Araby tam czy Albany? To nie wiem. Ale... no pasują do siebie. Sąsiedzi im sa winni? No teraz to tam może dziś nawet policja być jak dla mnie albo jutro. A ci sąsiedzi też durni - mieli wzywać straż pożarną codziennie. Mnie niech w to nie mieszkają. Ja tam wyleciałam na zbity pysk i się WKURZYŁAM. Bo tak i już :(

Gość ANAL i ZATORr
koreczek gumowy do pupci mamy?

Gość osobabezrobotna
Wiecie - jakbym wyjechała do pracy miesiąc temu to mogą być albo jakbym dalej mogła jechać bo nakłamały mnie o internecie, a nie mogłam niczego szukać bo nie było jak. Miałam iść piętro wyżej. Bez sensu. I co? Podgląd na wszystko? Dajcie spokój - ile ja mam lat i koniec. I to niech sobie niech same radzą. A wiecie - dzielnica jest TRAGICZNA. I w takiej dzielnicy ich nie chcą czyli w całych Niemczech są skończone. Jak ja. A pretensje do Ilony niech sobie zgłoszą i jej mamusi- KATECHETKI. Z tym, że z Iloną dojechałam NORMALNIE do domu, a z nimi? Ale jak nie mają rodzin w Niemczech to po nich. I SŁUSZNIE. Co one sobie nie myślą i koniec? Są lepsze ode mnie bo co - bo sie staraja? Każdy si e stara. Po polsku się starają. A ja nie wiem czy one się starają czy nie - to wie ich arabski szefunio czy 10 arabskich szefuniów wiecie. Ja tego nie wiem. Ja tylko wiem co robiłam lub nie. I tyle. A reszta mnie nie obchodzi i tyle. Ja już je spłukałam. GORZEJ. To za mało i tyle :(

Gość osobabezrobotna
Bo wiecie one są tak głupie i zapite, ze pomawiają tych sąsiadów, że przez nich nie mają stałej pracy, a tam jest tak - nie dość że Polki i LESBY - ale po cichu to jeszcze latają po nagu. I mieli je gasić i i po nich. Nie umieli wymyślić i też po nich. Tak wszyscy się kochaja w Niemczech wiecie. Ale miłość kwitnie... jeszcze w maju :(

Gość osobabezrobotna
A ja wiecie - najwyżej będę miała wroga szefa. A co on sobie nie myśli? Jakie tam są warunki - ja go podam na policji, że tam torby nie ma gdzie posatwić KRZESŁA niczego - on sie tym nie interesuje - jEDEN DYM W POKOJU Z PETÓW i jeszcze lata za pracownikami i ich szpieguje - to umie i złorzeczyć i takie rzeczy, ale porządek zrobić w mieszkaniu to nie. Choćby radio żeby było, a net to w ogóle - jedynie, że można do sklepu iść - SPOŻYWCZEGO. Wszystko inne zamknięte. Praca do 18.30 DZIEŃ W DZIEŃ. No podobno miało być choć raz w tygodniu mniej - też wiecie poszłabym na net, szukała czegoś. Do 18.30 żeby wszystko było zamknięte. CHORE NA ŁEB :( I tyle. I papierów zero, szpiegi - jeden kryminał powiem i w dupie ich mam jak oni mnie. i tyle :(

Gość Cześć Owieczko
3mam kciuki żeby Ci się wreszcie udało zdobyć tą prace.

Gość osobabezrobotna
A to jest dopiero początek moich skarg - zaraz co robi Magda, dlaczego nie umieją dostać pracy BO SĄ TAKIE GŁUPIE i tyle - i dalej wszystko jak mnie wyrzucili, za co, wszystko powiem - co one sobie nie myślą - ścierwa głupie i mordrczynie. Ze sobie usiałam po 9 ghodz. harówki to wziął i mnie jak psa wyrzucił i jeszcze mnie pomawiają. I musiałam całą noc siedzieć wiecie - czekać na busika - bo to ani nie dojedziesz ani nic. Takie zera. Mordercze. I tyle. Bo on ma 10 milionów - a w dupie to mieć. I zarośniętą dupę. i tyle mnie to obchodzi. Wiecie - trzeba mieć swoją rodzinę w życiu i tyle. Ten idiota nawet nie wie czyim on jest dzieckiem - powiem, że to jest tego a tego syn i to mu rady nie umieją dać, ale ja mu tam dam radę. Taki kretyn niedorobiony w łeb jak jego tatusiek zwłaszcza - ten biologiczny. I tyle. I tak sie obraziłam. A co nie mam racji? Jak 150 mam rację i tyle :(

