Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety ale

czy rzeczywiscie sa faceci ktorzy nie zdradzaja? watpie!

Polecane posty

Gość niestety ale

a gdyby tak zamknac takiego faceta w jakims spa z bardzo ponetna kobieta, gdyby on wiedzial na 100% ze jego dziewczyna o nbiczym sie nie dowie....na 100% kazdy by zdradzil a ze takich sytuacji nie ma, to moze zdarzyc sie ze jakis tam bedzie wierny, brak okazji i tyle

Gość adam 40
a gdyby zamknąć kobietę z murzynem, to ciekawe czy też by się powstrzymała. KOBIETY SĄ TAKIE SAME AUTORKO

Gość hgjy
to po cholere ludzie kurwa odstawiaja szopke przed oltarzem

Gość Ja taki jak Ty
Ja nigdy żadnej kobiety nie zdradziłem i nawet słownie nie obraziłem a jestem sam:) los jest przewrotny.

Gość ytytytyty
są tacy faceci - tylko kobiety nas nie chcą ;)

Gość rozsądnaaaaa
Każdy zdradzi ;) kwestia czasu.

Gość adam 40
bo wierzą w miłość, a po latach wszystko znika, pojawiają się problemy w rodzinie PROSTE

Gość nie chce byc wdowa
ja pierdole...to po co odstawiacie sopki, popadacie w depresje jak ktos was zdradzi? wiadomo ze kazdy w koncu skoczy do innego wyra, wiec majac ta wiedze, po co kurwa popadac w psychozy i nerwice

Gość nie chce byc wdowa
skoro takie proste i skoro kazdy o tym wie to skad tyle lez?

Gość konik_polny
każdy tak :classic_cool: ale nie z każdą :P samotni to tak jak mieć bentleya na pustyni :) wóz piękny i czysty tylko do niczego :O

Gość Bo Jesteś jak wszystkie laski
Autorko, skoro zakładasz, że zawsze się tamta laska zgodzi zrobić z facetem TO, oznacza zatem, że nie tylko facet by zawsze w takiej sytuacji zdradził, ale laska też

Gość uuuuuuuuupupek
niestety to prawda instytucja malzenstwa to juz przezytek,a szkoda,ale takie czasy

Gość Chwaliisssss
"Autorko, skoro zakładasz, że zawsze się tamta laska zgodzi zrobić z facetem TO, oznacza zatem, że nie tylko facet by zawsze w takiej sytuacji zdradził, ale laska też" Glupie gadanie bo owa laska moze byc wolna wiec nikogo nie zdradza, ba moze nawet nie wiedziec ze owy koles jest zajety. A poza tym znam jednego mezczyzne ktory jest wierny na zaboj (nie moj ;) ) a od 3 lat jest sam. Ale on zna swoja wartosc i nie wezmie pierwszej lepszej

Gość Anonimowozpiekla
powiem ci ze kochalem dziewczyne - ze wzgledu na milosc do niej nie pozwalalem sobie na jakis flirt jakies cos wiecej niz usmiech .....bylo pieknie a ja bylem w raju - a potem mnie zdradzila :P

Gość sa tacy faceci ale nie dla
ciebie autorko. i mam to w dupie gleboko, czy wierszy w to czy nie:D dotarlo, matolku?:D

Gość sa tacy faceci ale nie dla
czy wierzysz* poza tym "gdyby babcia miala wasy..."

Gość no bo faceci tylko czychają
na niewinne dziewice, kolejna katolicka bzdura, jakby kobieta nie miała seksualności, tylko była inkubatorem do rodzenia bachorów i ten podział ladacznice i dziewice.

Normalny facet się temu nie oprze, kwestia natury :)

Gość 11@
A czy jak się spotkają dwie osoby którym zdrada w poprzednich związkach nie była obca,i ich związek też się od tejże zaczął-to jest szansa że ich nowo powstały team ominą burze tego rodzaju?Czy pomimo wiedzy o swoim poprzednim życiu,zdarzeniach może być miło i spokojnie,czy jednak pali się gdzieś światełko czerwone?

Jeżeli facet od 3 lat jest sam bo nie weźmie pierwszej lepszej to mi to śmierdzi prawiczkowymi racjonalizacjami. Wartościowy facet spokojnie znalazłby sobie odpowiednią dziewczynę szybciej niż w 3 lata.

Gość moja zlota zasada
nie zdradzaj i nie badz zdradzanym:)