Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotka mala111

kocham drania.

Polecane posty

Gość kotka mala111

Kocham go bo jest draniem... Raz potrafi byc cieply i milutki, raz zimny i stanowczy! taki typowy facet! a ja na jego widok od 6 lat mam motyle w brzuchu!! why??!!! :( :(

Gość Bo Jesteś jak wszystkie laski
i tak zostaniesz sama.

Gość dargielkill..
a kisiel w majtkach masz na jego widok ??

ja też takiego kocham. czasem bywa bardzo surowy, ale bronił mnie kilka razy.niestety również zdradził, ale wybaczyłam

Gość stokrotka97.97
nie warto! sluchaj jesli acet raz jest milusi (przewanie jak jest po jego mysli) a pozniej jest wsciekly i wali "kurwami" przez cala klotnie.. to zastanow sie czy chcesz takiego mezczyne przez cale zycie znosic? ja sobie odpowiedzilam i wiem, ze nie warto.

Gość kotka mala111
kurcze a ja tak strasznie tesknie! wiem ze nie warto, wiem ze nie powi nnam ale uczucia silą wyzsza! chaialbym zabic juz te uczucia! :( co prawda nigdy mnie nie wyzwal, nie zdradzil, ale inne rzeczy sa wazniejsze niz ja :(

Gość stokrotka97.97
kotka mala111 - ja tez tesknie, ja tez placze, ale z czasem jest latwiej, pamietam dni keidy plakalam i wrecz wbijalam sobie do glowy, ze chce go znienawidzec...ale za kilka dni zapominalam o zlym i z tesknoty wybaczalam.. tez mnie nie zdradzil, ale pewne slowa rania rownie mocno.