Gość osobabezrobotna
Wiesz ja tylko chciałam zarobić. PÓŁ ROKU choć. No 3 miechy, ale to chyba mało, pół roku. A teraz? teraz nie mam szans na stała pracę, a reszta? No musze zarobić ile się da. Na mieszkanie też już nie mam szans. Co ja mam gwiazdą być? Ja jestem skrytą osobą, spokojną, DOMATORKĄ jestem. Ja nie wiedziałam po prostu, że AŻ TAK ŹLE jest w tych pracach. I tyle. Bo bym nie pojechała. Tu mnie oszukali. Wiecie - to jest bardzo skomplikowane, że ja tak pracuję. No próbuję. I tyle. Ale na tej pracy to szaleńcom kwiatkowym może zależeć. Jak gdzie indziej są godziny to kit przecież. A wiecie - no do sklepu blisko, ale tyle godzin dziennie to ile to można? Przestańcie. Strasznie dużo. Do 17.00 jeszcze. Wcześniej bym zaczynała. A bez sensu wszystko - było minęło i koniec :(

Gość osobabezrobotna
Traktują mnie jak gówno z dupy, nie? No ale tak jest jak się jest sierotą i tyle. Wszyscy cię traktują jak gówno z dupy. Wiecie 10 lat w Polsce bez pracy stałej - no to się zaczęło ho ho ho traktowanie jak gówna z dupy? A ta pani do góry nie trtaktuje mnie do dziś jak pomyja i gówno z dupy? Przestańcie. Przecież to wszystko przez to, że nie wiedziałam, że to NIE JEST MOJA MATKA i tyle. Wszystko przez to i tyle. Jedyny powód :(

Gość chujowo zaspiewala
ANAL i ZATORr - HAHAHAHA jestes the best!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D

Gość osobabezrobotna
Wiecie chyba nie uważacie, że jestem taką gwiazdą jak ta pani z góry? To jest gwiazda - ja nie. Ale ona całe życie kłamie - kiedyś zda z tego sprawę jak mnie oszukała. Jak sie mogłam domyślić że pieprzy od rzeczy? Hmmmm tylko technikum chemicznym, ale wiecie - wszystko sie rozlatywało. W SUMIE - oszukała mnie i tyle. I co? Tym się ktoś przejmnie. Ale ja najgorsza - bo sierota. Idźcie sieleczyc na łeb WAŁY LUDZKIE i tyle. NIELUDZKIE :(

Gość osobabezrobotna
Okradli mnie, oszukali, sponiewirali. Ja tu jestem dopiero 6 lat. Tu też jestem sponiewieerana PRZEZ PAPIER. No to rządzi papier. A czemu by nie? A TAK POWINNO BYĆ? No i o co chodzi. Bo papier tu zostawiłam i tak sobie po mnie pojechali. Życie jeszcze się tym zerom odpłaci wiecie pięknym za nadobne. I ciekawe jak oni nie zwariują bo ja jestem co 5 minut u psychiatry. A oni? :( CO MNIE TO OBCHODZI :(

Gość ANAL i ZATORr
koreczek tez ukradli zboczeńcy ?

Gość osobabezrobotna
Ja tylko zrobiłam 1 bład wiecie - NIE OGRAŁAM sobie 1 papierka tu no i wróciłam do tej szkoły w czasie procesu.Dalej - ha! A co za tą granicą. To są zarzuty jakieś, ale takie pół na pół. Po prostu na czas procesu miałam nie pracować - jedyny zarzut w sumie. No ale wiecie - to bym była obibokiem, a ogólnie wiecie 2 lata jestem bez pracy a naet 3, a bez stałej 10 także do mnie nie podchodźcie bez kija. I powiem wam kto jest winien? No ale nikomu na mnie nie zależało. UCZNIOM, a z dyrekcji NIKOMU. I miałam sobie ten papier ograć to źle zrobiłam a tak mnie sponieweirał dyr i mam złą opinię. Przez niego. Bo mnie przysłał chyba mówili i po co siewysilałam. Musiało jakoś tak być, że nawet sie wysilać nie musiałam - wszystko znane. No szkoda. Do szkoły sie po prostu nie idzie i tyle. Jedyny zarzut w moim przypadku - że tam poszłam.

Gość osobabezrobotna
Wiecie - ktoś mi sie może dziwić ? NO ALE CZEMU TY SIĘ TEJ GRUPIE NIE PODPORZĄDKOWAŁAŚ? No to wiecie spotkamy sie w sądzie pracy . Naprawd e- i po kolei zaczynamy , a powinien tam być tez ksiądz a argumentem grupy na mnie niech będzie ilość STAŁYCH PRACOWNIKÓW ZATRUDNIONYCH W TYM ZAKŁADZIE PRACY DZIĘKI NIM. Bo rozmawiamy o stałej pracy przecież cały czas. i Tyle :( I zobaczycie, że w tym sądzie na zachodzie spokojnie wygram. Bo przegrałam w Polsce. Oszustwami i tyle. Uczciwie moja racja i tak - w szkole nie stoimy o MÓWIENIE tylko o ocenę i sprawdzian. Takie myślenie biologiczne, ale rady mi nie mieli prawa dać, a sobie pojechali to mają ONI super oceny. Ja to swoją drogą - ale oni - SAME KAPY. A jak to możliwe? Źle uczą i tyle :( ZŁE KSIĄZKi się mówi w Polsce. A więcej nic bo nie płacą :( I tyle :(

Gość osobabezrobotna
:( :( :( No i co wrócę tam i wyrzucę tych wszystkich Arabów - bo tak trzeba. A szkoda bo polski znają to Polki się wyrzuca, zaś po polsku ktoś przyjdzie , nie? i tyle. Język i koniec. Arab po polsku cenny, a Polka po polsku. A jak inaczej pracę - tylko wyrzucając ich i tyle. Że nieżonaci. RELIGIJNIE. A co oni sobie nie myślą. Że wg islamu nieżonaty facet to w ogóle... ŁO MATKO :( Chyba potępieniec i tyle. I też tak jest i tyle. Takie życie. Ja to tam wiecie - wiem jak żyję, a że mnie kradli, poniewierali, nie mam gdzie mieszkać do dziś, kłamali to nie musze być męzatka bo co kurwą jedynie i tyle - na kasę. A reszta? Dajcie spokój - ale ktoś ma stałą pracę i co - rodziny nie ma. Ciekawe czemu :(

Gość osobabezrobotna
Wiecie - gdzie moje papiery za te 2 tygodnie? GDZIE ONE SĄ? I teraz będzie takie kuszenie - wróć, wróc. Po co? W ryja dostać , że się rządzę - a ONI SIĘ NIE RZĄDZĄ te Araby? Kto to forsę powinien płacić. A oszukują sie tak samo i tyle. Tacy oszuści i nienawiść jedna i w ogóle - ach szkoda gadać :( Tak jest :( Ale WRÓĆ - PO CO? DO LESBIJ? :( Idioci :(

Gość osobabezrobotna
Oni wszyscy sobie tam ida piętro niżej a ja to tylko wiecie, żeby mi nie zawracali głowy niczym, na magazyn chciałam iść, zarobić. No mówię WAM HORROR tam jest i mi zgotowali. Ta co mnie wysyłała miała sę po prostu POWIESIĆ. I tyle. I siedzieć powinna za to, że mnie wysłała. Ona uważa że wszystko gra. ONA MA 24 lata i wysyła ludzi NA ŚMIERĆ. ONA POWINNA SIEDZIEĆ W KICIU JAKO MORDERCZYNI Z TĄ ŻAKLINĄ. przykro mi. Za usiłowanie zabójstwa i koniec. Naprawdę. To jest JEDEN KRYMINAŁ TA PRACA i zaraz się tam idzie na policję - na wszystko i tyle :( Bo tak i juz. I kto myśli inaczej jest DURNIEM i tyle :( Ja tam tylko cudem nie umarłam. Także nie wiem co z tą Śmieszką. Wiecie - Ilona to tam duża firma, ale to tam malutkie. Ta smieszka i tak fizycznie tam może tylko jebać i tyle. No ale... nawet tego nie powinna. Kić i tyle :(

Gość osobabezrobotna
A reszta wiecie tez do kicia i tyle wam napiszę :( Z tych tam w tych kwiatkach i taka prawda smutna nieco :(

Gość osobabezrobotna
Wiecie ja po prostu chciałam sie tu stracić z tej wsi - przecież nikt mnie tu nie lubił. Chcieli wyjechać i samotnie siedzieć w Niemczech? Tego mi zawiścili? Naprawdę myśleli że piję. No i chodź tu do szkoły w Polsce. Nieźle. To lepiej się nie urodzić wcale. Naprawdę. Bo żyć tu to lepiej wcale nie żyć. Na szczęście człowiek umiera. NA SZCZĘŚCIE!!! I oby jak najszybciej jak dla mnie i tyle :( I to jest Ok ale choroba wiecie - zabójstwo przez bandę kretynek - o nie. Tylko wypadek mogę mieć lub zabójstwo ZA COŚ. Ja zawsze miałam śmierć przemyślaną ku waszej rozpaczy. I jak miałam 24 lata to prawie umarłam. Ostatnio widziałam diabła - nie macie ze mną szans. Widziałam coś takiego, że nie macie ze mną szans. Piekło naprawdę istnieje i tyle :(

Gość osobabezrobotna
Przynajmniej w moim przypadku lepiej sie było NIE uRODZIĆ niż urodzić BO TAK I JUŻ. I wiecie - kto tylko kasa, kasa to do piekła. Na przykład... aaa wiele przykładów i tyle. I koniec. Co jeszcze? No nie urodzić się. To mój przypadek. Ja nie chciałam się urodzić, ale LUDZIE - baby mnie z brzucha wyciągnęły. I PO CO się je zapytam kiedyś. I tak nie zamierzał nikt mi dać grosza. BO Z GWAŁTU najgorsze dziadostwo na świecie. No to po co mnie wyciągnęły. A co ja miałam żreć? I wiecie - najgorsze dzidostwo gwałt? A moja matka im powie - najgorsze dziadostwo to jest cesarka na życzenie, a zwłaszcza z gwałtu. No jest najgorsze dziadostwo a nie dziecko z gwałtu wiecie. I że miały nie być takie chciwe na kasę to bym nie żyła i by miały 1 % racji, ze wszystko to kasa a tak?Ciekawe co te idiotki mi kiedyś powiedzą - DZIECKO DIABŁA JA BYŁAM. Taka jakaś - no i co dalej? :(

Gość osobabezrobotna
Wiecie co jeszcze mogą? To wsadzić mnie do kicia za pożar wiecie w pierwszej firmie. Ale czego? Już tak próbowali i dalej będą. jeszcze mnie złapią - to zając jest tak uważają. Po siostrach. Zając , ale głupole. Zając ucieka a czy ja uciekam? Nie - ja stoję i się patrzę. To jakim mogę być zwierzęciem. TYRANOZAUREM I tyle. One myślą, że ja uciekam. Głupie wariatki - po prostu OPINIA i koniec. I to niech sie faktów trzymają. A jak ty chcesz dostać stałą pracę? Bo nie trzeba stać zwierzęciem i rośliną żeby dostać stałą pracę. Można ale niekoniecznie. Tak to jest wymyślone. I kombinują na tego mojego brata, ale go nie wyczają. Bóg mu to pouznaje bo tak można stać, a to jest skomplikowane jak on tam sobie stoi i tyle o to. I koniec. Ale to ma ODE MNIE uznane. Bo sama na to wpadłam tak by go zaś mogły zabić. Ale one są takie obrzydliwe :( Ech nimi się załamać można. Ten gość miał się powiesić przez tę Żaklinę wiecie. A ona wzieła i go zabiła. On by się nigdy przez nią nie powiesił bo uważała, że i tak by się powiesił przez nią. Nigdy - jemu tylko o dziecko chodziło, ona go w ogóle nie żałuje, do piekła trafi jak nic. Takie życie. I ja musze z takimi siedzieć I SPAĆ I JEŚC Z TAKIMI. Tragedia :(

Gość osobabezrobotna
Miąłma sie wiecie cofnąc od tej Agnieszki, ale nic mi sie nie stało bo mi źle opisała pracę, że jeżdże na wózku (inwalidzkim) jak praca wcześniej. To stwierdziłam, że mnie ogrywają i niech im będzie. Że za stara i za głupia na seks zbiorowy. A tu wszystko inaczej, ale to na miejscu. To wcześniej nie wiedziałam :(